Glazen schuifdeur op maat

Schuifdeuren

Glazen schuifdeur op maat

Superpraktisch, stijlvol, veilig en sterk. Dat zijn de kernwoorden waarmee we een glazen schuifdeur voor binnen van GLAZZ omschrijven. Hiermee haal je een echte blikvanger in huis, waar je in het dagelijks gebruik nog veel plezier van beleeft.

We hebben een ruim aanbod met schuifdeuren. Valt je keuze voor een enkele schuifdeur op maat, een schuifwand of een dubbele schuifdeur? Ontdek welke glazen schuifdeur het beste past bij wat jij zoekt.

 

Zelf samenstellen

Het voordeel van een glazen schuifdeur op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe deur en twijfel je tussen een schuifdeur of draaideur voor binnen in huis of op kantoor? Wij zetten hier de belangrijkste voordelen op een rij van onze schuifdeuren zodat je straks makkelijk de keuze kan maken tussen een draaideur of schuifdeur.

 1. Een schuifdeur is ruimtebesparend - Een schuifdeur schuift langs de wand en hoeft hierdoor niet te draaien. Dit is een groot voordeel in een hal of op een overloop. Je hebt hiervoor wel ruimte nodig langs de wand voor de rail en de schuifdeur
 2. Een schuifdeur kan open blijven - In tegenstelling tot een draaideur kan een schuifdeur open blijven staan zonder dat je er last van hebt. Vind je het fijn dat de deur vaker open is dan dicht? Dan is een schuifdeur een interessante optie. Denk eens aan een trapgat met een schuifdeur? Die doe je alleen dicht om geluid of tocht te beperken. Een badkamerdeur doe je alleen dicht wanneer deze in gebruik is en daarna kan deze perfect geventileerd worden. Een werkkamer of extra ruimte wordt bij een schuifdeur voor de woonkamer betrokken als deze open is. Ben je aan het werk dan sluit je de werkkamer eenvoudig af.
 3. Een glazen schuifdeur creëert ruimte - Omdat een schuifdeur vaak open staat worden ruimtes met elkaar verbonden. Hierdoor worden de zichtlijnen groter en wordt het natuurlijke licht van buiten beter verspreid. Kies je voor een glazen schuifdeur dan heb je dit voordeel niet alleen in de open stand maar ook nog eens wanneer de deur gesloten is. Dus heb jij een huis waar meer licht welkom is? Kies dan voor een glazen schuifdeur op maat van GLAZZ
 4. Een glazen schuifdeur is veel lichter. In tegenstelling tot een stalen deur of stalen schuifdeur, worden onze deuren uitsluitend gemaakt van glas. En ben je dan op zoek naar een schuifdeur met industriële look? Dan printen we de zwarte kaders gewoon zelf op het glas, waardoor je echt die fraaie industriële uitstraling geeft aan jouw deur en dus ook jouw interieur.
kieshulp schuifdeuren

Een schuifdeur van glas creëert meer ruimte binnen

Een deur gaat jarenlang mee, maar toch zie je steeds vaker dat een goede houten deur wordt vervangen voor een deur van glas of schuifdeur. De reden hiervoor is dat licht en ruimte voor veel mensen heel belangrijk is geworden. Het verhogen van het woongenot en woonplezier wordt steeds belangrijker.

Het vervangen van een deur voor een glazen deur geeft direct een andere sfeer in huis. Meer openheid en veel meer licht in bijvoorbeeld een woonkamer, hal of badkamer is een direct resultaat. De ruimtes worden beter bij elkaar betrokken doordat het zicht niet wordt geblokkeerd, wat bij een dichte, normale deur wel het geval is.

Bij GLAZZ stel je de glazen schuifdeur naar wens samen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een schuifdeur met zwarte kaders met helder glas of in de industriële stijl voor in de woonkamer. Hierdoor komt er meer licht naar binnen en lijken de ruimtes groter. Voor een slaapkamerdeur of badkamerdeur kan gekozen worden voor satijn- of melkglas.. In de gesloten stand heb je meer privacy omdat de ruwe zijde van het glas het zicht blokkeert. Het licht wordt niet geblokkeerd door het satijnglas waardoor de ruimtes meer natuurlijk licht ontvangen.

Nieuwsgierig naar de prijs? Stel jouw schuifdeur dan direct samen en bekijk de prijs.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Hoe kies en koop je een glazen schuifdeur?

Het kiezen en kopen van een schuifdeur kan best lastig zijn. Wij begrijpen dit en bieden daarom ook onze inmeetservice aan met pasgarantie. Met deze service wordt je volledig ontzorgd en weet je zeker dat de schuifdeur die je koopt ook daadwerkelijk past. Wil jij zelf de schuifdeur opmeten en de prijs bepalen? Loop dan de volgende stappen door:

 1. Bepaal of de schuifdeur aan de wand of aan het plafond bevestigd gaat worden en meet de afstand van de vloer tot aan de bovenzijde van de rail
 2. Bepaal de breedte van de nis waarvoor de schuifdeur komt te hangen en houd rekening met een overlap van minimaal 30 mm aan beide zijdes. Hierdoor wordt tocht geminimaliseerd.
 3. Nu de maten bekend zijn kies je een schuifdeur naar wens en voer je de maten in. De prijs wordt direct berekend.
 4. Stijl de deur zelf door te kiezen voor een glassoort en de kleur van het materiaal.
 5. Kies voor een softclose als je wil dat de schuifdeur altijd gecontroleerd sluit.
 6. Wil je de schuifdeur laten monteren door GLAZZ of ga je dit zelf doen?
 7. De kosten voor de schuifdeur zijn nu bekend en de schuifdeur kan worden besteld. Zijn er toch nog twijfels? Bestel dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Ga je na het inmeten akkoord met onze offerte? Dan krijg je de kosten van het inmeten retour.
schuifdeur voor woonkamer
glazen schuifdeur

Schuifdeur varianten van glas

Afhankelijk van de grootte van de doorgang of nis kan er gekozen worden voor een type schuifdeur. Enkele schuifdeur - Voor een nis tot 1.400 mm is een enkele schuifdeur perfect.

