Schuifwanden

Een schuifwand is de ideale manier om een ruimte in tweeën te delen of om een vertrek af te kunnen sluiten zonder dat je het zicht blokkeert. Het voordeel van glas is immers dat het licht doorlaat, dus dat de lichtinval geen hinder ondervindt. Ideaal voor in huis, maar ook handig in kantoorruimtes. En omdat wij iedere glazen schuifwand op maat maken, zorgen we ervoor dat het altijd perfect past.

Alle glazen schuifwanden op een rijtje – je ziet ze hier.

 

Glasschuifwanden: in elke denkbare stijl

Het design van de schuifwand van glas hangt af van de ruimte waar je hem voor gebruikt. Wil je met de glazen schuifwand overleg ruimte afsluiten? Dan komt een schuifwand met industriële look goed tot zijn recht. Voor je strak ingerichte kledingkast wil je waarschijnlijk liever een modernere look, bijvoorbeeld in getint glas. Wie weet past ons grijs, groen, bruin of blauw getint glas wel heel goed in het kleurthema van je slaapkamer. 

Naast getint glas, is het ook mogelijk om je glazen schuifwand voor binnen te laten maken van satijnglas. Dat is glas waar je niet doorheen kunt kijken. Handig als je de zolder opsplitst met een glazen schuifwand en een deel als opbergruimte gaat gebruiken. Zo kun je er makkelijk bij, én is het niet erg als het wat rommelig is. 

Een glazen schuifwand op maat past altijd 

De toepassingen van een glazen schuifwand lopen nogal uiteen. Daarom bestel je bij GLAZZ® altijd een schuifwand op maat. Het inmeten mag je zelf doen, maar kan best uitdagend zijn als het om een groot oppervlak gaat. Daarom hebben we ook een handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze ervaren vakmensen de glazen schuifwand bij je thuis inmeten. Zo weet je zeker dat het altijd precies past en geniet je van het mooiste resultaat. 

De vlakglasspecialist van Nederland 

Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ® producten van glas op maat. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. De vakmensen van GLAZZ® verwerken de producten in onze eigen fabriek in Nederland. Zo kunnen we je naast een goede kwaliteit, ook een korte levertijd bieden. Op de dag van de levering komt een van onze ervaren monteurs de schuifwand van glas graag bij je installeren. Zo heb jij nergens omkijken naar!

Wil je meer weten of wil je dat we een glazen schuifwand binnen of buiten bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!