Glazen pendeldeuren op maat

pendeldeur

Glazen pendeldeuren op maat

Wil je in een doorgang een glazen deur plaatsen, maar is er geen kozijn aanwezig? Geen probleem! Een glazen pendeldeur heeft namelijk geen kozijn nodig. Bijkomend voordeel is bovendien dat pendeldeuren naar beide kanten kunnen openen. Makkelijk als je net je handen vol hebt – je duwt tegen de deur en je loopt zo door. En ook niet onbelangrijk: een glazen pendeldeur is weer eens iets heel anders!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

 

Bekijk producten

Een op maat gemaakte glazen pendeldeur

Bij GLAZZ maken we al onze glazen binnendeuren op maat. Ook doorgangen met een afwijkende maat kunnen we op deze manier voorzien van een glazen pendeldeur. Hierbij heb je de keuze uit een van onze drie modellen:

  • Glazen pendeldeuren met wandscharnieren
  • Glazen pendeldeuren met zijlicht
  • Dubbele glazen pendeldeuren

Daarnaast zijn de maten niet het enige waarbij jij het voor het zeggen hebt. We hebben verschillende glassoorten – van (extra) helder glas tot semitransparant glas. Ook getint glas behoort tot de mogelijkheden. En wil je je pendeldeur van glas een industriële look geven? Dan laten een of meerdere kaders je deur er ineens heel anders uitzien.

Kieshulp deuren

Een pendeldeur van gehard veiligheidsglas

Veel mensen zijn enthousiast over onze glazen pendeldeuren, maar vragen zich vervolgens wel af hoe veilig dat nu eigenlijk is, zo’n deur van glas. Is dat niet heel erg breekbaar? Gelukkig is het tegendeel waar. Bij GLAZZ maken we alle glazen binnendeuren van gehard veiligheidsglas. Dit glas is vijf keer zo sterk als ongehard glas en daarom ideaal om in een deur te gebruiken.

Behalve dat het enorm stevig is, is ons gehard veiligheidsglas ook lekker makkelijk in het onderhoud. Glas kun je eenvoudig schoonmaken door er gewoon even met een natte, zachte doek overheen te gaan. Er zijn geen vervelende kieren waar vuil zich in kan ophopen, dus het blijft altijd hygiënisch schoon. Dat is toch ook een fijn idee?

Online alle glazen pendeldeuren bekijken

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn als je glazen pendeldeuren in je huis wilt, raden we je aan om eens rustig ons assortiment te bekijken. Hiervoor hoef je niet eens de deur uit, want alles staat online.

Hier vind je alle glazen pendeldeuren bij elkaar.

We helpen jou natuurlijk graag als je nog iets wilt weten. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier en we beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk.

Gerelateerde onderwerpen