Schuifwanden

Een schuifwand is de ideale manier om een ruimte in tweeën te delen of om een vertrek af te kunnen sluiten zonder dat je het zicht blokkeert. Het voordeel van glas is immers dat het licht doorlaat, dus dat de lichtinval geen hinder ondervindt. Ideaal voor in huis, maar ook handig in kantoorruimtes. En omdat wij iedere glazen schuifwand op maat maken, zorgen we ervoor dat het altijd perfect past.

Alle glazen schuifwanden op een rijtje – je ziet ze hier.


Jouw schuifwand, jouw stijl

Ons assortiment schuifwanden bestaat uit verschillende modellen. Kies het design dat jij mooi vindt en wat het beste bij jouw wensen past. Je stelt wellicht andere eisen aan een schuifwand op zolder dan aan een schuifwand binnen in de woonkamer. Daarom is het goed om te weten dat je met een schuifwand van GLAZZ® werkelijk alle kanten op kunt.

Behalve dat wij jouw schuifwand van glas op maat, heb je ook de keuze uit diverse soorten glas. Dit is uiteraard allemaal gehard veiligheidsglas, maar daarin zijn verschillende kleurvarianten mogelijk. Zo is er helder en extra helder glas, heb je de mogelijkheid om voor satijnglas te kiezen als je een schuifwand wilt waar je niet doorheen kunt kijken en hebben we gehard veiligheidsglas in de tinten blauw, groen, grijs en brons.

De specialist in gehard veiligheidsglas

Het grote voordeel van een schuifwand van GLAZZ® is dat je de zekerheid hebt dat je een perfect product geleverd krijgt. Met een ervaring van meer dan 100 jaar zijn wij immers dé vlakglasspecialist van Nederland. Dankzij onze eigen moderne fabriek in Friesland kunnen wij kwaliteit en snelle levertijden garanderen.

Je bestelt je glazen schuifwanden dan ook bij GLAZZ® als je:

  • Een kwaliteitsproduct wilt.
  • Een maatwerkproduct wilt.
  • De zekerheid van gehard veiligheidsglas wilt.
  • 100% pasgarantie wilt.
  • Een snelle levertijd wilt.
  • En zeg nou zelf: wie wilt dat nou niet?!

Een perfect passende schuifwand

Bekijk snel ons assortiment en stel je eigen glazen schuifwand samen. Dit is heel eenvoudig. Wil je echter de zekerheid dat de door jou opgegeven maten ook echt kloppen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice en ontvang daarbij ook 100% pasgarantie.

Wil je meer informatie over het laten plaatsen van een glazen schuifwand in bijvoorbeeld een veranda of in je woning? Wij vertellen je er graag meer over.