Glazen taatsdeur op maat

Taatsdeur Semm

Glazen taatsdeur op maat

Ben je op zoek naar een bijzondere binnendeur? Eentje die niet alleen praktisch is, maar ook heel mooi past bij je woonkamer? Een echte blikvanger zeg maar? Dan hebben we dé perfecte oplossing voor je: een glazen taatsdeur op maat. En als je nu geen idee hebt waar we het over hebben dan begrijpen we dat maar al te goed. Laat ons je meenemen in de mogelijkheden van een taatsdeur en waarom zo'n fraaie deur perfect past in ieder interieur.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

 

Bekijk producten

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur zit niet met een scharnier aan een deurkozijn vast. De deur wordt namelijk bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor draait de deur om de verticale as en is hij zowel naar binnen als naar buiten te openen. Het scharnierpunt bevindt zich op enige afstand van de zijkant van de deuropening, waardoor er een bijzonder effect ontstaat wanneer de deur opengaat.

Een taatsdeur is dus een opvallend element in elke woning. Je hebt bijvoorbeeld houten taatsdeuren, stalen taatsdeuren of aluminium taatsdeuren. Maar het wordt pas echt oogverblindend als je kiest voor een taatsdeur van glas. Alle deuren in ons assortiment zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas – dit is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas.

De taatsdeuren op maat bij GLAZZ

Behalve dat we uitsluitend gehard veiligheidsglas gebruiken, zit je bij ons ook goed wat het design van je nieuwe taatsdeur betreft. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit drie verschillende uitvoeringen:

  1. Enkele glazen taatsdeur.
  2. Glazen taatsdeur met zijlicht.
  3. Dubbele glazen taatsdeuren.

Voor alle drie de uitvoeringen geldt dat je kunt kiezen uit diverse producten met geheel eigen stijl. Vind je bijvoorbeeld een deur van helder glas het mooist of zoek je naar een opvallende glazen badkamerdeur waar niemand doorheen kan kijken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kun je ook kiezen voor verschillend beslag, (industriële) kaders en/of getint glas.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Kies voor de inmeetservice van GLAZZ

Naast ons glas op maat is ook onze service helemaal maatwerk. Wil je er 100% zeker van zijn dat je jouw deur bestelt met de juiste afmetingen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice en ontvang 100% pasgarantie. Je bestelt de inmeetservice eenvoudig via onze website. Dan komt onze monteur bij je thuis. De deur wordt kosteloos en geheel vrijblijvend ingemeten. Na het inmeten ontvang je een offerte op maat. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wel zo gemakkelijk. 

Inmeetservice


Laat jouw taatsdeur plaatsen door een professional van GLAZZ

En als je dan toch niet zo handig bent, waarom zou je de montage van jouw glazen taatsdeur ook niet door ons laten doen? We willen jou compleet ontzorgen als jij dat nodig hebt. Maak optimaal gebruik van de service die we onze klanten bieden.

taatsdeur voor woonkamer
taatsdeur

Stel zelf je glazen taatsdeur op maat samen

Mag zo'n mooie, glazen taatsdeur écht niet ontbreken in jouw woning? Kies zelf hoe jouw deur er uit komt te zien. Je stelt namelijk via onze site zelf de deur helemaal samen. Een taatsdeur die jij precies zo kunt vormgeven zoals je dat zelf wilt. Zo is jouw glazen deur uniek en is deze helemaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen. En ben je klaar met het samenstellen van de deur? Dan bereken je direct de prijs op onze website. Je weet meteen waar je aan toe bent en wat de deur moet gaan kosten!

Ben geïnteresseerd in een inmeting en/of de montage van je deur? Vergeet deze er dan niet bij te bestellen!

Bestel jouw glazen taatsdeur op maat bij GLAZZ

Heb je een vraag of verzoek over een glazen taatsdeur op maat? Of kunnen we je helpen bij één van onze andere producten van glas? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Je kunt met ons chatten via de site, of een berichtje sturen via het contactformulier. Wil je liever telefonisch contact? Dat is voor ons geen probleem. Ook telefonisch zijn we tijdens kantooruren voor jou bereikbaar.

Wacht niet langer en stel vandaag nog jouw eigen taatsdeur samen op onze website!

Veelgestelde vragen

Taatsdeuren


Gerelateerde onderwerpen