Glazen deuren

glazen_deur

Glazen deuren

Ben je op zoek naar een nieuwe glazen deur of een binnendeur van glas voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer? Glazen deuren zijn niet alleen échte sfeermakers, maar zijn ook nog eens heel praktisch in gebruik. Een glazen deur maak je eenvoudig schoon, is duurzaam en je hebt er jaren plezier van. Maak je glazen deur helemaal passend door een deur zelf samen te stellen op onze website. Geef je voorkeuren op en je ziet direct de prijs. Je kunt ook onze inmeetservice bestellen. Dan kan onze monteur samen met jou bepalen wat de meest geschikte deur is voor jouw interieur.

 

Bekijk producten

Glazen woonkamer deuren

Glazen deuren en stalen deuren zien we veel terugkomen in woonkamers. Wat dacht je van onderstaande toepassingen:

  1. Een glazen deur tussen de woonkamer en de hal. Dat is vooral een aanrader als het snel donker is in je huis. Door te kiezen voor een glazen deur van helder glas, komt er vanuit de hal extra licht de woonkamer in. Een slimme en makkelijke oplossing om te genieten van meer daglicht. En meer zonlicht is ook voor de meeste kamerplanten een stuk aangenamer.
  2. Een glazen deur om de keuken van de woonkamer af te sluiten. Zo creëer je met glazen schuifdeuren heel makkelijk twee aparte ruimtes, maar houd je het wel ruimtelijk. Kookluchtjes blijven voortaan in de keuken, maar het zicht door de ruimte onderbreek je niet.
  3. Glazen woonkamerdeuren om een speel- of kantoorruimte die aan de woonkamer grenst mee af te schermen. Handig, als je af en toe even rustig wilt werken of studeren, maar niet wilt dat de ruimte geen onderdeel meer is van de woonkamer. Of handig als de kinderen druk aan het spelen zijn en jij even rustig op bank een boekje wilt lezen.
Youtube video screenshotYoutube play icon

Glazen deuren of binnendeur op maat laten maken

Een glazen deur is geschikt voor meerdere plekken in huis. Daarom bestel je bij GLAZZ altijd een deur op maat. De maat van je deur kun je zelf opmeten en aan ons doorgeven, maar je kunt ook gebruikmaken van onze handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze ervaren medewerkers de glazen deur bij je thuis inmeten. Dan weet je zeker dat de deur altijd precies past en kom je bij de installatie niet voor vervelende verrassingen te staan. Wil je eerst nog meer lezen over onze producten? Lees hier onze gerelateerde onderwerpen zoals een glazen deur voor in een bestaand kozijn, een binnendeur met glas, paneeldeuren, glazen wand met deur of een roomdivider van glas op maat.

glazen deur op maat
glazen deur met zwart kader

Wat kost een glazen deur?

Zo’n moderne deur van glas in je woonkamer is natuurlijk erg fraai, maar je wilt van tevoren wel weten wat de deur jou gaat kosten. Bij GLAZZ bereken je direct de prijs van jouw deur op onze website. Dat is wel zo prettig, want je weet ook meteen waar je aan toe bent en wat de deur van je dromen jou gaat kosten. Omdat we bij GLAZZ uitsluitend maatwerk deuren maken, stel je ook nog eens zelf je eigen glazen deur samen met onze handige configurator. De prijs wordt realtime aangepast, waardoor je ook tijdens het samenstellen berekent wat de deur kost.

De onderstaande factoren zijn vooral van belang bij het bepalen van de prijs voor jouw deur:

  • Wat zijn de afmetingen van jouw nieuwe glazen deur
  • Voor welke glassoort kies je?
  • Naar welke slotkast en krukstel gaat je voorkeur uit?
  • Voor welke sparing kies je?
  • Hoe moet de deur bevestigd worden?
  • Wil je dat de deur gemonteerd wordt door een GLAZZ professional?

kieshulp-deuren

Plintsparing of schuine zijde van een binnendeur met glas

Een plintsparing is een uitsparing aan de onderzijde van de deur. Voor een plintsparing wordt gekozen als de wand in de hal en woonkamer is afgewerkt met een sierplint tegen de wand. Door onderaan de deur een uitsparing te maken voor de plint, kan de deur de nis goed afsluiten.

Het komt regelmatig voor dat muren en wanden niet helemaal recht zijn. In dat geval moet je opletten bij het inmeten van een deur. Meet de nis of doorgang zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde. Wanneer het verschil meer dan 3 mm per meter is dan adviseren wij te kiezen voor een schuine zijde aan de deur. De schuine zijde zal niet opvallen maar zorgt er wel voor dat de deur goed kan draaien.

Voor het bepalen van de juiste maat adviseren wij te kiezen voor de inmeetservice met 100% pasgarantie.

 

Meer dan 100 jaar ervaring met glas op maat

Van nieuwe binnendeur tot een douchedeur op maat en van tafelblad tot een achterwand voor de keuken. Bij GLAZZ maken we écht alles van glas. Je mag ons gerust de glasspecialist van Nederland noemen. Onze onderneming is jong, maar we hebben wel al meer dan 100 jaar ervaring. We hebben zelf een fabriek in Nederland. Dat betekent dat je rechtstreeks bij de producent bestelt en we snel kunnen produceren en leveren. Lang wachten op je glazen deur hoeft dus niet. Voor je het weet staan onze ervaren monteurs al voor je deur om hem te installeren.

Maak je industriële interieur nog mooier met een steel look binnendeur

Heb je een industrieel interieur? En wil je een fraaie binnendeur van glas laten maken met een stalen look? Kies dan voor een steel look binnendeur van GLAZZ. Deze moderne deur wordt natuurlijk ook volledig van glas gemaakt en met de zwarte kaders rondom creëren we een echte steel look binnendeur voor in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Bestel jouw glazen deur op maat bij GLAZZ

Ga je jouw nieuwe glazen deur bestellen bij GLAZZ, dan kies je voor de beste kwaliteit en service. Maak jouw interieur een stuk fraaier met een mooie deur van glas uit ons assortiment. Stel jouw deur helemaal zelf samen op de website en laat ons de prijs meteen voor jouw uitrekenen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je professioneel advies? Dan staan onze specialisten graag voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar passende mogelijkheden voor jouw nieuwe deur. Bekijk ook eens ons assortiment met de meest uiteenlopende glazen deuren en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Glazen deuren


Gerelateerde onderwerpen