Wat is een stompe binnendeur

Wat is een stompe binnendeur

Wat is een stompe binnendeur

Ben je op zoek naar een nieuwe binnendeur voor de woonkamer of slaapkamer? Dan moet je vooraf weten of een stompe deur of een opdekdeur nodig hebt. Maar wat is een stompe deur? En wat is het verschil met een opdekdeur? 

Het grote verschil tussen beide deuren is de manier waarop we de deur in het kozijn plaatsen. Een stompe deur valt in het kozijn en een opdekdeur tegen het kozijn aan.

Kies je voor een glazen binnendeur? Dan speelt dit helemaal geen rol meer. De glazen deuren van GLAZZ zijn namelijk altijd stompe deuren en kunnen in ieder kozijn worden afgehangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en ons assortiment met stompe deuren van glas? Een stompe deuren kopen van glas? Bekijk meteen ons aanbod en ontdek welke stompe deur het beste bij jouw woonsituatie past.

Gehard veiligheidsglas: een aanrader

Je begrijpt vast wel dat je beter niet kan kiezen voor een stompe deur met gewoon, gelaagd glas. Je wilt namelijk niet dat je deur aan diggelen gaat als je hem iets te hard dichtgooit of er per ongeluk tegenaan stoot. Kies daarom voor een stompe binnendeur van GLAZZ. Alle deuren maken we namelijk van gehard veiligheidsglas.

Gehard veiligheidsglas is enorm sterk – maar liefst vijf keer zo sterk als ongehard glas. De kans dat hier iets mee gebeurt, is dus zeer klein. En dat is wel zo prettig, want behalve dat je niet op ongelukken zit te wachten, wil je ook zo lang mogelijk van je stompe deur met glas genieten.

Kieshulp deuren

De perfecte uitstraling

Je stompe binnendeur op maat maken doen we in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem. Doordat we alle producten van glas zelf produceren kunnen we onze producten snel leveren tegen een scherpe prijs. Stel je stompe deur helemaal zelf samen op onze website. Maak er een unieke deur van die helemaal bij jou past.

Onze extra services

Naast het produceren en leveren van onze glas op maat oplossingen helpen we je ook graag met het inmeten of monteren. Je kunt het benodigde meten zelf doen, maar je kunt ook gebruikmaken van onze inmeetservice. Dan zorgen we dat onze vakmensen de nieuwe glazen deur heel precies komen inmeten. Om er zeker van te zijn dat je tevreden bent krijg je na inmeten 100% pasgarantie. Zo weet je in ieder geval zeker dat je zorgeloos jouw deur op de juiste afmetingen kan bestellen.

Wil je jouw stompe deur afhangen of laten monteren? Kies dan voor de montageservice van GLAZZ. Onze monteur gaat voor je aan de slag en zorgt ervoor dat je deur foutloos wordt geplaatst. Dat noemen we nog eens onbezorgd je stompe deur bestellen.

Geen vraagstuk is ons te gek

Met meer dan 100 jaar ervaring durven we gerust te zeggen dat we verstand hebben van glas op maat. Naast stompe deuren kun je bij ons ook terecht voor een industriële binnendeur, een nieuwe taatsdeur of laat je schuifdeur op maat maken. Wist je bijvoorbeeld dat we meer producten van glas maken dan alleen glazen deuren?

Werp een blik op ons assortiment en kijk wat er bij GLAZZ nog meer mogelijk is. Heb je vragen of kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste producten, neem dan contact met ons op via de chat of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen