Glazen douchecabine op maat

Doorn

Glazen douchecabine op maat

Wil je jouw badkamer een stuk mooier en veiliger maken? Kies dan voor een glazen douchecabine op maat. Een douchecabine van glas is erg stijlvol en ze passen vrijwel in elke badkamer. En qua onderhoud? Supermakkelijk schoon te maken natuurlijk! Dat is ook wel zo fijn in een badkamer, want er valt namelijk al genoeg te poetsen. Glas is makkelijk. Geen reliëf, geen voegen, maar gewoon lekker glad glas dat je zo afneemt. Dat het je badkamer in één keer ook een echte design-uitstraling heeft, is natuurlijk extra fijn. Enthousiast over een douchecabine van glas? Bekijk hier de mogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchewand, douchedeur of douchecabine? Gebruik dan onze kieshulp voor de badkamer.

Een glazen douchecabine op maat voor je badkamer

Een douchecabine hoeft niet altijd standaard te zijn. In ieder geval niet wanneer je deze door GLAZZ® op maat laat maken. Wij kunnen een glazen douchecabine namelijk precies zo maken zoals jij dat wilt. Met openslaande deur, met een schuifdeur of helemaal geen deur. Alles is mogelijk en dat in iedere maat.

De meest gebruikelijke maten van een douchecabine zijn:

  1. 80x80 cm
  2. 90x90 cm
  3. 100x100 cm

Maar als je wilt afwijken van deze standaard maten, kan dat bij GLAZZ® ook gewoon. Ook bij een douchehoek of vijfhoek douchecabine. Wij maken jouw nieuwe douchecabine op maat, zodat deze er precies uit komt te zien zoals jij dat wilt.

Kieshulp badkamer

Douchecabines van supersterk gehard veiligheidsglas

Je hebt het niet alleen wat de maatvoering betreft voor het zeggen als je kiest voor een glazen douchecabine op maat van GLAZZ®. Jij bepaalt welke glassoort we voor je douchecabine gebruiken. Het ene glas is namelijk het andere niet: er zijn kleurverschillen en daarmee kun je precies de sfeer creëren die jij in je badkamer zoekt.

Nu we het toch over verschillende soorten glas hebben: het spreekt uiteraard voor zich dat wij alle douchecabines van gehard veiligheidsglas maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over veiligheid en stevigheid – gehard veiligheidsglas is namelijk vijf keer zo sterk als gewoon glas. En dat is natuurlijk precies wat je wilt in je badkamer.

Kies voor de extra service bij jouw nieuwe douchecabine

Zodra je jouw douchecabine op maat hebt samengesteld, kunnen wij je daarna volledig ontzorgen. Maak gebruik van onze extra service. En laat ons het werk voor jou uit handen nemen.

Onze inmeetservice met 100% pasgarantie

We hebben bij GLAZZ® onze eigen inmeetservice in het leven geroepen. Omdat niet iedereen even handig is, snappen we het heel goed als je het zelf moeten inmeten van je douchecabine niet ziet zitten.

De maten van een douchecabine op maat komen heel precies en daarom wil je voorkomen dat je een douchecabine met verkeerde afmetingen besteld. Gaan wij jouw douchecabine gratis inmeten? Dan geven we jou 100% pasgarantie. Je bent dan helemaal zeker van een douchecabine met de juiste maten.

Laat GLAZZ® jouw douchecabine op maat monteren

Bestel je jouw douchecabine bij GLAZZ®, dan leveren we een handleiding mee voor de montage ervan. Maar zie je de montage zelf niet zitten? Ook dan staan onze monteurs natuurlijk voor je klaar. We maken binnen drie werkdagen een afspraak met je voor het monteren van jouw mooie douchecabine.

Bestel een gratis proefmonster

Heb je geen gevoel bij het glas dat we gebruiken voor jouw douchecabine op maat? Bestel dan een gratis proefmonster van het glas dat jij wilt gebruiken voor jouw douchecabine. Een proefmonster bestel je kosteloos via onze website en heb je al binnen een paar werkdagen in huis.

Laat jouw douchecabine op maat maken in onze fabriek

We maken alle producten die je op de website vindt zelf. Dat doen we in onze eigen hypermoderne fabriek op Nederlandse bodem. Dat betekent dat jouw nieuwe glazen douchecabine 100% made in Holland is. Dat betekent: geen gedoe, lange levertijden of hoge transportkosten.

Een douchecabine op maat laten maken

Heb je jouw nieuwe douchecabine gevonden en helemaal naar wens samengesteld op onze website? Bestel dan snel en eenvoudig jouw douchecabine op maat via onze website. Kies voor de hoogwaardige producten van glas op maat en maak gebruik van onze expertise en service. Maak jouw badkamer oogverblindend met een mooie douchecabine van glas. En terwijl je aan het samenstellen bent, zie je realtime de prijs van jouw nieuwe douchecabine.

Heb je vragen? Of kun je advies gebruiken? Neem contact met ons op en laat je goed informeren door één van onze professionals.

Gerelateerde onderwerpen