Glazen scheidingswand op maat

Scheidingswand kantoor

Glazen scheidingswand op maat

Heb jij dat ook? Dat een nieuwe interieurtrend die jouw aandacht trekt, inspiratie geeft voor vernieuwingen in jouw woning? Zoals het spelen met kleuren en materialen, want tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Een opvallende trend is een scheidingswand in jouw interieur. Daarbij zorgt een glazen scheidingswand op maat voor meer verbinding tussen ruimtes. Het resultaat? Meer natuurlijk daglicht en door de zon een lagere energierekening!

Bij GLAZZ begrijpen we dat scheidingswanden niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Of je nu een tussenwand of een glazen scheidingswand met schuifdeur zoekt, bij ons vind je oplossingen voor elke ruimte.

 

Bekijk producten

Scheidingswanden: stijlvol én functioneel in jouw interieur

Bij scheidingswanden denk je misschien aan een scheidingswand in een kantoor. Tegenwoordig is dit ook een perfecte toevoeging voor in huis! Het is de ultieme oplossing om extra ruimtes te creëren en te personaliseren. Wil je bijvoorbeeld een gezellig hoekje in je woonkamer? Overweeg dan een glazen scheidingswand dat licht doorlaat en zorgt voor privacy. Heb je een kantoor aan huis? Dan is een scheidingswand met deur perfect om een afzonderlijke werkruimte te creëren. Want ieder interieur is uniek en daarom heeft GLAZZ een breed scala scheidingswanden. Of je nu houdt van een moderne uitstraling of een industriële look, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

glazen scheidingswand
scheidingswand op maat

Een tussenwand eenvoudig op maat laten maken bij GLAZZ

Bij GLAZZ begrijpen we dat elke ruimte uniek is en daarom kun jij bij ons een glazen scheidingswanden op maat laten maken. Kies uit verschillende glassoorten en designs. Het plaatsen van een tussenwand in je huis hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij GLAZZ maak je gebruik van de inmeetservice, met 100% pasgarantie! Laat het meten aan ons over, zo weet je zeker dat jouw scheidingswand perfect past.

Kies uit de mogelijkheden van de scheidingswanden van GLAZZ

Wij geloven dat scheidingswanden meer zijn dan slechts functionele afscheidingen; een scheidingswand past namelijk bij elk modern interieur. Creëer jouw droomruimte met onze scheidingswanden.

Als je op zoek bent naar kwaliteit, stijl en duurzame tussenwanden, kies dan voor GLAZZ. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw scheidingswandproject te starten. Stel de glazen scheidingswand samen via onze online tool en bestel jouw glaswand!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen