Glazen douchewand op maat

Douchewand Sanne

Glazen douchewand op maat

Stel je eens voor: je begint de dag met een heerlijke verfrissende douche. Als je jouw badkamer binnen loopt, zie je de douchewand die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Want bij GLAZZ begrijpen we dat jouw badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte - het is een plek waar je ontspant en jezelf oplaadt. Onze douchewanden zijn ontworpen om dat tot leven te brengen, terwijl het tegelijkertijd stijl en elegantie aan jouw badkamer toevoegt.  

✔ Douchewand op maat
✔ Keuze uit diverse modellen en designs
✔ Productie in eigen fabriek
✔ Korte levertijden

 

Maak een inmeetafspraak

Waarom kiezen voor een glazen douchewand van GLAZZ?

GLAZZ produceert douchewanden die naadloos aansluiten in jouw badkamerontwerp, terwijl er tegelijkertijd een gevoel van ruimte en luxe ontstaat. Onze douchewanden worden geproduceerd in onze eigen Nederlandse fabriek, waar vakmanschap en innovatie hand in hand gaan. Zo krijg je te maken met korte levertijden én ben je verzekerd van de beste kwaliteit!

Als jij jouw badkamer wilt vernieuwen is de glazen douchewand van GLAZZ zowel chic als functioneel. Deze eigentijdse keuze biedt niet alleen een open gevoel in iedere badkamer, maar minimaliseert ook het spatten van water. Zo blijft je badkamer netjes! De belangrijkste voordelen van een glazen douchewand op maat van GLAZZ  hebben we voor je op een rijtje gezet:


  • Stijlvol design: Bij GLAZZ stel je jouw douchewand helemaal zelf samen, zo is er altijd een design wat bij jou past. Onze douchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, waardoor je moeiteloos de perfecte match vindt voor jouw badkamer.

  • Poetsen zonder gedoe: We kennen het allemaal: de eeuwige strijd met schimmel en hardnekkige zeepresten in de badkamer. Dat is met de komst van je glazen douchewand veel makkelijker! Het oppervlak is volledig van glas, waardoor het super makkelijk is om schoon te maken. Eén veeg met een vetvrije doek et voilà, je douchewand glanst weer als nooit tevoren. Om je douchewand langdurig mooi te houden kies je voor onze CristalCare behandeling. Deze innovatieve techniek beschermt het glas permanent tegen vuil en creëert een zelfreinigend effect bij direct contact met water!

  • Ruimtelijk gevoel: De transparantie van onze douchewanden zorgt voor een ruimtelijk gevoel, zelfs in kleinere badkamers. Glas laat het natuurlijke licht moeiteloos door, waardoor de hele ruimte helder en groter lijkt.

douchewand zwart profiel

Kies voor stijl en functionaliteit met de douchewanden van GLAZZ

Zeg vaarwel tegen saaie douchegordijnen en verouderde cabines, het is tijd voor een upgrade! Met een glazen douchewand ervaar je meer ruimte, een stijlvolle look én gemak in onderhoud. Kies helder glas voor een fris, open gevoel of mat glas voor een intieme, spa-achtige sfeer. Van moderne lijnen tot vintage accenten, elk detail telt.

Maatwerk? Laat ons helpen!

Geen enkele badkamer is hetzelfde, daarom bieden we maatwerkoplossingen. Bij GLAZZ snappen we dat het inmeten best een uitdaging is, zeker wanneer je te maken hebt met een schuin dak of lastige hoekjes. Wees gerust, we zijn er om je te helpen. Onze vakmannen staan klaar om de douchewand voor de badkamer bij je thuis op te meten, helemaal gratis en zonder verplichtingen. Het enige wat jij hoeft te doen, is een online afspraak maken. 

Veelgestelde vragen

Douchewanden


Gerelateerde onderwerpen