Binnendeur op maat

Glazen binnendeur

Binnendeur op maat

Een binnendeur op maat van glas is een goede manier om meer licht in je woning te krijgen. Ga maar na: in tegenstelling tot een binnendeur van hout wordt het (dag)licht uit een andere ruimte niet tegengehouden door een massieve deur, maar valt het licht er mooi doorheen. Bovendien is het een heel ander gezicht, zo’n glazen binnendeur.

De binnendeuren worden op maat gemaakt in onze fabriek. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we welke nieuwe glazen binnendeur van geschikt is en kan je deze direct online op maat samenstellen.

 

Bekijk producten

Laat jouw binnendeur op maat maken door GLAZZ

Al nieuwsgierig naar de prijs als je jouw binnendeur op maat laten maken wilt? Of ben je er aan toe om een binnendeur direct online kopen? Vul de maten in en stel hem naar wens samen! Hulp nodig bij het kiezen van de juiste binnendeur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren.

Een binnendeur met plintsparing of onder schuine zijde

Een plintsparing is een uitsparing aan de onderzijde van de deur. Voor een plintsparing wordt gekozen als de wand in de hal en woonkamer is afgewerkt met een sierplint tegen de wand. Door onderaan de deur een uitsparing te maken voor de plint, kan de deur de nis goed afsluiten.

Het komt regelmatig voor dat muren en wanden niet helemaal recht zijn. In dat geval moet je opletten bij het inmeten van een deur. Meet de nis of doorgang zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde. Wanneer het verschil meer dan 3 mm per meter is dan adviseren wij te kiezen voor een schuine zijde aan de deur. De schuine zijde zal niet opvallen, maar zorgt er wel voor dat de glazen deur goed kan draaien.

Voor het bepalen van de juiste maat adviseren wij te kiezen voor de inmeetservice met 100% pasgarantie.

Binnendeur van glas: veilig en sterk

Misschien vraag je je af hoe veilig een glazen binnendeur eigenlijk is. Dat is een goede vraag, want een deur gebruik je natuurlijk veel. Je wilt niet dat het glas breekt en dat er ongelukken mee gebeuren. We kunnen je dan ook geruststellen: de moderne binnendeuren met glas van GLAZZ zijn allemaal gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Wij maken zelf al onze producten van gehard veiligheidsglas in onze moderne fabriek in Nederland. Daarom kunnen we altijd de hoogste kwaliteit garanderen en het heeft bovendien als voordeel dat we geen hoge transportkosten of lange levertijden hebben. Dat is voor jou wel zo prettig, want na het uitkiezen van je glazen binnendeuren, wil je ze ook zo snel mogelijk in huis hebben.

Kieshulp deuren

Nieuwe binnendeur van glas voor iedere ruimte

Omdat het zo fijn is om overal in huis lichtinval te hebben, kun je de nieuwe glazen binnendeur prima voor iedere ruimte gebruiken. Als keukendeur en als tussendeur naar de hal bijvoorbeeld, maar een binnendeur van glas werkt ook heel goed als slaapkamer- of badkamerdeur.

Uiteraard is het – afhankelijk van het door jou gekozen model – ook mogelijk om een slot op een glazen badkamerdeur te laten zetten. Dat is wel zo prettig voor de privacy. En over privacy gesproken: je hebt de keuze uit diverse glassoorten – van helder glas tot grijs, groen, blauw of brons getint glas. Ook satijnglas behoort tot de opties: dit glas heeft een ruwe zijde waardoor het zicht naar binnen beperkt is, maar wel licht doorlaat. Ideaal voor de badkamer dus. Ga je een binnendeur vervangen? Vervang dan de houten deur voor een zo'n moderne glazen binnendeur.

binnendeur op maat
binnendeur

Stel jouw binnendeur op maat samen op de site

Mag een glazen binnendeur op maat écht niet ontbreken in jouw woning? Kies zelf hoe jouw binnendeur van glas eruit komt te zien. Een binnendeur volledig van glas of kies je voor een binnendeur met zwarte kaders rondom zoals bij bijvoorbeeld een steel look binnendeur. Je stelt namelijk via onze site zelf je binnendeur helemaal samen. Een binnendeur van glas die je precies zo kunt vormgeven zoals je dat zelf wilt. Zo is jouw binnendeur op maat uniek op basis van jouw wensen. En ben je klaar met het samenstellen van jouw binnendeur, dan bereken je direct de prijs in onze webshop. Je weet meteen waar je aan toe bent en wat je binnendeur kost!

Ben geïnteresseerd in een inmeting en/of de montage van je binnendeur? Kies dan voor de inmeetservice.

Wil je eerst meer lezen over onze producten? Lees hier onze gerelateerde onderwerpen zoals een goed alternatief voor stalen deuren, een zwarte binnendeur met glas, openslaande deuren of een alternatief voor een stalen taatsdeur.

Bestel jouw binnendeur op maat bij GLAZZ

Bij GLAZZ hebben we heel veel verschillende soorten glazen binnendeuren in ons assortiment. We raden je dan ook aan om op je gemak rond te kijken en je te laten inspireren door de vele mogelijkheden. Houd ook rekening met wat er mogelijk is in jouw woning en je vindt gegarandeerd het soort glazen binnendeur dat past in jouw huis. Wil je jouw binnendeur op maat laten maken door een professionele partij? Kies voor de kwaliteit en de service van GLAZZ.

Uiteraard staan we ook voor je klaar als je vragen hebt, advies nodig hebt of meer over een product wilt weten.

Gerelateerde onderwerpen