Deuren

Deuren

Deuren

Een deur is bepalend voor de uitstraling van je woonkamer, slaapkamer of badkamer. Er zijn zoveel verschillende deuren waaruit je jouw keuze kan maken. Bedenk daarom vooraf goed welke deur past bij jouw woonsituatie. 

Heb je hulp nodig? Dan helpen we je uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe deur. Met onze kieshulp voor glazen deuren stellen we samen met jou je nieuwe deur samen.

Wat je ook kunt doen is eerst de inmeetservice bestellen, dan kan onze monteur samen met jou bepalen wat de meest geschikte deur is voor jouw situatie.

Een nieuwe deur kopen? Of een deur op maat laten maken? Bij GLAZZ maken we uitsluitend onze deuren op maat en altijd volledig van glas. Een belangrijk voordeel van een glazen deur is dat het vrijwel past in ieder interieur. Een deur van glas houdt geen licht tegen en zorgt al snel voor een ruimtelijk karakter. Heb je nog geen idee welke deur je wilt hebben? Bekijk dan eens ons assortiment en ontdek de meest uiteenlopende deuren geschikt voor elke ruimte in huis.

Hoe kies je een deur

Heb je een keuze kunnen maken voor een nieuwe deur? Is het een aanslagdeur die het beste past in jouw woonkamer? Of ga je voor een schuifdeur op maat of taatsdeur die de woonkamer en de hal verbindt? Heb je nog nooit van een aanslagdeur of een taatsdeur gehoord? Dan ben je echt niet de enige. Veel mensen zeggen deze type deur echt helemaal niks. En dat maakt de keuze voor een deur vaak een stuk lastiger. Misschien ben je wel ‘gewoon’ op zoek naar een deur met kozijn of naar een deur in een kozijnloze nis.

We adviseren onze klanten bij GLAZZ altijd om eerst je eigen woonsituatie te beoordelen. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment met deuren en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Ontdek welke deur je het meeste aanspreekt en welke deur het beste past in jouw woning.

Deuren kieshulp

Voor elke situatie hebben we namelijk een deur op maat. Daarom kan GLAZZ je altijd optimaal bedienen bij het maken van een mooie deur voor jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Inmeten en montage

Heb je een geschikte deur gevonden, maar wil je wel zeker zijn van de juiste afmetingen? Kies dan voor onze inmeetservice. Onze monteur maakt een afspraak zodat hij de inmeting voor je kan verzorgen. We bieden je dan direct onze 100% pasgarantie! Dat is nog eens onbezorgd een deur bestellen! Naast onze inmeetservice hebben we ook een montageservice. Is een deur afhangen niet aan jou besteed? Of heb je geen zin om de montage zelf te moeten doen? Met onze montageservice zorgen we dat jouw deur afgehangen en volledig gemonteerd wordt. Je hoeft je daar dus helemaal niet meer druk om te maken! Handig toch?

Met een deur op maat is er altijd keus!

Ben je al een tijdje op zoek naar een deur met specifieke afmetingen? En wil je jouw nieuwe deur op maat laten maken? Bestel dan bij ons je glazen deur op maat. Je voert de afmetingen in en wij regelen de rest. Je nieuwe deur maken we direct in onze eigen fabriek waardoor je de deur in no-time thuis geleverd krijgt. Bekijk het online aanbod op de website en laat je inspireren.

We hopen dat het duidelijk is waarom je kiest voor een deur van GLAZZ. Wil je je laten adviseren door één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!