Glazen schuifdeur met vast zijpaneel industrieel design

Deze glazen schuifdeur met 1 vast zijpaneel is ideaal om een brede nis tot 2.000 mm af te sluiten. Het zijpaneel wordt zowel in de rail als aan de wand en de vloer met een u-profiel bevestigd. De glazen schuifwand wordt geleverd in 8mm gehard veiligheidsglas en wordt aangeboden in verschillende glassoorten. De schuifdeur heeft aan de onderzijde geen rail maar wordt geleid door een zwart geleideblokje zodat de deur niet klappert. Bij het openen en sluiten van de deur wordt de deur gecontroleerd geremd door de softclose.

Bepaal zelf de breedte en de hoogte van de schuifdeur en het glaspaneel zodat deze perfect aansluit op de woonwensen. 

Het zwarte industriële kader is rondom aangebracht met keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf één met het glas en is hierdoor krasvast en UV bestendig. Deze schuifdeur is makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

We adviseren dit product te laten monteren door een monteur van GLAZZ of een monteur welke ervaren is in het monteren van glazen wanden.

De profielen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat. Let op! Bij een valhoogte (verschil in vloerhoogte) van 1.000 mm of meer is een doorvalbeveiliging nodig in de vorm van een traphek of balustrade.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Breedte Max. 2.000 mm
Hoogte Max. 2.900 mm
Rails
2.000mm (in te korten) | zwarte aluminium rail
Bevestiging
Zwarte profielen | bevestiging vaste wand
Sluitsysteem
Inclusief softclose
Aantal industriële kaders
1, 3 of 4 kaders, of een designprint
Industriële look
Keramische print | UV en krasvast
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design

GLAZZ helpt graag: