Glazen douchewand op maat

Douchewand Sanne

Glazen douchewand op maat

Een douchewand van glas ziet er niet alleen mooi en strak uit, maar is ook enorm praktisch. Helemaal als je kiest voor een glazen douchewand op maat van GLAZZ. Bij ons worden alle producten gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bovendien maken we je nieuwe douchewand op maat, zodat deze altijd perfect past. Ook als de wand onder een schuin dak komt of moet aansluiten op een bad of een drempel. Je kiest het model, voert de maten en specificaties in en wij doen de rest!

✔ Douchewand op maat
✔ Keuze uit diverse modellen en designs
✔ Productie in eigen fabriek
✔ Korte levertijden

 

Maak een gratis inmeetafspraak

De voordelen van een glazen douchewand op maat

Dat een douchewand van glas mooi is, ben je ongetwijfeld met ons eens. En je kunt je vast ook wel voorstellen dat het super makkelijk schoonmaken is, zo’n douchewand van glas. Dit gaat nog makkelijker wanneer je kiest voor een CristalCare coating. Dan is je glas beter beschermd tegen negatieve invloeden en werkt de coating water- en vuilafstotend. Dat zijn bovendien niet de enige voordelen van een glazen douchewand van GLAZZ. Je profiteert ook van ons ruime assortiment douchewanden op maat. Zo kun je kiezen voor een glazen douchewand met een zwart kader of voor een douchewand in geribbeld glas. In onze fabriek in Franeker wordt jouw douchewand op maat gemaakt.douchewand zwart profiel

Veilig met een glazen douchewand

We willen natuurlijk allemaal een mooie nieuwe badkamer, maar deze moet ook veilig zijn. Alle glazen douchewanden van GLAZZ zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat zorgt voor een sterke wand in de badkamer. Mocht het toch en keer misgaan dan ontstaan er bij het breken van veiligheidsglas geen gevaarlijke, scherpe scherven. Neem geen risico en kies voor gehard veiligheidsglas van GLAZZ.

Meer dan alleen de leverancier van glas

Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we ons dé glasspecialist van Nederland noemen. We kunnen je echt alles vertellen over glas. Door onze kennis en ervaring zijn we meer dan alleen jouw leverancier van glas. Wil je meer weten over ons glas op maat? Of kun je ons advies goed gebruiken? Bij GLAZZ denken we graag mee naar een passende oplossing. 


Douchewand met een uitsparing of schuine zijde

Zoek je een douchewand op maat voor in de badkamer? Ook dan heeft GLAZZ dé oplossing. Soms is een muur in de douche niet helemaal recht en heb je een glazen douchewand met een schuine zijde nodig. Of er zit een drempel waar rekening mee gehouden moet worden. In dat geval zal er een hoeksparing in het glas worden toegepast. Een variant die we veel terug zien is een douchedeur met een douchewand onder een schuin dak. De wand wordt dan passend gemaakt onder het schuine dak en de douchedeur laten we perfect aansluiten op de wand. Ook een douchewand die naadloos aansluit op een bad is voor ons prima te maken. Je kunt de douchewand helemaal zelf samenstellen. Twijfel je over de maatvoering? Laat dan je douchewand gratis inmeten door onze monteur.Douchewand met schuine zijde

Laat jouw glazen douchewand gratis inmeten

Het kan soms best lastig zijn om de exacte maten te bepalen voor je douchewand op maat. Wij helpen je graag! Onze monteur kan de glazen douchewand voor je inmeten. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Ook geven wij 100% pasgarantie als je de douchewand door ons laat inmeten. Vraag het eenvoudig aan via onze website.

Veelgestelde vragen

Douchewanden


Gerelateerde onderwerpen