Schuifdeur op maat

Schuifdeuren

Schuifdeur op maat

Superpraktisch, stijlvol, veilig en sterk. Dat zijn de kernwoorden waarmee we onze schuifdeuren voor binnen in huis graag omschrijven. Hiermee haal je een echte blikvanger in huis, waar je in het dagelijks gebruik nog veel plezier van beleeft.

Bij GLAZZ® hebben we een ruim aanbod met de meest uiteenlopende schuifdeuren. Allemaal op maat gemaakt. Valt je keuze voor een enkele schuifdeur op maat, een schuifwand of voor een dubbele schuifdeur? Bekijk ons assortiment en ontdek welke glazen schuifdeur het beste past bij wat jij zoekt. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

Het voordeel van een schuifdeur op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe deur en twijfel je tussen een draaideur of schuifdeur op maat voor binnen in huis of op kantoor? Wij zetten hier de belangrijkste voordelen op een rij van onze binnen schuifdeuren zodat je straks makkelijk de keuze kan maken tussen een draaideur of schuifdeur.

 1. Een schuifdeur is ruimtebesparend - Een schuifdeur schuift langs de wand en hoeft hierdoor niet te draaien. Dit is een groot voordeel in een hal of op een overloop. Je hebt hiervoor wel ruimte nodig langs de wand voor de rail en de schuifdeur
 2. Een schuifdeur kan open blijven - In tegenstelling tot een draaideur kan een schuifdeur open blijven staan zonder dat je er last van hebt. Vind je het fijn dat de deur vaker open is dan dicht? Dan is een schuifdeur een interessante optie. Denk eens aan een trapgat met een schuifdeur? Die doe je alleen dicht om geluid of tocht te beperken. Een badkamerdeur doe je alleen dicht wanneer deze in gebruik is en daarna kan deze perfect geventileerd worden. Een werkkamer of extra ruimte wordt bij de woonkamer betrokken als deze open is. Ben je aan het werk dan sluit je de werkkamer eenvoudig af.
 3. Een glazen schuifdeur creëert ruimte - Omdat een schuifdeur vaak open staat worden ruimtes met elkaar verbonden. Hierdoor worden de zichtlijnen groter en wordt het natuurlijke licht van buiten beter verspreid. Kies je voor een glazen schuifdeur dan heb je dit voordeel niet alleen in de open stand maar ook nog eens wanneer de deur gesloten is. Dus heb jij een huis waar meer licht welkom is? Kies dan voor een glazen schuifdeur op maat van GLAZZ®

 

Kieshulp deuren

 

Een schuifdeur van glas creëert ruimte en zorgt voor veel natuurlijk licht

Een deur gaat jarenlang mee maar toch zie je steeds vaker dat een goede houten deur wordt vervangen voor een deur van glas of schuifdeur. De reden hiervoor is dat licht en ruimte voor veel mensen heel belangrijk is geworden. Het verhogen van het woongenot en woonplezier wordt steeds belangrijker.

Het vervangen van een deur voor een glazen deur geeft direct een andere sfeer in huis. Meer openheid en veel meer licht in bijvoorbeeld een woonkamer, hal of badkamer is een direct resultaat. De ruimtes worden beter bij elkaar betrokken doordat het zicht niet wordt geblokkeerd, wat bij een dichte, normale deur wel het geval is.

Bij GLAZZ® stel je de glazen schuifdeur naar wens samen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een deur met helder glas of in de industriële stijl voor in de woonkamer. Hierdoor komt er meer licht naar binnen en lijken de ruimtes groter. Voor een slaapkamerdeur of badkamerdeur kan gekozen worden voor satijn- of melkglas.. In de gesloten stand heb je meer privacy omdat de ruwe zijde van het glas het zicht blokkeert. Het licht wordt niet geblokkeerd door het satijnglas waardoor de ruimtes meer natuurlijk licht ontvangen. 

Nieuwsgierig naar de prijs? Stel jouw schuifdeur dan direct samen en bekijk de prijs. 

Hoe kies en koop je een glazen schuifdeur?

