Taatsdeur van staal

-scheidingswand met deur zwart

Taatsdeur van staal

Ben je op zoek naar een taatsdeur van staal? Hét pronkstuk in je interieur waarvan iedereen die op visite komt wil weten waar je hem vandaan hebt?

Kies voor het beste alternatief voor een stalen taatsdeur: een taatsdeur van glas. Net als de populaire stalen taatsdeur, geeft de glazen variant van GLAZZ je interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Kan jouw interieur wel een boost gebruiken? Bekijk dan eens ons assortiment glazen taatsdeuren en vind jouw alternatief voor de stalen taatsdeuren. Door het maatwerk van GLAZZ vind je bij ons altijd de glazen taatsdeur die in jouw woning past en waarmee je de bijzondere sfeer creëert die je zoekt.

 

Bekijk producten

Het bijzondere van een taatsdeur met stalen look

Wat is het dat een taatsdeur onderscheidt van een ‘gewone’ deur? En waarom zijn het juist deze deuren die je interieur net beetje extra charme geven? Net als bij de taatsdeur staal, bevestigen we onze glazen taatsdeuren met een scharnier aan de vloer en het plafond. Daardoor gaat de taatsdeur zowel naar binnen als naar buiten open.

En alsof dat nog niet mooi genoeg is, plaatsten we het scharnierpunt ook nog op enige afstand van de zijkant van de deuropening. Hierdoor ontstaat een bijzonder effect als je de deur open doet. Een echte aandachtstrekker in je interieur, waar je naar blijft kijken.

Kieshulp deuren

Kies je voor een taatsdeur van staal? Of van glas?

Een taatsdeur met stalen look geeft je interieur een stoer tintje. Bij GLAZZ hebben veel van onze glazen taatsdeuren zwarte kaders - rondom of horizontaal over de deuren - die ze een industriële look geven.;

Die kaders printen we op het glas met keramische verf dat tijdens het harden één wordt met de deur, waardoor het kras- en uv-bestendig is, én - een groot pluspunt - heel erg makkelijk schoon te maken.

Daarnaast maken we bij GLAZZ al onze glazen taatsdeuren volledig op maat. Als je de maat al weet, geef je die gewoon aan ons door. Heb je liever dat wij de taatsdeur komen inmeten, zodat je zeker bent dat het past? Dat kan ook! Dan is er onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Je ontvangt een overzicht van de mogelijkheden voor ons alternatief op stalen taatsdeuren en de prijs die daarbij hoort.

Bij GLAZZ maken we onze glazen taatsdeuren van gehard veiligheidsglas. Dit is maar liefst vijf keer sterker dan ongehard glas, waardoor het veel minder snel breekt. Taatsdeuren zijn er in drie verschillende uitvoeringen:

1. Een enkele glazen taatsdeur.

2. Een taatsdeur met zijlicht, om extra veel licht in de ruimte binnen te laten.

3. Dubbele glazen taatsdeuren.

Alle drie de uitvoeringen stel je geheel naar wens samen. De glassoort, deurgreep, wel of geen kaders, het slot… jij kiest tot in de details hoe je het wilt hebben!

Komt de glazen taatsdeur tussen de hal en de woonkamer en moet de deur zoveel mogelijk licht doorlaten? Dan kies je voor extra helder glas. Plaats je dubbele taatsdeuren tussen de keuken en de woonkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een groene, grijze, bronzen of blauwe tint, voor een extra persoonlijk tintje aan je interieur.

Geïnteresseerd in een taatsdeur met steel look? Bekijk ook onze binnendeuren met steel look en de schuifdeuren met steel look van GLAZZ.
pendeldeur zwart
taatsdeur zwart

Bestel online je stalen look taatsdeur

Bij GLAZZ verwerken we al meer dan 100 jaar diverse producten van vlakglas. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keuken achterwand. Onze glasproducten maken we in onze eigen moderne fabriek en krijgen dus allemaal de stempel ‘made in Holland’. We bezorgen rechtstreeks uit onze fabriek bij je thuis, waardoor je profiteert van een snelle levertijd.

Wil je meer weten over ons mooie alternatief voor stalen taatsdeuren of heb je nog wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Glassoorten en bewerking


Gerelateerde onderwerpen