Glazen deur Bjorn op 3 paumelles:

De glazen deur Bjorn op 3 paumelles is een aanslagdeur voor een stalen kozijn en is geschikt voor zowel een stomp- als een opdek kozijn. De glazen deur wordt compleet geleverd met hang- en sluitwerk naar keuze in RVS finish. In een stalen kozijn zitten twee of drie bestaande paumelles waarop een glazen deur eenvoudig geplaatst kan worden. Bij deze glazen deur worden 3 paumelle delen geleverd die op de bestaande pins van het kozijn geplaatst kunnen worden. Deze scharnieren dragen een glazen deur die maximaal 1.000mm breed is. De maximale sponningsdiepte voor deze scharnieren is 24mm. 

Een glazen aanslagdeur wordt vaak toegepast als tussendeur in een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. De glazen deur wordt op maat geleverd en met een slotkast naar keuze. In de meeste situaties is een slot niet nodig. Wordt er een werkkamer afgesloten dan kan een dag/nacht slot een optie zijn. Voor een badkamer/toilet wordt vaak gekozen voor een vrij/bezet slot.

Alle glazen deuren van GLAZZ® worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek en zijn beschikbaar in verschillende glassoorten.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Breedte
Max. 1.008 mm
Hoogte
Max.  3.010 mm
Scharnieren
3 scharnieren | Rvs finish
Slot
Loopslot met krukstel | inclusief slotplaat
Bevestiging
Inclusief bevestigingsmateriaal

GLAZZ® helpt graag