Met deze glazen wand creëer je nog meer licht in de woonkamer, hal of kantoor. De taatsdeur aan zijlicht Silvan is geschikt voor kozijnloze nissen en doorgangen tot 2.450 mm breed. Heb je een profielloos kozijn van tenminste 100 mm breed? Dan past deze taatsdeur aan zijlicht ook. 

Bij de Silvan draait de taatsdeur aan de zijde van het zijlicht en sluit aan de wand zijde. Zowel de taatsdeur als het zijlicht zijn uitgevoerd in 10 mm gehard veiligheidsglas en worden geleverd met twee taatsscharnieren. Een bovenschoen en een onderschoen. Bij deuren tussen de 1.000 en 1.250 mm wordt een zwaarder taatsscharnier geleverd die een deurbreedte tot 1.250 mm kan dragen. 

De taatsdeur kan +150º en -150º draaien en sluit zichzelf automatisch in de vooraf ingestelde middenpositie. Ook heeft de deur een ruststand op +90º en -90º. In dit geval is de deur in een van beide richtingen geopend. Voor de boven- en onderschoen zijn vier boorgaten in de vloer en twee in het plafond nodig. Wil je niet in de vloer boren i.v.m vloerverwarming dan adviseren wij te kiezen voor een pendeldeur. Deze heeft wandscharnieren.

We maken de taatsdeur in onze eigen fabriek volledig op maat. Vul de maten in bij dit product en bereken direct de prijs. Twijfel je over de maat? Kies dan voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie.

We adviseren dit product te laten monteren door een monteur van GLAZZ of een monteur welke ervaren is in het monteren van glazen wanden.

De profielen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat. Let op! Bij een valhoogte (verschil in vloerhoogte) van 1.000 mm of meer is een doorvalbeveiliging nodig in de vorm van een traphek of balustrade.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
10 mm
Hoogte
Max. 2.450 mm
Breedte taatsdeur
Max. 1.250 mm
Draait +150º tot -150º
Rustpunt
+90º en -90º
Scharnier onder
Hydraulisch scharnier met onderschoen
Scharnier boven
Bovenschoen met beugel voor plafondmontage
Zijlichten
1 zijlicht
Bevestiging
Inclusief bevestigingsmateriaal
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design

GLAZZ helpt graag: