Glazen douchecabine op maat

Doorn

Glazen douchecabine op maat

Wil je wel eens iets anders in je badkamer? Denk dan eens aan glas! Een glazen douchecabine is bijzonder stijlvol en eenvoudig schoon te houden. Dat laatste is wel zo fijn in een badkamer, want er valt immers al genoeg te poetsen. Glas is makkelijk. Geen reliëf, geen voegen, maar gewoon lekker glad glas dat je zo afneemt. Dat het je badkamer in één keer ook een echte design-uitstraling heeft, is natuurlijk extra fijn. Enthousiast over een douchecabine van glas? Bekijk hier de mogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchewand, douchedeur of douchecabine? Gebruik dan onze kieshulp voor de badkamer

Een glazen douchecabine op maat doet wonderen voor je badkamer

Een douchecabine hoeft niet altijd standaard te zijn. In ieder geval niet wanneer je deze door GLAZZ® op maat laat maken. Wij kunnen een glazen douchecabine namelijk precies zo maken zoals jij dat wilt. Met openslaande deur, met een schuifdeur of helemaal geen deur. Alles is mogelijk en dat in iedere maat.

De gebruikelijke maten van een complete douchecabine zijn 80x80, 90x90 en 100x100cm. Maar als je wilt afwijken van deze standaard maten, kan dat bij GLAZZ® ook gewoon. Ook bij een douchehoek of vijfhoek douchecabine. Wij maken jouw nieuwe douchecabine op maat, zodat deze er precies zo uit komt te zien zoals jij dat wilt.

Douchecabines van supersterk gehard veiligheidsglas

Je hebt het niet alleen wat de maatvoering betreft voor het zeggen als je kiest voor een glazen douchecabine op maat van GLAZZ®. Jij bepaalt welke glassoort we voor je douchecabine gebruiken. Het ene glas is namelijk het andere niet: er zijn kleurverschillen en daarmee kun je precies de sfeer creëren die jij in je badkamer zoekt.

Nu we het toch over verschillende soorten glas hebben: het spreekt uiteraard voor zich dat wij alle douchecabines van gehard veiligheidsglas maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over veiligheid en stevigheid – gehard veiligheidsglas is namelijk vijf keer zo sterk als gewoon glas. En dat is natuurlijk precies wat je wilt in je badkamer.

Jouw douchecabine is helemaal ‘Made in Holland’

Wij maken al onze producten zelf in onze eigen moderne fabriek. Dat betekent dat jouw nieuwe glazen douchecabine 100% made in Holland is, dus geen gedoe met lange levertijden of hoge transportkosten. 

Kies hier je nieuwe douchecabine van gehard veiligheidsglas.

GLAZZ® is dé specialist op het gebied van vlakglas. Dat kan ook niet anders, met meer dan 100 jaar ervaring. Dus heb je nog vragen of wil je graag ergens meer over weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde onderwerpen