Hoe kies je een deur

Weet jij al wat voor type deur geschikt is voor jouw woning of bedrijf? Een aanslagdeur of taatsdeur? Voor veel mensen zijn deze namen nieuw en wordt het vinden van de juiste deur een stuk moeilijker. Bij GLAZZ® kan je ook een deur uitzoeken door je eigen situatie te beoordelen. Bekijk hier onze glazen deuren en kies jouw situatie. Zoek jij een deur die in een bestaand kozijn past? Of heb jij wellicht een deur nodig voor een kozijnloze nis?

Voor elke situatie hebben wij een glazen deur op maat. Dat zorgt er ook direct voor dat er veel mogelijk is. Of je nu een deur wilt bestellen voor de woonkamer, slaapkamer of zelfs voor de badkamer. Er is altijd een maatwerk oplossing bij GLAZZ®!

Inmeten en montage

Heb je een geschikte deur kunnen vinden maar wil je wel zeker zijn van de maat? Kies dan voor onze inmeetservice. Onze monteur maakt een afspraak zodat hij de inmeting voor je kan verzorgen. We bieden je dan direct 100% pasgarantie! Dat is nog eens onbezorgd bestellen!

Naast onze inmeetservice hebben we ook een montageservice. Ben je zelf niet heel handig? Of heb je geen zin om de montage zelf te moeten doen? Met onze montageservice zorgen we dat jouw deur gemonteerd wordt. Je hoeft je daar dus zelf helemaal niet meer druk om te maken! Ideaal toch? 

Met een deur op maat is er altijd keus!

Ben je al een tijdje op zoek naar een deur met specifieke afmetingen? Bestel bij ons je glazen deur op maat. Je voert de afmetingen in en wij regelen de rest. Jouw nieuwe deur maken we direct in onze eigen fabriek waardoor je jouw nieuwe deur in no-time thuis geleverd krijgt. Bekijk het aanbod op de website en laat je verrassen. Ontdek de mooiste deuren van glas uit ons assortiment.

We hopen dat het duidelijk is waarom je kiest voor een deur van GLAZZ®. Wil je je laten adviseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat we je verder op weg helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt!