Taatsdeur staal look

Taatsdeur zwart kader

Taatsdeur staal look

Ben je op zoek naar een taatsdeur met een staal look? Hét pronkstuk in je interieur waarvan iedereen die op visite komt wil weten waar je hem vandaan hebt?

Kies voor het beste alternatief voor een stalen taatsdeur: een taatsdeur van glas. Net als de populaire stalen taatsdeur, geeft de glazen variant van GLAZZ je interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Kan jouw interieur wel een boost gebruiken? Bekijk dan eens ons assortiment glazen taatsdeuren en vind jouw alternatief voor de stalen taatsdeuren. Door het maatwerk van GLAZZ vind je bij ons altijd de glazen taatsdeur die in jouw woning past en waarmee je de bijzondere sfeer creëert die je zoekt.

 

Bekijk producten

Het bijzondere van een taatsdeur met stalen look

Wat is het dat een taatsdeur onderscheidt van een ‘gewone’ deur? En waarom zijn het juist deze deuren die je interieur net een beetje extra charme geven? Net als bij de taatsdeur van staal, bevestigen we onze glazen taatsdeuren met een scharnier aan de vloer en het plafond. Daardoor gaat de taatsdeur zowel naar binnen als naar buiten open. Een echte aandachtstrekker in je interieur, waar je naar blijft kijken.

Kies je voor een taatsdeur van staal? Of van glas?

Een taatsdeur met stalen look geeft je interieur een stoer tintje. Bij GLAZZ hebben veel van onze glazen taatsdeuren zwarte kaders - rondom of horizontaal over de deuren - die ze een industriële look geven. De kaders printen we op het glas met keramische verf dat tijdens het harden één wordt met de deur, waardoor het kras- en uv-bestendig is, én - een groot pluspunt - heel erg makkelijk schoon te maken. Daarnaast maken we alle glazen taatsdeuren volledig op maat. Als je de maat al weet, geef je die gewoon aan ons door. Heb je liever dat wij de taatsdeur komen inmeten, zodat je zeker bent dat het past? Dat kan ook! Dan is er onze inmeetservice met 100% pasgarantie. 


Inmeetservice

 

Taatsdeuren zijn er in drie verschillende uitvoeringen:
1. Een enkele glazen taatsdeur.
2. Een taatsdeur met zijlicht.
3. Dubbele glazen taatsdeuren.

Alle drie de uitvoeringen stel je geheel naar eigen wens samen. De glassoort, deurgreep, wel of geen kaders, het slot… jij kiest tot in de details hoe je het wilt hebben! Komt de glazen taatsdeur tussen de hal en de woonkamer en moet de deur zoveel mogelijk licht doorlaten? Dan kies je voor extra helder glas. Plaats je dubbele taatsdeuren tussen de keuken en de woonkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een grijze of bronzen tint, voor een extra persoonlijk tintje aan je interieur. 


taatsdeur 1

taatsdeur 2

Bestel online je stalen look taatsdeur

Bij GLAZZ verwerken we al meer dan 100 jaar diverse producten van vlakglas. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keuken achterwand. Onze glasproducten maken we in onze eigen moderne fabriek en krijgen dus allemaal de stempel ‘made in Holland’. We bezorgen rechtstreeks uit onze fabriek bij je thuis, waardoor je profiteert van een snelle levertijd.

Wil je meer weten over ons mooie alternatief voor stalen taatsdeuren of heb je nog wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Glassoorten en bewerking


Gerelateerde onderwerpen