Glazen schuifwand op maat

IMG_3273

Glazen schuifwand op maat

De toepassing van een glazen schuifwand in de woning is ideaal om een ruimte in tweeën te delen. Met glas behoud je het licht en zicht maar creëer je twee aparte ruimtes. Handig voor in huis of kantoorruimtes. Een schuifwand beperkt geluidsoverdracht tussen twee ruimtes. Een volledige geluiddichte oplossing kunnen we niet bieden.

 

Bekijk producten

Waarom je kiest voor een glazen schuifwand van GLAZZ

Een glazen schuifwand van GLAZZ bestaat uit één of meerdere glazen wanden met een schuifdeur. Hierdoor krijg je een volledige glazen wand met een schuifdeur. Je schuift de schuifdeur voor het glas langs bij het openen van de deur. Een schuifwand is ideaal om een brede nis binnen af te sluiten. De schuifwand is niet geschikt voor buiten. Een alternatief voor een glazen schuifwand is bijvoorbeeld een schuifdeur voor in de wand of de glazen en suite deuren.

Ben je op zoek naar een glazen schuifwand voor in de woonkamer of voor op kantoor? Wil je een ruimte in tweeën delen, maar niet dat de lichtinval verloren gaat? Dan is een glazen schuifwand de perfecte oplossing. Je gebruikt het bijvoorbeeld als scheidingswand of tussenwand. En kies je voor een maatwerk glazen schuifwand van GLAZZ, dan past het altijd!

Een schuifwand wordt vaak toegepast in de volgende situaties:

  1. Studie of werkkamer afsluiten
  2. Scheidingswand in de woonkamer / kamer ensuite
  3. Zolder verdelen in meerdere lichte ruimtes met een tussenwand
  4. Scheidingswand voor een keuken
  5. Overlegruimtes voor kantoor
  6. Voor een inloopkast
Kieshulp deuren

Glazen schuifwanden: in elke denkbare stijl

Het design van een glazen schuifwand hangt af van de ruimte waar je hem voor gebruikt. Wil je met de glazen schuifwand overleg ruimte afsluiten? Dan komt een schuifwand met industriële look goed tot zijn recht. Voor je strak ingerichte kledingkast wil je waarschijnlijk liever een modernere look, bijvoorbeeld in getint glas. Wie weet past ons grijs, groen, bruin of blauw getint glas wel heel goed in het kleurthema van je slaapkamer. 

Naast getint glas, is het ook mogelijk om je glazen schuifwand voor binnen te laten maken van satijnglas. Dat is glas waar je niet doorheen kunt kijken. Handig als je de zolder opsplitst met een glazen schuifwand en een deel als opbergruimte gaat gebruiken. Zo kun je er makkelijk bij, én is het niet erg als het wat rommelig is. 

Een glazen schuifwand op maat inclusief montage

De toepassingen van een glazen schuifwand lopen nogal uiteen. Daarom bestel je bij GLAZZ altijd een schuifwand op maat. Het inmeten mag je zelf doen, maar kan best uitdagend zijn als het om een groot oppervlak gaat. Daarom hebben we ook een handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze ervaren vakmensen de glazen schuifwand helemaal gratis bij je thuis inmeten. Zo weet je zeker dat het altijd precies past en geniet je van het mooiste resultaat. De schuifwand kun je met onze bijgeleverde handleiding zelf monteren. Maar je kunt ook kiezen voor een glazen schuifwand inclusief montage.

De #1 specialist voor jouw schuifwand van glas

Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ producten van glas op maat. Naast een glazen schuifwand maken we ook andere oplossingen voor woningen en kantoor. Van douchecabines tot taatsdeur en van glazen scheidingswanden tot een keuken spatwand. De vakmensen van GLAZZ verwerken de producten in onze eigen fabriek in Nederland. Zo kunnen we je naast een goede kwaliteit, ook een korte levertijd bieden. Op de dag van de levering komt een van onze ervaren monteurs de schuifwand van glas graag bij je installeren. Zo heb jij nergens omkijken naar! 

Bestel jouw glazen schuifwand op maat bij GLAZZ

Wil je ook zo'n mooie glazen schuifwand in je woning? En heb je professioneel advies nodig of wil je meer informatie ontvangen over een van onze producten van glas op maat? Dan komen we bij GLAZZ graag met je in contact en bespreken we welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw wensen. Voor gedegen advies en hulp staan onze adviseurs graag voor je klaar, per telefoon, per e-mail of via de chat. Spreken we jou snel?

Veelgestelde vragen

Schuifwanden

Gerelateerde onderwerpen