Glazen scheidingswand op maat

Glazen scheidingswand op maat

Glazen scheidingswand op maat

Heb je last van tocht of is het te rumoerig in huis of op kantoor? Dan is een scheidingswand een perfecte oplossing zijn. Een scheidingswand is ideaal als je twee of meer ruimtes van elkaar wilt scheiden. Voor zowel op kantoor als in huis leveren wij glazen scheidingswanden op maat.

Bij GLAZZ® stel je jouw glazen scheidingswand op maat samen volledig naar jouw wensen. Hierdoor bepaal je zelf de maat en de look van de wand. Ook bepaal jij wat voor type deur je wilt. Wordt het een pendeldeur, taatsdeur of aanslagdeur? 

Voordelen van een glazen scheidingswand

Heb je één grote ruimte en ben je op zoek naar een mogelijkheid om ruimtes van elkaar af te sluiten? De scheidingswanden kunnen zowel op kantoor als thuis worden toegepast. Lees dan de onderstaande voordelen en bepaal zelf of een glazen scheidingswand past bij wat jij voor ogen hebt.

  • Geluiddempende werking. In een kantoortuin kan de grote ruimte in meerdere kleine ruimtes worden verdeeld. Hierdoor wordt het geluid van een intern overleg of telefoongesprek gedempt waardoor de overlast wordt beperkt.
  • Temperatuur regulerend. Zit je aan de zonnige zijde van het gebouw of aan de schaduwzijde? De temperatuur kan zo een paar graden hoger of lager zijn. Een werkkamer die met een glazen scheidingswand is afgesloten is prima te koelen of te verwarmen tot een aangenamere werkplek. 
  • Vergroten aantal werkplekken. Er wordt geadviseerd om op anderhalve meter afstand van elkaar te blijven en dit zorgt ervoor dat het aantal werkplekken in een kantoor afneemt. Door het plaatsen van glazen scheidingswanden kunnen de ruimtes efficiënt ingedeeld blijven en kan iedereen op kantoor blijven werken.
  • Behoud van de open sfeer. Een glazen scheidingswand laat licht door waardoor er een open en ruimtelijke sfeer gecreëerd wordt. Daarnaast zie je of een kamer bezet is en blijf je contact houden met je collega’s in de kamers.
Scheidingswand
Scheidingswand
 

Glazen scheidingswand samenstellen?

De scheidingswanden zijn per stuk samen te stellen. Heb je een hoek, meerdere hoeken of ruimtes nodig? En heb je hulp nodig bij het samenstellen van je nieuwe scheidingswand? Of wil je jouw nieuwe ruimtes laten inmeten door een specialist? Maak gebruik van onze inmeetservice. Of vraag een offerte aan. En je weet binnen no time wat je scheidingswand op maat moet gaan kosten.

 

Gerelateerde onderwerpen