Tips & inspiratie

Ben jij op zoek naar nieuwe ideeën voor jouw interieur? Bij GLAZZ vind je inspiratie voor de badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer. Van glazen deuren tot douchewanden en van keukenachterwanden tot scheidingswanden. Alles komt aan bod. 

Maak een keuze uit onze verschillende woonstijlen. Op deze manier mis je niets en zie je de laatste ontwikkelingen. Wil je liever binnenkijken bij iemand anders? Laat je dan verrassen. Bekijk onze projecten en wellicht kom je op prachtige nieuwe ideeën uit.

Inspiratie voor in de keuken

Een keukenachterwand van glas geeft jouw keuken een andere look of net dat "WAUW" effect wat je nodig hebt. Bekijk hier een aantal gerealiseerde projecten en laat je inspireren.

Inspiratie voor in de badkamer

Een badkamer inrichten, renoveren of ontwerpen komt heel precies zodat elke m2 optimaal benut wordt. Daarnaast speelt de sfeer in de badkamer een steeds grotere rol. Om functionaliteit en sfeer in de badkamer samen te laten komen inspireren wij jou!

Inspiratie glazen deuren

Voor elke situatie een passende deur. Een aanslagdeur voor in een bestaand kozijn of een luxe taatsdeur voor in een kozijnloze nis. Ook een glazen schuifdeur wordt steeds vaker toegepast in een woonkamer, keuken en badkamer. Natuurlijk kan de deur op maat gemaakt worden.

 

Inspiratie voor in de tuin

Zit je graag in de tuin? Maar waait het vaak te hard om buiten te zitten? Met een glazen windscherm behoud je wel het uitzicht maar zit je heerlijk in de luwte.