Glazen douchewand op maat

-Douchewanden

Glazen douchewand op maat

Een glazen douchewand is niet alleen een echte blikvanger in je badkamer, maar ook nog eens enorm praktisch. De glazen douchewanden van GLAZZ® zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bovendien maken wij je nieuwe douchewand precies op maat, zodat deze altijd perfect past. Jij kiest het model, voert de maten en je voorkeuren in en wij doen de rest!

Stel hier je douchewand van glas op maat samen.

Veiligheid in de badkamer

We willen natuurlijk allemaal een mooie badkamer, maar deze moet ook veilig zijn. Daarom is een glazen douchewand van gehard veiligheidsglas zo’n goede keuze. Dit glas is namelijk maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat zorgt voor een sterke douchewand. Je moet er immers niet aan denken dat daar een ongeluk mee gebeurt.

Uiteraard zijn niet alleen onze douchewanden van gehard veiligheidsglas. Je kunt de gehele douchecabine of wandpaneel hiervan laten maken. Een glazen douchewand met deur, bijvoorbeeld. Dit kan een openslaande deur zijn, maar ook een glazen schuifwand of een douchescherm van glas. En wil je graag iets anders dan gewoon tegeltjes tegen de muur? Wij maken ook (achter)wandpanelen voor de douche.

De voordelen van een glazen douchewand

Dat een douchewand van glas mooi is, ben je ongetwijfeld met ons eens. En je kunt je vast ook wel voorstellen dat het super makkelijk schoonmaken is, zo’n douchewand van glas. Een beetje Glassex doet al wonderen. Dat zijn bovendien niet de enige voordelen van een glazen wand van GLAZZ®. Je profiteert ook van:

Veel verschillende modellen om uit te kiezen.

Glazen douchewand
Glazen douchewand
 

Meer dan alleen de leverancier van glas

Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we ons dé glasspecialist van Nederland noemen. We kunnen je écht alles vertellen over glas. Door onze kennis en ervaring zijn we meer dan alleen jouw leverancier van glas. Wil je meer weten over ons glas? Of kun je ons advies goed gebruiken? Bij GLAZZ® denken we graag mee naar een passende oplossing. 

We leveren ook niet alleen glas voor een glazen douchewand. Sterker nog, we leveren niet alleen glas voor de badkamer. We zijn ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het produceren van glas voor de keuken, voor in deuren of wanden.

De beste service op maat

We leveren bij jouw glazen douchewand altijd een handleiding mee voor de montage ervan. Maar we begrijpen het ook als je de montage zelf niet ziet zitten. Daarom hebben we onze eigen montageservice. Laat je ons de montage van je douchewand verzorgen? Dan weet je zeker dat het strak en goed in je badkamer wordt geplaatst. We horen regelmatig dat klanten het lastig vinden om een douchewand of glaswand zelf in te meten. We leveren uitsluitend producten op maat. De afmetingen van je glazen douchewand komen daardoor nogal precies. Met onze inmeetservice is dat weer een zorg minder. Hierop krijg je 100% pasgarantie, zodat je zeker weet dat de douchewand precies past. Ben je al bekend met de afmetingen? Dan kun je uiteraard ook direct je douchewand bestellen in onze webshop.

Een glazen douchewand op maat gemaakt

Wil jij een op maat gemaakte glazen douchewand of een glaswand van gehard veiligheidsglas? Wij maken de douchewanden op maat in onze eigen moderne fabriek. Hierdoor blijven de kosten beperkt en zijn onze douchewanden scherp geprijsd met een korte levertijd.

Ben je op zoek naar een standaard maat douchewand van 60, 70, 80, 90, 100, 110 of 120 cm breed? Ook deze douchewanden maken wij gewoon voor je op maat.

Fantastisch toch? Zo kun je al heel snel gebruik maken van jouw glazen douchewand. Laat je inspireren door onze collectie glazen douchewanden. Bekijk hier de verschillende modellen en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Ziet jouw badkamer er binnenkort ook zo oogverblindend uit? Wel met een glazen douchewand van GLAZZ®!

Heb je wel eens gedacht aan een glazen badkamer deur? Meer licht in zowel de badkamer als op de overloop. Ook als je graag nog wat meer wilt weten over onze producten van gehard veiligheidsglas, staan we voor je klaar. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Douchewanden


Gerelateerde onderwerpen