Badkamer

Ga je verhuizen en staat de badkamer op het to do lijstje? Of is je huidige badkamer aan een opknapbeurt toe? Dan moet je nadenken over de producten die je daarvoor gaat gebruiken. Kies je voor een inloopdouche met douchedeur of heb je liever een douchecabine?

Wij raden je aan om in een badkamer altijd voor glas te kiezen. En dat zeggen we echt niet alleen omdat we zelf glas voor de badkamer maken. Glas is duurzaam, veelzijdig en heel makkelijk schoon te maken. Iets wat in de badkamer heel praktisch is. Daarnaast maken we al onze glasproducten op maat. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein je badkamer is. Het past altijd! 

Badkamer en glas: de vele toepassingen

Glas kun je in de badkamer op veel verschillende manieren toepassen. We geven je een paar voorbeelden:

  • Glazen douchewand. Een glaswand is superpraktisch. Je creëert er heel makkelijk een inloopdouche mee en je kiest zelf hoe groot, klein, hoog of laag de wand moet zijn. Of kies je voor een douchewand met een zwart kader omheen? En moet de glasplaat voor de badkamer een tintje hebben of juist extra helder zijn? De keuze is aan jou. Er is heel veel mogelijk.
  • Glazen douchedeur. Een glazen douchedeur is ideaal als je een inloopdouche wilt afsluiten. Dan wordt de badkamer niet zo nat en blijft de warmte binnen de douche. Je kiest zelf welke kant de deur op moet draaien. Heb je een kleinere badkamer? Dan is een schuifdeur in de douche ideaal.
  • Glazen douchecabine. Wil je eigenlijk een douchecabine, maar niet zo eentje met superveel randjes die je na een tijdje onmogelijk schoon krijgt? Dan is een glazen douchecabine een uitstekende keuze. Je bestelt hem zo groot of klein als je hem wilt hebben, en je hebt geen reliëf of voegen waar vuil tussen gaat zitten. Schoonmaken is een koud kunstje en je douchecabine blijft jarenlang mooi.
  • Glazen inloopdouche. Een inloopdouche is een trend die we de laatste jaren steeds meer zien in moderne badkamers. Het voordeel van een inloopdouche is het ruimtelijke karakter dat je ermee creëert. Zeker als de douchewand van je inloopdouche ook nog eens gemaakt is van het geharde veiligheidsglas van GLAZZ.
  • Spiegels. Een spiegel mag in de badkamer natuurlijk ook niet ontbreken. En omdat geen enkele badkamer hetzelfde is, maken we die bij GLAZZ® altijd op maat. Kies je voor een zilveren, bronzen of grijze spiegel? En wil je hem langwerpig hebben of toch liever rond? Bij ons kan het allemaal. Denk ook eens na over spiegelverwarming. Dan sta je nooit meer naar een beslagen spiegel te kijken!

Badkamer glas op maat

Bij GLAZZ maken we al onze producten op maat. Ook gebruiken we altijd gehard veiligheidsglas. Dat is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas. Als het om badkamer glas gaat dan is dat natuurlijk extra belangrijk. Voor het opmeten van het glas in je badkamer kun je onze inmeetservice met 100% pasgarantie gebruiken. De maat zelf aan ons doorgeven mag natuurlijk ook. Dan gaan we meteen voor je aan de slag!

Dé glasspecialist

Al meer dan 100 jaar verwerken we bij GLAZZ diverse producten van vlakglas. Van schuifdeur van glas tot een taatsdeur en van tafelblad tot keukenachterwand. Dan doen we in onze moderne fabriek. Al onze glasproducten zijn dus ‘made in Holland’. We bezorgen rechtstreeks uit onze fabriek bij je thuis, waardoor je profiteert van een snelle levertijd.

Wil je meer weten over onze glasproducten voor in je badkamer of heb je nog advies nodig? Bijvoorbeeld bij het inzetten van glas op maat bij het renoveren van de badkamer? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook de laatste badkamertrends en blijf op de hoogte van meest recente ontwikkelingen om jouw badkamer nog mooier te maken!

Gerelateerde onderwerpen