Glazen douchecabine op maat

Douchecabine Jasmijn

Glazen douchecabine op maat

Wil je jouw badkamer een stuk mooier en veiliger maken? Kies dan voor een glazen douchecabine op maat. Een douchecabine van glas is erg stijlvol en ze passen vrijwel in elke badkamer. En qua onderhoud? Supermakkelijk schoon te maken natuurlijk! Dat is ook wel zo fijn in een badkamer, want er valt namelijk al genoeg te poetsen. Glas is makkelijk. Geen reliëf, geen voegen, maar gewoon lekker glad glas dat je zo afneemt. Dat het je badkamer in één keer ook een echte design-uitstraling heeft, is natuurlijk extra fijn. Enthousiast over een douchecabine van glas? Bekijk hier de mogelijkheden.


✔ Douchecabine op maat
✔ Keuze uit diverse designs
✔ Productie in eigen fabriek
✔ Korte levertijden

 

Maak een inmeetafspraak

Een glazen douchecabine op maat voor je badkamer

Een douchecabine hoeft niet altijd standaard te zijn. In ieder geval niet wanneer je deze door GLAZZ op maat laat maken. Wij kunnen een glazen douchecabine namelijk precies zo maken zoals jij dat wilt. Met openslaande deur, met een schuifdeur of helemaal geen deur. Alles is mogelijk en dat in iedere maat.

 

Maar als je wilt afwijken van deze standaard maten, kan dat bij GLAZZ ook gewoon. Ook bij een douchehoek of vijfhoek douchecabine. Wij maken jouw nieuwe douchecabine op maat, zodat deze er precies uit komt te zien zoals jij dat wilt.

Kieshulp badkamer

Douchecabines van supersterk gehard veiligheidsglas

Je hebt het niet alleen wat de maatvoering betreft voor het zeggen als je kiest voor een glazen douchecabine op maat van GLAZZ. Jij bepaalt ook welk type douchecabine je wilt hebben. Kies je voor een vrijstaande douchecabine of ga je toch voor eentje die gesloten is. Ook kies je zelf welke glassoort we voor je douchecabine gebruiken. Het ene glas is namelijk het andere niet: er zijn kleurverschillen en daarmee kun je precies de sfeer creëren die jij in je badkamer zoekt.

Nu we het toch over verschillende soorten glas hebben: het spreekt uiteraard voor zich dat wij alle douchecabines, douchewanden en douchedeuren van gehard veiligheidsglas maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over veiligheid en stevigheid – gehard veiligheidsglas is namelijk vijf keer zo sterk als gewoon glas. En dat is natuurlijk precies wat je wilt in je badkamer.

Beste inmeten via de site

Bestel je jouw maatwerk douchecabine via GLAZZ? Laat ons jouw nieuwe douchecabine inmeten. Je weet dan in elk geval zeker dat jouw nieuwe douchecabine perfect past in jouw badkamer. Dat is natuurlijk ideaal als je zelf niet heel handig bent. Wij nemen jouw het werk letterlijk uit handen. Handig toch?


Inmeten


Rechtstreeks van de fabrikant

We maken alle producten die je op de website vindt zelf. Dat doen we in onze eigen hypermoderne fabriek op Nederlandse bodem. Dat betekent dat jouw nieuwe glazen douchecabine 100% made in Holland is. Dat betekent: geen gedoe, lange levertijden of hoge transportkosten.

Douchecabine op maat laten bestellen

Heb je jouw nieuwe douchecabine gevonden en helemaal naar wens samengesteld op onze website? Bestel dan snel en eenvoudig jouw douchecabine op maat via onze website. Kies voor de hoogwaardige producten van glas op maat en maak gebruik van onze expertise en service. Maak jouw badkamer oogverblindend met een mooie douchecabine van glas. En terwijl je aan het samenstellen bent, zie je realtime de prijs van jouw nieuwe douchecabine.

Heb je vragen? Of kun je advies gebruiken? Neem contact met ons op en laat je goed informeren door één van onze professionals.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen