Glazen deuren

Glazen deuren

Glazen deuren

Ben je op zoek naar een nieuwe binnendeur voor in de woonkamer, de hal of de badkamer, maar twijfel je nog over het type deur? Denk dan eens aan glas! Glazen deuren zijn niet alleen echte sfeermakers, zeker als je ze zo vormgeeft als je zelf wilt, maar zijn ook nog eens heel praktisch in gebruik. Zo maak je ze makkelijk schoon, bestel je ze bij GLAZZ® in alle mogelijke maten en heb je er jarenlang plezier van.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

Sluit de badkamer af met een glazen schuifdeur op maat van satijnglas, waardoor je er bijna niet doorheen kunt kijken. Of kies in de woonkamer voor mooie glazen ensuite deuren zonder kader, voor een extra ruimtelijk effect. De mogelijkheden van een glazen deur in je huis zijn eindeloos. Zo vind je altijd de deur die bij jouw interieur past!

Glazen woonkamer deuren

Glazen deuren zien we veel terugkomen in woonkamers. Wat dacht je van onderstaande toepassingen:

  1. Een glazen deur tussen de woonkamer en de hal. Dat is vooral een aanrader als het snel donker is in je huis. Door te kiezen voor een glazen deur van helder glas, komt er vanuit de hal extra licht de woonkamer in. Een slimme en makkelijke oplossing om te genieten van meer daglicht. En meer zonlicht is ook voor de meeste kamerplanten een stuk aangenamer.
  2. Een glazen deur om de keuken van de woonkamer af te sluiten. Zo creëer je met glazen schuifdeuren heel makkelijk twee aparte ruimtes, maar houd je het wel ruimtelijk. Kookluchtjes blijven voortaan in de keuken, maar het zicht door de ruimte onderbreek je niet.
  3. Glazen woonkamerdeuren om een speel- of kantoorruimte die aan de woonkamer grenst mee af te schermen. Handig, als je af en toe even rustig wilt werken of studeren, maar niet wilt dat de ruimte geen onderdeel meer is van de woonkamer. Of handig als de kinderen druk aan het spelen zijn en jij even rustig op bank een boekje wilt lezen. 

Glazen deuren op maat

Een glazen deur kun je op veel verschillende plekken in huis toepassen. Daarom bestel je bij GLAZZ® altijd een deur op maat. De maat van je deur kun je zelf opmeten en aan ons doorgeven, maar je kunt ook gebruikmaken van onze handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze ervaren medewerkers de glazen deur bij je thuis inmeten. Dan weet je zeker dat de deur altijd precies past en kom je bij de installatie niet voor vervelende verrassingen te staan. Wil je eerst nog meer lezen over onze producten? Lees hier onze gerelateerde onderwerpen zoals een glazen deur voor in een bestaand kozijn, een binnendeur met glas, paneeldeuren, glazen wand met deur of een roomdivider van glas op maat.

pendeldeur zwart
taatsdeur zwart

Pintsparing of schuine zijde

Een plintsparing is een uitsparing aan de onderzijde van de deur. Voor een plintsparing wordt gekozen als de wand in de hal en woonkamer is afgewerkt met een sierplint tegen de wand. Door onderaan de deur een uitsparing te maken voor de plint, kan de deur de nis goed afsluiten. 

Het komt regelmatig voor dat muren en wanden niet helemaal recht zijn. In dat geval moet je opletten bij het inmeten van een deur. Meet de nis of doorgang zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde. Wanneer het verschil meer dan 3 mm per meter is dan adviseren wij te kiezen voor een schuine zijde aan de deur. De schuine zijde zal niet opvallen maar zorgt er wel voor dat de deur goed kan draaien.

Voor het bepalen van de juiste maat adviseren wij te kiezen voor de inmeetservice met 100% pasgarantie.

Jarenlange ervaring met glas

Van binnendeur op maat tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Bij GLAZZ® maken we écht alles van glas. Je mag ons gerust de glasspecialist van Nederland noemen. Onze onderneming is jong, maar we hebben wel al meer dan 100 jaar ervaring. We hebben zelf een fabriek in Nederland. Dat betekent dat je rechtstreeks bij de producent bestelt en we snel kunnen produceren en leveren. Lang wachten op je glazen deur hoeft dus niet. Voor je het weet staan onze ervaren monteurs al voor je deur om hem te installeren.

Wil je eerst nog wat persoonlijk advies voor je een glazen deur bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

FAQ Glazen deur


Gerelateerde onderwerpen