Taatsdeuren

Ben je op zoek naar een bijzondere binnendeur? Zo één die niet alleen praktisch is, maar ook mooi en zelfs een echte blikvanger? Nou, dan hebben wij iets heel moois voor je hoor! Waar jij naar op zoekt bent, is namelijk een glazen taatsdeur. En als je nou geen idee hebt waar wij het over hebben, is dat helemaal niet erg. We vertellen je graag wat een taatsdeur is en waarom je er één van GLAZZ® wilt hebben.

Al nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk hier de glazen taatsdeuren.


Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur zit niet met een scharnier aan een deurkozijn vast, maar bevestigen we met een scharnier aan de vloer en het plafond. Hierdoor draait een taatsdeur om een verticale as en is hij zowel naar binnen als naar buiten te openen. Dit scharnierpunt bevindt zich op enige afstand van de zijkant van de deuropening, waardoor er een bijzonder effect ontstaat wanneer de deur opengaat.

Een taatsdeur is dus een opvallend element in je woning, maar het wordt pas echt een blikvanger als je kiest voor een taatsdeur van glas. Daarvoor gebruiken wij bij GLAZZ® natuurlijk geen gewoon vlakglas, want dat zou veel te breekbaar zijn. Onze glazen taatsdeuren zijn dan ook gemaakt van gehard veiligheidsglas – dit is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas. Lees hier meer over de eigenschappen van een taatsdeur

Taatsdeuren in verschillende uitvoeringen

Behalve dat wij uitsluitend gehard veiligheidsglas gebruiken, zit je bij ons ook goed wat het design van je nieuwe taatsdeuren betreft. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit drie verschillende uitvoeringen:

  • Enkele glazen taatsdeur.
  • Glazen taatsdeur met zijlicht.
  • Dubbele glazen taatsdeuren.

Voor alle drie de uitvoeringen geldt dat je kunt kiezen uit diverse producten met hun geheel eigen stijl. Vind je bijvoorbeeld een taatsdeur van helder glas het mooist of ben je op zoek naar een opvallende glazen badkamerdeur waar je juist niet doorheen wilt kijken? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bovendien kun je ook kiezen voor verschillend beslag, (industriële) kaders en/of getint glas. 

Stel zelf je glazen taatsdeur samen

Mag een glazen taatsdeur echt niet ontbreken in jouw woning? Kies dan nu hoe die van jou eruit komt te zien. Al onze opties staan overzichtelijk bij elkaar, zodat je jouw taatsdeur van glas precies zo kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

Ook als je nog vragen hebt over onze binnendeuren van glas staan we voor je klaar.