 1. De enkele schuifdeuren zijn beschikbaar met wandbevestiging of plafondbevestiging.
 2. Dubbele schuifdeur - Wil je de nis helemaal open kunnen zetten? Dan is een dubbele glazen schuifdeur een mooie oplossing. Aan beide zijden dient dan wel voldoende ruimte te zijn om de schuifdeur te openen. Er wordt ook veel gekozen om de rail in de wand te verwerken waardoor de schuifdeuren in de wand schuiven. De dubbele schuifdeuren zijn beschikbaar met wandbevestiging of plafondbevestiging.
 3. Schuifwand - Heb je een brede nis tot 4.000 mm en wil je deze afsluiten met een glazen wand met schuifdeur? Kies dan voor een schuifwand. Een schuifwand is een schuifdeur in combinatie met één over meerdere vaste glaspanelen aan de linker en/of rechterzijde van de schuifdeur.

Ben je op zoek naar een schuifdeur voor de douche dan verwijzen we je graag naar de producten binnen onze schuifdeuren voor in de badkamer.

Dé beste service bij jouw nieuwe glazen schuifdeur binnen

Bij GLAZZ maken we niet alleen jouw schuifdeur op maat. Ook voor, tijdens en na het bestellen profiteer je van onze service, kennis en ervaring. Een schuifdeur van glas is geen kleine aankoop en daarom vinden we het bij GLAZZ belangrijk dat je de beste keus maakt. Waarmee we je ontzorgen? We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Inmeten met 100% pasgarantie

Voordat je jouw bestelling plaatst wil je er zeker van zijn dat jouw opties kloppen. Belangrijk is dus dat je jouw schuifdeur bestelt op de juiste afmetingen. Je moet er niet aan denken dat je een schuifdeur bestelt die uiteindelijk niet blijkt te passen. Wil je voorkomen dat dat gebeurd? Kies voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie.

Een van onze monteurs maakt een afspraak en verzorgt voor jou de inmeting. Deze inmeting kost je helemaal niets! Waarom zou je de inmeting nog zelf willen doen?

De montage van jouw glazen schuifdeur

We leveren al onze producten met een uitgebreide handleiding. We geven jou de kans om er zelf voor te kiezen de schuifdeur zelf te monteren of dit aan ons uit te besteden. Zie je de montage van jouw schuifdeur zelf niet echt zitten? Kies voor onze montageservice. Ook in het geval van montage neemt onze monteur contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Bestel direct gratis proefmonsters via de site

Wil je een beetje gevoel krijgen bij het glas dat we gebruiken voor jouw schuifdeur? Bestel direct een of meerdere proefmonsters via de website en ontdek ons geharde veiligheidsglas die waarmee we jouw schuifdeur maken. Bestel tot maximaal 4 proefmonsters en je hebt jouw samples al binnen een paar dagen in huis.

Gratis bij je thuis geleverd

We leveren jouw nieuwe schuifdeur natuurlijk gratis bij je thuis. Bij het bestellen van jouw schuifdeur geef je meteen aan wanneer je hem wilt laten bezorgen. Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven, want je kiest zelf welke dag het jou past. We passen onze agenda daar graag op aan.

GLAZZ: De glazen schuifdeur expert

Je hebt nu een goed beeld gekregen hoe we jouw schuifdeur maken en waarom je kiest voor een glazen schuifdeur van GLAZZ. GLAZZ is al meer dan 100 jaar ervaren met glas op maat oplossingen.

We maken onder andere producten van glas voor de keuken, de badkamer, de woonkamer en kantoor. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een glazen keuken achterwand? Een scheidingswand van glas? Of een nieuwe glazen douchecabine op maat? Kies dan voor de kwaliteit, de service en de ervaring die we jou kunnen bieden. Alle producten in ons assortiment, op spiegels na, worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit glas is veel sterker dan normaal glas, waardoor het glas niet zomaar breekt.

We hebben onze eigen fabriek in Franeker, in Nederland. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, wordt jouw glazen schuifdeur meteen in productie gebracht. Je hoeft niet daardoor niet onnodig lang te wachten totdat je jouw schuifdeur in huis hebt.

Een glazen schuifdeur op maat bestellen

Heb jij een glazen schuifdeur voor binnen nodig? Dan maken we deze schuifdeur helemaal op maat voor jou. Je kunt online precies zien wat er mogelijk is voor jouw nieuwe schuifdeur. Wel zo makkelijk. Natuurlijk vinden we het erg leuk om je te adviseren over schuifdeuren van glas. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.

Zodra je jouw deur hebt samengesteld maken we je glazen schuifdeur op maat in onze eigen fabriek en we zorgen dat jouw schuifdeur bij jou wordt thuisbezorgd. Compleet met schuifdeur beslag en een montagehandleiding.

Ben je op zoek naar een binnendeur van glas maar weet je nog niet precies welke je moet kiezen of hoe je deze moet samenstellen? Geen probleem. Bestel dan onze inmeetservice en GLAZZ regelt de rest. Bij GLAZZ maken wij voor elke situatie een passende deur. Lees ook eens de volgende onderwerpen. Wil je een schuifdeur inbouwen? Dan is een schuifdeur in de wand wellicht interessant. Voor een schuifdeur voor de badkamer, pendeldeur voor de douche, draaideur voor de douche kun je ook bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Schuifdeuren

Gerelateerde onderwerpen