Glazen scheidingswand kantoor

Glazen scheidingswand

Glazen scheidingswand kantoor

Het kantoor, een inspirerende plek waar we een groot deel van onze dag doorbrengen. Het is dus essentieel om een werkomgeving te realiseren die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een fijne sfeer. In tegenstelling tot de eentonige, grijze ruimtes die we uit het verleden kennen, is het kantoor van de toekomst een ruimte waar creativiteit, openheid en dynamiek centraal staat. De moderne werkplek streeft naar een balans tussen functionaliteit en design. Een glazen wand is dan de ideale keuze! Een transparante scheidingswand houdt de werkruimte open en licht, wat zorgt voor meer verbinding tussen jou en je collega’s. Benieuwd naar wat GLAZZ voor jouw kantoor kan betekenen? Ontdek onze glazen systeemwanden.

 

Bekijk producten

Meer werkplekken met glazen wanden 

Het is geen geheim dat voldoende daglicht bijdraagt aan een betere concentratie en een hogere productiviteit. Met een glazen scheidingswand op kantoor maak je optimaal gebruik van natuurlijk daglicht, waardoor het een populaire keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne én productieve werkomgeving. Een glaswand creëert niet alleen een omgeving waar medewerkers goed kunnen werken, maar is ook een ruimtebesparende oplossing. Zo realiseer je binnen no time meer werkplekken of een extra vergaderruimte zonder veel vierkante meters in te leveren! Dus ben je op zoek naar een slimme investering en mag het wat minder rumoerig op kantoor? Dan is een glazen scheidingswand dé oplossing.

Scheidingswand
Scheidingswand

Slimme investering: de scheidingswanden van 

Met glazen kantoorwanden sla je twee vliegen in één klap. Het is niet alleen een duurzame keuze, maar je kunt de wanden ook precies zo samenstellen zodat deze perfect passen bij de indeling en stijl van het kantoor. Benieuwd naar de voordelen wanneer je een kantoorwand op maat bij GLAZZ bestelt? We hebben het voor je op een rijtje gezet:

  • Alle scheidingswanden worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem. Dit betekent binnen 3 weken geleverd. 
  • Maatwerk: wij begrijpen dat elk kantoor uniek is. Onze maatwerkopties zorgen ervoor dat de wanden perfect aansluiten bij de rest van het kantoor.
  • Specialist in kwaliteit. Keuze uit gehard veiligheidsglas, akoestisch of gelaagd glas.

Klaar om je kantoor een upgrade te geven? Zet de eerste stap en stel de glazen scheidingswand samen via onze online kieshulp.


Inmeten aanvragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen