Glazen woonkamer deuren

Glazen deuren zien we veel terugkomen in woonkamers. Wat dacht je van onderstaande toepassingen:

  1. Een glazen deur tussen de woonkamer en de hal. Dat is vooral een aanrader als het snel donker is in je huis. Door te kiezen voor een glazen deur van helder glas, komt er vanuit de hal extra licht de woonkamer in. Een slimme en makkelijke oplossing om te genieten van meer daglicht. En meer zonlicht is ook voor de meeste kamerplanten een stuk aangenamer.
  2. Een glazen deur om de keuken van de woonkamer af te sluiten. Zo creëer je met glazen schuifdeuren heel makkelijk twee aparte ruimtes, maar houd je het wel ruimtelijk. Kookluchtjes blijven voortaan in de keuken, maar het zicht door de ruimte onderbreek je niet.
  3. Glazen woonkamerdeuren om een speel- of kantoorruimte die aan de woonkamer grenst mee af te schermen. Handig, als je af en toe even rustig wilt werken of studeren, maar niet wilt dat de ruimte geen onderdeel meer is van de woonkamer. Of handig als de kinderen druk aan het spelen zijn en jij even rustig op bank een boekje wilt lezen. 

Glazen deuren op maat

Een glazen deur kun je op veel verschillende plekken in huis toepassen. Daarom bestel je bij GLAZZ® altijd een deur op maat. De maat van je deur kun je zelf opmeten en aan ons doorgeven, maar je kunt ook gebruikmaken van onze handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze ervaren medewerkers de glazen deur bij je thuis inmeten. Dan weet je zeker dat de deur altijd precies past en kom je bij de installatie niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Jarenlange ervaring met glas

Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Bij GLAZZ® maken we écht alles van glas. Je mag ons gerust de glasspecialist van Nederland noemen. Onze onderneming is jong, maar we hebben wel al meer dan 100 jaar ervaring. We hebben zelf een fabriek in Friesland. Dat betekent dat je rechtstreeks bij de producent bestelt en we snel kunnen produceren en leveren. Lang wachten op je glazen deur hoeft dus niet. Voor je het weet staan onze ervaren monteurs al voor je deur om hem te installeren.

Wil je eerst nog wat persoonlijk advies voor je een glazen deur bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Veel gestelde vragen over een glazen deur

Kan ik mijn deur op maat bij jullie samenstellen?

Dat kan zeker. Wij maken elke deur op de mm nauwkeurig. Naast de maat stel je de hele deur naar wens samen. Je kiest zelf voor de glassoort en de afwerking van de deur.

Kan ik de deur laten inmeten en monteren?

Ja dat kan zeker. Wanneer je bij ons het inmeten bestelt, dan krijg je van ons een offerte op maat met 100% pasgarantie. Daarnaast krijg je de kosten van het inmeten ( t.w.v. € 95,-) als korting terug. 

Hoe kies ik de juiste deur?

Ga voor het kiezen van de juiste glazen deur naar onze kieshulp voor deuren en kies hier jouw deur. Kom je er toch niet uit? Bestel dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Daarnaast krijg je de kosten van het inmeten ( t.w.v. € 95,-) als korting terug. 

Hoe bepaal ik de maat van de deur?

Ga voor het kiezen van de juiste glazen deur naar onze kieshulp voor deuren en kies hier jouw deur. Bij de afmetingen staat aangegeven welke maat je op moet meten. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op of bestel dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Daarnaast krijg je de kosten van het inmeten ( t.w.v. € 95,-) als korting terug. 

Is een glazen deur sterk?

Ja. Een glazen deur is heel sterk en wordt daarom vaak toegepast in openbare gelegenheden zoals in de horeca en winkels. Al onze glazen deuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en zijn daarom vijf keer sterker dan normaal glas.