Binnendeur met glas

Binnendeur met glas

Binnendeur met glas

Mist er nog iets in je interieur, maar weet je niet goed wat? Kijk dan eens naar de binnendeuren in je woonkamer, hal of badkamer. Zijn dat nog van die standaard deuren die je in veel woningen ziet? Dan is het hoog tijd voor iets anders, maar wat? Wat dacht je van een binnendeur met glas? Een stijlvol alternatief voor een dichte deur, met een aantal interessante voordelen. Zo is een binnendeur van glas een echte sfeermaker, past-ie binnen elk interieur én is glas makkelijk schoon te maken.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik onze kieshulp.

 

Bekijk producten

Bij GLAZZ hebben we veel verschillende binnendeuren met glas in ons assortiment en zijn de mogelijkheden voor maatwerk en personalisatie eindeloos. Ensuite deuren met glas in de woonkamer, een glazen schuifdeur voor de badkamer of een opdekdeur met getint glas in de hal? Bij GLAZZ vind je altijd een binnendeur die aan jouw wensen voldoet.

Soorten binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak wordt er gesproken over een opdekdeur of een stompe deur. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn, terwijl een stompe deur geheel binnen het kozijn valt. Een glazen deur is altijd een stompe deur en past in een bestaande houten of stalen kozijn. Is er geen kozijn? Een taatsdeur of pendeldeur zijn deuren die geen kozijn nodig hebben. Dit noemen wij binnendeuren van glas voor een kozijnloze nis.

Om wat voor binnendeur het ook gaat, dit betekent wel dat je nieuwe binnendeur met glas precies op maat moet zijn. Dat zit bij GLAZZ gegarandeerd goed. We hebben binnendeuren met glas in tal van verschillende maten en zijn ook specialist in maatwerk. Meet voor je bestelling op hoe groot je nieuwe deur moet worden of gebruik onze inmeetservice. Onze inmeters komen graag bij je langs om de deur in te meten. Je profiteert van 100% pasgarantie en krijgt altijd het mooiste resultaat.

Een binnendeur met glas kopen

Een binnendeur met glas komt in elke ruimte in huis goed tot zijn recht. Heb je een industriële inrichting? Dan kies je voor een zwarte binnendeur met glas. Kan de woonkamer wel wat extra licht gebruiken? Kies dan voor een binnendeur met helder glas tussen de gang en woonruimte. Ontbreekt het aan sfeer in de woonkamer? Dan is een binnendeur met getint glas een goede oplossing.

Wil je wel een binnendeur met glas, maar niet dat iemand naar binnen kan kijken? Voor de badkamer bijvoorbeeld, of voor je slaapkamer? Dan is een binnendeur met satijnglas een goede keuze. Daarbij is het glas aan één zijde geëtst, waardoor het semi-transparant is en je er minder makkelijker door naar binnen kijkt.

Maatwerk en glas: we doen al 100 jaar niet anders

Bij GLAZZ maken we alle producten volledig van glas op maat. Dat doen we al 100 jaar niets anders vanuit onze eigen fabriek. Daardoor zijn niet alleen al onze producten van Hollandse bodem, het houdt ook onze levertijden kort. Maatwerk is bij ons de standaard. Zo vind je bij ons altijd een product dat 100% past.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van je binnendeur met glas? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen