Glazen scheidingswand kantoor

Scheidingswanden

Glazen scheidingswand kantoor

Heb je meer werkplekken nodig of mag het wat minder rumoerig op de afdeling? Wil je de verschillende werkplekken scheiden in een licht en ruimtelijk kantoor? Dan is een glazen scheidingswand voor kantoor van GLAZZ dé perfecte oplossing. Onze scheidingswanden en kantoorwanden worden volledig van glas gemaakt en zijn helemaal naar eigen smaak en op maat samen te stellen.

Heb je hulp nodig bij het inmeten en/of de montage de glaswand? Bestel onze inmeetservice en krijg de 100% pasgarantie! We verzorgen de glazen scheidingswanden voor op kantoor door heel Nederland en België.

 

Bekijk producten

Hoe stel ik een glazen scheidingswand online samen

De scheidingswanden voor op kantoor van GLAZZ zijn eenvoudig online samen te stellen. Je stelt de glazen wanden per zijde samen. Of je nu een wand zoekt van 5 meter of 10 meter? dat maakt niet uit. Wil je een hoek of zelfs meerdere kamers samenstellen? Dan is een tweede of derde zijde hierop aan te sluiten. Op deze manier kan een hele kantoortuin worden ingericht met glazen scheidingswanden.

Scheidingswand
Scheidingswand

Glasdikte van de scheidingswand op kantoor

Afhankelijk van je wensen bepaal je zelf de glasdikte van de glazen wand. De glazen wanden zijn samen te stellen met gehard veiligheidsglas of gelaagd glas. Kies je voor gehard veiligheidsglas, dan geldt hoe dikker hoe sterker. Wil je dat de glazen scheidingswand ook het geluiddempend is? Kies dan voor gelaagd glas. Gelaagd glas heeft van zichzelf een lage geluidswerende waarde.

De profielen van de glazen kantoorwanden

Je bent op zoek naar die mooie scheidingswand voor op kantoor die een frisse en open uitstraling geeft. Dat betekent dat je een keuze moet maken voor het beslag. Tegenwoordig zie je dat er vaak voor zwarte of rvs lijst wordt gekozen. De ranke profielen/lijsten sluiten perfect om het glas heen. Hierdoor ziet het er niet alleen mooi uit maar zit het glas ook goed vast.

Een glazen scheidingswand voor kantoor bestellen

We begrijpen goed dat het inmeten, bestellen en monteren heel precies komt. Daarnaast wil je er ook zeker van zijn dat de wanden, vloer en plafond stevig genoeg zijn voor de nieuwe glazen scheidingswanden. Wil jij die zekerheid? Kies dan voor onze inmeetservice! Onze monteur komt de situatie bekijken en zal de maten gaan opmeten. Binnen twee werkdagen versturen wij de offerte op basis van de inmeting en inclusief de montage.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen