Zwarte binnendeuren

Zwarte binnendeuren

Zwarte binnendeuren

"Lichter én veelzijdiger dan de zwarte stalen deur".

Stel, je bent op zoek naar een zwarte binnendeur. Eentje die altijd past, in elk interieur. Dan deed je misschien al een beetje online research en kwam je vast de zwarte stalen deur tegen. Prachtig natuurlijk - zeker in een industrieel of modern interieur -, maar wist je dat er ook hele mooie en praktische alternatieven zijn?

Wat dacht je van de glazen zwarte binnendeuren die we bij GLAZZ in het assortiment hebben? Die zijn niet alleen lichter én veelzijdiger dan zwarte stalen deuren, maar maken we ook nog eens volledig op maat. Zo wordt het wel heel makkelijk om de perfecte binnendeur voor jouw interieur te vinden!

 

Bekijk producten

Alternatief voor een zwarte stalen binnendeur

Bij GLAZZ maken we onze zwarte binnendeuren in onze eigen fabriek. Het gaat hier om een alternatief voor een stalen binnendeur. De zwarte kaders zitten in het glas met een keramische lak maar lijken heel erg op de traditionele stalen deuren. Dit zijn de mogelijkheden.:

1. Het type glas te kiezen. Kies je voor extra helder glas voor veel lichtinval, of heb je liever glas met een groene, grijze, bronzen of blauwe tint dat past bij het kleurenthema van je woning?

2. De grootte te kiezen. De maat die je nieuwe glazen binnendeur moet hebben, mag je zelf aan ons doorgeven. Vind je dat lastig? Dan hebben we ook een handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het past en krijg je het mooiste resultaat!

3. Zelf het slot en type handgreep te kiezen. Kies je voor een mooie ronde handgreep of heb je liever een strak vormgegeven rechthoekig model? Kies zelf wat het beste bij de rest van jouw interieur past!

Zwarte kaders voor een industriële look

Een zwarte industriële binnendeur of stalen binnendeur geeft je interieur een stoer tintje. Wist je dat je dat effect ook heel goed met glazen binnendeuren creëert? Bij GLAZZ hebben veel van onze glazen binnendeuren zwarte kaders - rondom of horizontaal over de deuren - die ze een industriële of zwart stalen look geven.

Die kaders printen we op het glas met keramische verf dat tijdens het harden één wordt met de deur, waardoor het kras- en uv-bestendig is, én - een groot pluspunt - heel erg makkelijk schoon te maken. De zwarte binnendeuren maken we van gehard veiligheidsglas. Dit is vijf keer sterker dan ongehard glas, waardoor het veel minder snel breekt. Zo weet je zeker dat je heel lang plezier hebt van je zwarte glazen binnendeur.

glazen deur zwart
dubbele glazen deur zwart

Glas en maatwerk: dat is al 100 jaar onze specialiteit

Van douchewand tot schuifdeur en van stompe binnendeur tot keukenachterwand. AIs het van glas is, dan maken wij het. Dan doen we in onze eigen fabriek, waardoor we de levertijden kort kunnen houden. Maatwerk is daarbij onze standaard. Dat is al ruim 100 jaar zo en dat gaat ook niet veranderen. Zo vind je bij ons altijd een product dat 100% past.

Heb je nog wat hulp nodig bij het bestellen van je glazen binnendeur? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen