Achterwand keuken

huizedop-keukenachterwand-antraciet

Achterwand keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe achterwand voor je keuken? Dan is een glazen keuken achterwand een mooie én praktische oplossing! Glas is een sterk materiaal en gemakkelijk om schoon te maken. Ons assortiment bestaat uit bijna 40 verschillende kleuren en glassoorten. Ontdek welke glazen keuken achterwand het beste past bij jouw keuken. Tip: stel je eigen keuken achterwand samen met onze handige configurator en je weet direct de prijs! 

Waarom kiezen voor een keuken achterwand van glas?

✔ Extra bescherming: een glazen achterwand is niet alleen mooi, maar beschermt ook de keukenmuur. 
✔ Gemakkelijk in onderhoud: bij een glazen achterwand is gemakkelijk schoon te maken. 
✔ Een passend geheel: je kunt je eigen glassoort en kleur kiezen. Zo past de achterwand perfect bij je keuken.
✔ Maatwerk: laat je keuken achterwand volledig op maat maken. 

 

Maak kennis met GLAZZ: Dé specialist in glas op maat

Bij GLAZZ hebben we al meer dan 100 jaar ervaring in het bewerken van glas. We doen dit in ons eigen fabriek in Franeker. Dit betekent flexibel in maatwerk en snelle levertijden. Ook worden bijna alle producten gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is maar liefst vijf keer sterker dan normaal glas. Je bent daardoor verzekerd van top kwaliteit glas. 


Gratis inspiratiemagazine


De prijs van een glazen achterwand voor je keuken

Je weet inmiddels waarom een glazen keuken achterwand een must have is voor elke keuken, maar je wilt natuurlijk ook weten wat een keukenachterwand gaat kosten. Je kunt al een mooie glazen achterwand bestellen vanaf 90 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de door jouw gekozen opties. Gebruik je onze configurator, dan kun je tijdens het samenstellen van de achterwand de prijs zien. 

Ga voor zekerheid en bestel jouw achterwand bij GLAZZ

Kies voor het gratis inmeten van jouw keukenwand met 100% pasgarantie. Onze monteur komt dan bij jou thuis de keukenwand inmeten, waarna je vrijblijvend een offerte ontvangt. 

 

Gratis inmeten

Veelgestelde vragen

Achterwand keuken


Gerelateerde onderwerpen