Wanneer kies je voor een taatsdeur?

Een taatsdeur is ideaal voor een open nis. Een kozijn is voor deze deur niet nodig. De deur kan aan twee kanten geopend worden en sluit hydraulisch. Je hebt daardoor geen last van een dichtklappende deur. Een taatsdeur is geschikt voor thuis maar ook zeker in openbare gelegenheden.De deuren zijn enorm sterk, waardoor ze wel tegen een stootje kunnen. 

Wil je rust en eenheid in jouw interieur? Dan is een taatsdeur écht perfect. Wil je weten of een taatsdeur iets voor jou is? Bekijk ons assortiment met taatsdeuren en ontdek welke taatsdeur het beste past bij jouw woonsituatie of organisatie.

Nog méér voordelen

We weten nu wanneer een taatsdeur geschikt is, maar waarom zou je kiezen voor een glazen taatsdeur? In de eerste plaats omdat je de deur ontzettend mooi vindt. Een taatsdeur heeft naast een moderne, industriële look nog meer voordelen. We hebben hieronder een aantal voor je genoteerd:

  1. Een taatsdeur opent naar binnen en naar buiten.
  2. De scharnieren kunnen brede deuren dragen tot 1250 mm breed.
  3. De scharnieren zitten in de hoeken dus niet of nauwelijks in het zicht.
  4. Taatsdeuren kunnen open blijven staan op 90 of -90 graden.
  5. Een taatsdeur kan perfect worden gecombineerd met een scheidingswand.
  6. Je hebt geen klappende deur meer omdat een taatsdeur hydraulisch sluit.

Is het duidelijk wat een taatsdeur is? En wat de voordelen hiervan zijn? Bekijk ook eens ons assortiment met taatsdeuren en ontdek welke mogelijkheden een taatsdeur biedt in het interieur van jouw woonhuis of bedrijfspand. Heb je een vraag of een verzoek? Dan komen we uiteraard graag met je in contact.