Glazen taatsdeur op maat

Taatsdeuren

Glazen taatsdeur op maat

Ben je op zoek naar een bijzondere binnendeur? Eentje die niet alleen praktisch is, maar ook heel mooi past bij je woonkamer? Een echte blikvanger zeg maar? Dan hebben we dé perfecte oplossing voor je: een glazen taatsdeur op maat. En als je nu geen idee hebt waar we het over hebben dan begrijpen we dat maar al te goed. Laat ons je meenemen in de mogelijkheden van een taatsdeur en waarom zo'n fraaie deur perfect past in ieder interieur.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur zit niet met een scharnier aan een deurkozijn vast. De deur wordt namelijk bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor draait de deur om de verticale as en is hij zowel naar binnen als naar buiten te openen. Het scharnierpunt bevindt zich op enige afstand van de zijkant van de deuropening, waardoor er een bijzonder effect ontstaat wanneer de deur opengaat.

Een taatsdeur is dus een opvallend element in elke woning. Je hebt bijvoorbeeld houten taatsdeuren, stalen taatsdeuren of aluminium taatsdeuren. Maar het wordt pas echt oogverblindend als je kiest voor een taatsdeur van glas. Alle deuren in ons assortiment zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas – dit is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas.

Kieshulp deuren

De taatsdeuren op maat bij GLAZZ

Behalve dat we uitsluitend gehard veiligheidsglas gebruiken, zit je bij ons ook goed wat het design van je nieuwe taatsdeur betreft. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit drie verschillende uitvoeringen:

  1. Enkele glazen taatsdeur.
  2. Glazen taatsdeur met zijlicht.
  3. Dubbele glazen taatsdeuren.

Voor alle drie de uitvoeringen geldt dat je kunt kiezen uit diverse producten met geheel eigen stijl. Vind je bijvoorbeeld een deur van helder glas het mooist of zoek je naar een opvallende glazen badkamerdeur waar niemand doorheen kan kijken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kun je ook kiezen voor verschillend beslag, (industriële) kaders en/of getint glas.

Maak kennis met GLAZZ: Dé taatsdeur specialist

Je weet nu wat een taatsdeur is en waarom hij past in elke wooninrichting. We vertellen jou graag waarom je jouw nieuwe taatsdeur op maat bij ons bestelt. Bij GLAZZ leveren we uitsluitend glazen deuren op maat. Maar heb je al eens een kijkje genomen in onze webshop? We maken namelijk niet alleen taatsdeuren, maar ook verschillende andere deuren van glas. Ben je op zoek naar een pendeldeur, aanslagdeur of eenschuifdeur van glas? Ook dan zijn we graag jouw partij voor jouw glas op maat oplossingen.

Kies voor de gratis inmeetservice van GLAZZ

Naast onze kwaliteitsproducten van glas is ook onze service helemaal maatwerk. Als je de inmeting van jouw deur door ons wilt laten doen bijvoorbeeld. Dat is ontzettend makkelijk als je het zelf niet ziet zitten. Of zelf niet zo handig bent en je er 100% zeker van wilt zijn dat je jouw deur bestelt met de juiste afmetingen. En die 100% garantie geven bij inmeten. Want onze inmeting is niet alleen gratis, we nemen ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om het inmeten. Dat vinden we dan wel zo eerlijk.

Je hoeft alleen de inmeting te bestellen en ons te laten weten naar welke deur jouw voorkeur uitgaat en wij regelen voor jou de rest. Wil je gebruik maken van ons deskundig advies? Onze specialisten staan klaar met het beste advies voor jouw situatie.

Laat jouw taatsdeur plaatsen door een professional van GLAZZ

En als je dan toch niet zo handig bent, waarom zou je de montage van jouw glazen taatsdeur ook niet door ons laten doen? We willen jou compleet ontzorgen als jij dat nodig hebt. Maak optimaal gebruik van de service die we onze klanten bieden.

taatsdeur voor woonkamer
taatsdeur

Stel zelf je glazen taatsdeur op maat samen

Mag zo'n mooie, glazen taatsdeur écht niet ontbreken in jouw woning? Kies zelf hoe jouw deur er uit komt te zien. Je stelt namelijk via onze site zelf de deur helemaal samen. Een taatsdeur die jij precies zo kunt vormgeven zoals je dat zelf wilt. Zo is jouw glazen deur uniek en is deze helemaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen. En ben je klaar met het samenstellen van de deur? Dan bereken je direct de prijs op onze website. Je weet meteen waar je aan toe bent en wat de deur moet gaan kosten!

Ben geïnteresseerd in een inmeting en/of de montage van je deur? Vergeet deze er dan niet bij te bestellen!

Bestel jouw glazen taatsdeur op maat bij GLAZZ

Heb je een vraag of verzoek over een glazen taatsdeur op maat? Of kunnen we je helpen bij één van onze andere producten van glas? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Je kunt met ons chatten via de site, of een berichtje sturen via het contactformulier. Wil je liever telefonisch contact? Dat is voor ons geen probleem. Ook telefonisch zijn we tijdens kantooruren voor jou bereikbaar.

Wacht niet langer en stel vandaag nog jouw eigen taatsdeur samen op onze website!

Gerelateerde onderwerpen