Scheidingswanden

roomdivider

Scheidingswanden

Een grote open ruimte is natuurlijk fijn, maar af en toe zou je willen dat je ergens een deur kon dichttrekken. Bijvoorbeeld naar de open keuken toe of als je een werkruimte hebt die je het liefst van de rest van de kamer zou willen afsluiten. Een muur (laten) plaatsen is vaak niet gewenst, want dit maakt de kamer meteen veel kleiner, blokkeert het zicht en houdt de lichtinval tegen. Gelukkig is er ook zoiets als een glazen roomdivider op maat

Stel je eigen roomdivider van glas helemaal op maat samen.

 

Bekijk producten

De voordelen van een roomdivider op maat

Een glazen roomdivider is dé oplossing om van een grote kamer twee kleinere kamers te maken. Of om een open keuken af en toe af te sluiten zonder dat je de doorkijk weghaalt. Je hoeft immers geen tussenmuren of massieve deuren te laten plaatsen. Bovendien hebben we bij GLAZZ verschillende room dividers in het assortiment, waardoor je altijd de perfecte oplossing vindt.

En over perfect gesproken: bij GLAZZ maken we jou roomdivider van glas precies zoals jij dat wilt. Dat betekent dat wij de glazen scheidingswand op maat maken en dat jij bepaalt hoe het eruit komt te zien. Een roomdivider met een industrieel uiterlijk is net zo goed mogelijk als een roomdivider met wit glas of een roomdivider met een zwart accent.

Veiligheid staat voorop

Omdat je nog wel een doorgang nodig hebt in je room divider, hebben we bij GLAZZ een aantal mogelijkheden wat glazen deuren betreft. Kies bijvoorbeeld voor een glazen schuifdeur of een pendeldeur of taatsdeur van glas. Iedere deur heeft zo zijn eigen look en uitstraling en zo stel je je nieuwe glazen roomdivider helemaal naar jouw smaak samen.

Niet alleen het uiterlijk van je roomdivider speelt een belangrijke rol, je wilt natuurlijk ook dat het veilig is in het gebruik. Het is toch een glazen wand die je in de kamer plaatst en daar mogen geen ongelukken mee gebeuren. Wat dat betreft kunnen we je geruststellen: al onze producten maken we van gehard veiligheidsglas wat vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Zelfs bij intensief gebruik is dit dus een veilige oplossing.

Een roomdivider van glas op maat kopen?

Nu we je in het kort vertelden over de voordelen van een roomdivider op maat, wil je natuurlijk meteen aan de slag met het samenstellen ervan. Dit kan gewoon online op onze website. Kies het model dat aan jouw wensen voldoet, selecteer eventuele opties en geef ons de juiste maten door. Wij maken je room divider dan precies zoals jij dat wilt! Hier vind je alle mogelijkheden.Ook als je advies of meer informatie wilt, kun je bij ons terecht.

 

Gerelateerde onderwerpen