Het kiezen en kopen van een schuifdeur kan best lastig zijn. Wij begrijpen dit en bieden daarom ook onze inmeetservice aan met pasgarantie. Met deze service wordt je volledig ontzorgd en weet je zeker dat de schuifdeur die je koopt ook daadwerkelijk past. Wil jij zelf de schuifdeur opmeten en de prijs bepalen? Loop dan de volgende stappen door:

 1. Bepaal of de schuifdeur aan de wand of aan het plafond bevestigd gaat worden en meet de afstand van de vloer tot aan de bovenzijde van de rail
 2. Bepaal de breedte van de nis waarvoor de schuifdeur komt te hangen en houd rekening met een overlap van minimaal 30 mm aan beide zijdes. Hierdoor wordt tocht geminimaliseerd.
 3. Nu de maten bekend zijn kies je een schuifdeur naar wens en voer je de maten in. De prijs wordt direct berekend.
 4. Stijl de deur zelf door te kiezen voor een glassoort en de kleur van het materiaal.
 5. Kies voor een softclose als je wil dat de schuifdeur altijd gecontroleerd sluit.
 6. Wil je de schuifdeur laten monteren door GLAZZ® of ga je dit zelf doen?
 7. De kosten voor de schuifdeur zijn nu bekend en de schuifdeur kan worden besteld. Zijn er toch nog twijfels? Bestel dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Ga je na het inmeten akkoord met onze offerte? Dan krijg je de kosten van het inmeten retour. 
schuifdeur voor woonkamer
schuifdeur

Schuifdeur varianten

Afhankelijk van de grootte van de doorgang of nis kan er gekozen worden voor een type schuifdeur. Enkele schuifdeur - Voor een nis tot 1.400 mm is een enkele schuifdeur perfect.

 1. De enkele schuifdeuren zijn beschikbaar met wandbevestiging of plafondbevestiging.
 2. Dubbele schuifdeur - Wil je de nis helemaal open kunnen zetten? Dan is een dubbele glazen schuifdeur een mooie oplossing. Aan beide zijden dient dan wel voldoende ruimte te zijn om de schuifdeur te openen. Er wordt ook veel gekozen om de rail in de wand te verwerken waardoor de schuifdeuren in de wand schuiven. De dubbele schuifdeuren zijn beschikbaar met wandbevestiging of plafondbevestiging.
 3. Schuifwand - Heb je een brede nis tot 4.000 mm en wil je deze afsluiten met een glazen wand met schuifdeur? Kies dan voor een schuifwand. Een schuifwand is een schuifdeur in combinatie met één over meerdere vaste glaspanelen aan de linker en/of rechterzijde van de schuifdeur. 

Ben je op zoek naar een schuifdeur voor de douche dan verwijzen we je graag naar de producten binnen onze schuifdeuren voor in de badkamer. 

Schuifdeuren op maat

Heb jij een glazen schuifdeur op maat nodig? We maken deze binnen schuifdeur op maat voor jou. Je kunt online precies zien wat er mogelijk is per schuifdeur. Wel zo makkelijk. Natuurlijk vinden we het erg leuk om je te adviseren over schuifdeuren van glas. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt. 

Zodra je jouw deur hebt samengesteld maken we je glazen schuifdeur op maat in onze eigen fabriek en we zorgen dat jouw schuifdeur bij jou wordt thuisbezorgd. Compleet met schuifdeur beslag en een montagehandleiding.

Ben je op zoek naar een binnendeur van glas maar weet je nog niet precies welke je moet kiezen of hoe je deze moet samenstellen? Geen probeleem. Bestel dan onze inmeetservcie en wij regelen de rest. Bij GLAZZ® maken wij voor elke situatie een passende deur. Lees ook eens de volgende onderwerpen. Wil je een schuifdeur inbouwen? dan is een Schuifdeur in de wand wellicht interessant. Voor een schuifdeur voor de badkamer, pendeldeur voor de douche, draaideur voor de douche kun je ook bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Schuifdeuren


Gerelateerde onderwerpen