Glazen taatsdeur op maat

Taatsdeur Semm

Glazen taatsdeur op maat

Ben je op zoek naar een bijzondere binnendeur? Eentje die niet alleen praktisch is, maar ook heel mooi past bij je woonkamer? Een echte blikvanger zeg maar? Dan hebben we dé perfecte oplossing voor je: een glazen taatsdeur op maat. En als je nu geen idee hebt waar we het over hebben dan begrijpen we dat maar al te goed. Laat ons je meenemen in de mogelijkheden van een taatsdeur en waarom zo'n fraaie deur perfect past in ieder interieur.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

 

Bekijk producten

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur zit niet met een scharnier aan een deurkozijn vast. De deur wordt namelijk bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor draait de deur om de verticale as en is hij zowel naar binnen als naar buiten te openen. Het scharnierpunt bevindt zich op enige afstand van de zijkant van de deuropening, waardoor er een bijzonder effect ontstaat wanneer de deur opengaat.

Een taatsdeur is dus een opvallend element in elke woning. Je hebt bijvoorbeeld houten taatsdeuren, stalen taatsdeuren of aluminium taatsdeuren. Maar het wordt pas echt oogverblindend als je kiest voor een taatsdeur van glas. Alle deuren in ons assortiment zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas – dit is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas.

Kieshulp deuren

De taatsdeuren op maat bij GLAZZ

Behalve dat we uitsluitend gehard veiligheidsglas gebruiken, zit je bij ons ook goed wat het design van je nieuwe taatsdeur betreft. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit drie verschillende uitvoeringen:

  1. Enkele glazen taatsdeur.
  2. Glazen taatsdeur met zijlicht.
  3. Dubbele glazen taatsdeuren.

Voor alle drie de uitvoeringen geldt dat je kunt kiezen uit diverse producten met geheel eigen stijl. Vind je bijvoorbeeld een deur van helder glas het mooist of zoek je naar een opvallende glazen badkamerdeur waar niemand doorheen kan kijken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kun je ook kiezen voor verschillend beslag, (industriële) kaders en/of getint glas.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Veelgestelde vragen

Taatsdeuren


Gerelateerde onderwerpen

Privacy | Cookieverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden |  © Copyright 2012-2023 - GLAZZ®