Glazen taatsdeur op maat

Taatsdeuren

Glazen taatsdeur op maat

Ben je op zoek naar een bijzondere binnendeur? Eentje die niet alleen praktisch is, maar ook heel mooi past bij je woonkamer? Een echte blikvanger zeg maar? Dan hebben we dé perfecte oplossing voor je: een taatsdeur. En als je nou geen idee hebt waar we het over hebben dan begrijpen we dat maar al te goed. Laat ons je meenemen in de taatsdeuren en ontdek waarom een taatsdeur perfect past in jouw interieur.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur zit niet met een scharnier aan een deurkozijn vast. Je bevestigt de deur aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor draait een taatsdeur om de verticale as en is hij zowel naar binnen als naar buiten te openen. Het scharnierpunt bevindt zich op enige afstand van de zijkant van de deuropening, waardoor er een bijzonder effect ontstaat wanneer de deur opengaat.

Een taatsdeur is dus een opvallend element in je woning, maar het wordt pas echt een blikvanger als je kiest voor een taatsdeur van glas. Onze glazen taatsdeuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas – dit is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas. Lees hier meer over de eigenschappen van een taatsdeur.

Kieshulp deuren

Taatsdeuren in verschillende uitvoeringen

Behalve dat we uitsluitend gehard veiligheidsglas gebruiken, zit je bij ons ook goed wat het design van je nieuwe taatsdeuren betreft. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit drie verschillende uitvoeringen:

  1. Enkele glazen taatsdeur.
  2. Glazen taatsdeur met zijlicht.
  3. Dubbele glazen taatsdeuren.

Voor alle drie de uitvoeringen geldt dat je kunt kiezen uit diverse producten met geheel eigen stijl. Vind je bijvoorbeeld een taatsdeur van helder glas het mooist of ben je op zoek naar een opvallende glazen badkamerdeur waar je juist niet doorheen wilt kijken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kun je ook kiezen voor verschillend beslag, (industriële) kaders en/of getint glas.

Een échte topservice

Je weet nu wat een taatsdeur is en waarom een taatsdeur past in elke wooninrichting. We willen je ook graag vertellen waarom je nou jouw nieuwe taatsdeur bij ons bestelt. Natuurlijk weet je inmiddels dat we uitsluitend glazen taatsdeuren leveren. Heb je al eens een kijkje genomen in onze webshop? We maken namelijk niet alleen taatsdeuren, maar ook verschillende andere deuren van glas. Ben je op zoek naar een pendeldeur, een aanslagdeur of een schuifdeur van glas? Ook dan zijn we graag jouw partij voor jouw glas op maat oplossingen. 

Naast onze kwaliteitsproducten van glas bieden we je ook onze service op maat. Als je de inmeting van je taatsdeur door ons wilt laten doen bijvoorbeeld. Dat is ontzettend makkelijk als je dit zelf niet ziet zitten. Of als je zelf niet heel handig bent en je er 100% zeker van wilt zijn dat je jouw taatsdeur bestelt met de juiste afmetingen. En die 100% garantie geven we je bij inmeten. Want onze inmeting is niet alleen gratis, we nemen ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om het inmeten. Dat vinden we dan wel zo eerlijk.

En als je dan toch niet zo handig bent, waarom zou je de montage van je glazen taatsdeur ook niet door ons laten doen? We willen je compleet ontzorgen als jij dat nodig hebt. Maak optimaal gebruik van de service die we je bieden. 

Je hoeft alleen de inmeting te bestellen en ons te laten weten naar welke taatsdeur jouw voorkeur uitgaat en wij regelen voor jou de rest. Wil je gebruik maken van ons deskundig advies? Onze specialisten staan graag voor je klaar met het beste advies voor jouw situatie.

taatsdeur voor woonkamer
taatsdeur

Stel zelf je glazen taatsdeur samen

Mag een glazen taatsdeur écht niet ontbreken in jouw woning? Kies zelf hoe jouw taatsdeur er uit komt te zien. Je stelt namelijk via onze site zelf je taatsdeur helemaal samen. Een taatsdeur die je precies zo kunt vormgeven zoals je dat zelf wilt. Zo is jouw taatsdeur uniek en is deze helemaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen. En ben je klaar met het samenstellen van jouw taatsdeur dan bereken je direct de prijs in onze webshop. Je weet meteen waar je aan toe bent en wat je taatsdeur kost! 

Ben geïnteresseerd in een inmeting en/of de montage van je taatsdeur? Vergeet deze er dan niet bij te bestellen!

Wil je eerst meer lezen over onze producten? Lees hier onze gerelateerde onderwerpen zoals een goed alternatief voor stalen deuren, een zwarte binnendeur met glas, openslaande deuren of een alternatief voor een stalen taatsdeur.

Een glazen taatsdeur nodig?

Heb je een vraag of een verzoek met betrekking tot onze taatsdeuren? Of kunnen we je helpen bij één van onze andere producten van glas? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Je kunt met ons chatten via de site, of een berichtje sturen via het contactformulier. Wil je liever telefonisch contact? Dat is voor ons geen probleem. Ook telefonisch zijn we tijdens kantooruren voor jou bereikbaar.

Wacht niet langer en stel vandaag nog je eigen taatsdeur samen op onze website!

 

 

Veelgestelde vragen

Taatsdeuren


Gerelateerde onderwerpen