Als je op zoek bent naar een nieuwe binnendeur, moet je vaak weten of je een stompe deur of een opdekdeur nodig hebt. Dit zegt namelijk iets over de manier waarop we de deur in het kozijn plaatsen. Een stompe deur valt in het kozijn en een opdekdeur tegen het kozijn aan. Wil je echter een glazen binnendeur, dan speelt dit helemaal geen rol meer. De glazen binnendeuren van GLAZZ® zijn namelijk altijd stompe deuren, maar kunnen we in ieder kozijn plaatsen.

Dat is makkelijk! Bekijk hier al onze stompe deuren van glas.

 

Gehard veiligheidsglas: een aanrader

Waarschijnlijk begrijp je wel dat je beter niet voor een stompe binnendeur met gewoon glas kunt kiezen. Je wilt immers niet dat je deur aan diggelen gaat als je hem iets te hard dichtgooit of er per ongeluk tegenaan stoot. Gelukkig is die kans zo goed als nul als je kiest voor een glazen stompe binnendeur van GLAZZ®. Wij maken deze namelijk van gehard veiligheidsglas.

Gehard veiligheidsglas is enorm sterk – maar liefst vijf keer zo sterk als ongehard glas. De kans dat hier iets mee gebeurt, is dus zeer klein. En dat is wel zo prettig, want behalve dat je niet op ongelukken zit te wachten, wil je ook zo lang mogelijk van je stompe deur met glas genieten. 

De perfecte uitstraling

Het op maat maken van binnendeuren van gehard veiligheidsglas is een van onze unieke diensten. Je kunt het benodigde meetwerk zelf uitvoeren, maar je kunt ook gebruikmaken van onze inmeetservice. Dan zorgen wij ervoor dat onze vakmensen de nieuwe glazen deur heel precies komen inmeten. Zonder fouten en met 100% pasgarantie.

Ook wat betreft de looks van je stompe deur met glas heb jij het voor het zeggen. Je kunt uiteraard kiezen voor helder glas, maar ook voor het semitransparante satijnglas of getint glas. En hou je van zwarte binnendeuren? Geen probleem, want ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ontwerp je eigen stompe deur met glas

Je kunt meteen aan de slag met het stylen van de glazen stompe deuren voor in jouw woning. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het gewenste model kiezen en deze zo aan te passen dat-ie aan jouw wensen voldoet.

Hier vind je ons assortiment glazen deuren. Mocht je tijdens het samenstellen van je deur(en) nog vragen hebben, stel ze gerust!