Glazen scheidingswand op maat

Scheidingswand kantoor

Glazen scheidingswand op maat

Heb je last van tocht of is het te rumoerig in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor? Dan is een scheidingswand de perfecte oplossing. Een scheidingswand is ideaal als je twee of meer ruimtes van elkaar wilt scheiden. Voor zowel op kantoor als in huis leveren wij glazen scheidingswanden op maat.

Bij GLAZZ stel je jouw glazen wand op maat samen volledig naar jouw wensen. Hierdoor bepaal je zelf de maat en de look van de wand. Ook bepaal jij wat voor type deur je wilt. Kies je voor een pendeldeur, taatsdeur of aanslagdeur?

 

Bekijk producten

Dé 4 belangrijkste voordelen van een glazen wand op maat

Heb je één grote ruimte en ben je op zoek naar een mogelijkheid om ruimtes van elkaar af te sluiten? Een glazen wand op maat kun je zowel thuis als op kantoor toepassen. Lees dan de onderstaande voordelen en bepaal zelf of een glazen scheidingswand past bij wat jij voor ogen hebt.

  1. Geluiddempende werking: In een kantoortuin kan de grote ruimte in meerdere kleine ruimtes worden verdeeld. Hierdoor wordt het geluid van een intern overleg of telefoongesprek gedempt waardoor de overlast wordt beperkt.
  2. Temperatuur regulerend: Zit je aan de zonnige zijde van het gebouw of aan de schaduwzijde? De temperatuur kan zo een paar graden hoger of lager zijn. Een werkkamer die met een glazen scheidingswand is afgesloten is prima te koelen of te verwarmen tot een aangenamere werkplek.
  3. Vergroten aantal werkplekken: Er wordt geadviseerd om op anderhalve meter afstand van elkaar te blijven en dit zorgt ervoor dat het aantal werkplekken in een kantoor afneemt. Door het plaatsen van een scheidingswand van glas kunnen de ruimtes efficiënt ingedeeld blijven en kan iedereen op kantoor blijven werken.
  4. Behoud van de open sfeer: Een glazen scheidingswand of tussenwand laat licht door waardoor er een open en ruimtelijke sfeer gecreëerd wordt. Daarnaast zie je of een kamer bezet is en blijf je contact houden met je collega’s in de kamers.
glazen scheidingswand
scheidingswand op maat

Een scheidingswand van glas: geschikt voor elke ruimte

Met een scheidingswand van glas haal je een ware blikvanger in huis. Wil je één ruimte in meerdere ruimtes delen dan is een scheidingswand de beste oplossing. Kies je voor een glazen scheidingswand dan behoud je het ruimtelijke karakter. Je bent enorm flexibel in hoe je jouw glaswand wilt gaan gebruiken en waar. Je kunt onder andere een glazen tussenwand plaatsen tussen de woonkamer en de eetkamer. Of misschien wil je wel een scheidingswand voor de slaapkamer.

Daarnaast zijn onze scheidingswanden niet alleen erg geschikt voor in huis, maar ook voor op kantoor. Wil je op kantoor meerdere ruimtes van elkaar afscheiden en toch voldoende ruimte en licht behouden dan is een glazen kantoorwand echt iets wat je zoekt.

IMG_3273

GLAZZ is meer dan alleen een glashandel

Ben je nog niet bekend met GLAZZ? We zijn namelijk niet zomaar een doorsnee online glashandel. We stellen ons graag even aan je voor. GLAZZ is dé #1 online aanbieder van glas op maat producten. Met meer dan 100 jaar ervaring durven we best van onszelf te zeggen dat we kennis van glas hebben. We verwerken elke dag 30 ton glas in onze eigen, moderne fabriek voor onder andere keuken achterwanden, douchewanden en glazen binnendeuren.

We maken al onze producten van gehard veiligheidsglas. Deze glassoort is zelfs vijf keer sterker dan gelaagd glas, waardoor jouw glazen wand wel tegen een stootje kan. Met ons gehard veiligheidsglas ben je verzekert van een kwalitatief hoogwaardige wand voor in jouw woonkamer of voor op kantoor.

Doordat we jouw scheidingswand op maat maken in onze eigen fabriek, hoef je niet wekenlang te wachten totdat jouw scheidingswand wordt geleverd. Je kiest zelf wanneer je jouw scheidingswand geleverd wilt hebben of wanneer deze gemonteerd moet worden.

Glazen scheidingswand op maat samenstellen?

Onze scheidingswanden zijn per stuk samen te stellen. Heb je een hoek, meerdere hoeken of ruimtes nodig? En heb je hulp nodig bij het samenstellen van je nieuwe scheidingswand? Of wil je jouw nieuwe ruimtes laten inmeten door een specialist? Maak gebruik van onze inmeetservice. Of vraag een offerte aan. En je weet binnen no-time wat jouw scheidingswand of glazen wand op maat moet gaan kosten.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen