Glazen douchewand op maat

-Douchewanden

Glazen douchewand op maat

Een glazen douchewand is niet alleen een echte blikvanger in je badkamer, maar ook nog eens enorm praktisch. De glazen douchewanden van GLAZZ® zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bovendien maken wij je nieuwe douchewand precies op maat, zodat deze altijd perfect past. Ook als de douchewand onder een schuin dak komt of moet aansluiten op een verhoging van een bad of drempel. Jij kiest het model, voert de maten en je voorkeuren in en wij doen de rest!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchewand, douchedeur of douchecabine? Gebruik dan onze kieshulp voor de badkamer

Douchewand schuin of met uitsparing

Heb jij een speciale douchewand nodig voor jouw badkamer? Juist dan is GLAZZ® de oplossing. Soms is de wand in de douche niet helemaal recht en heb je een schuine douchewand nodig. Of zit er een drempel waar rekening mee gehouden moet worden. In dat geval zal er een hoek uit de douchewand gehaald moeten worden. Een variant die wij veel terug zien is een douchedeur met douchewand onder een schuin dak. De douchewand wordt dan passend gemaakt onder het schuine dak en de douchedeur laten we perfect aansluiten op de douchewand. Ook een douchewand die naadloos aansluit op een bad is voor ons prima te maken. Heb je te maken met één van deze situaties? Laat dan de douchedeur inmeten door onze monteur. Dan weet je zeker dat het past.

 

Kieshulp badkamer

 

Veiligheid in de badkamer

We willen natuurlijk allemaal een mooie nieuwe badkamer, maar deze moet ook veilig zijn. Daarom is een glazen douchewand van gehard veiligheidsglas zo’n goede keuze. Dit glas is namelijk maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat zorgt voor een sterke douchewand. Je moet er immers niet aan denken dat daar een ongeluk mee gebeurt.

Uiteraard zijn al onze producten van gehard veiligheidsglas. Je kunt hierbij denken aan een douchecabine of wandpaneel voor in de badkamer of keuken.

De voordelen van een glazen douchewand

Dat een douchewand van glas mooi is, ben je ongetwijfeld met ons eens. En je kunt je vast ook wel voorstellen dat het super makkelijk schoonmaken is, zo’n douchewand van glas. Dit gaat nog makkelijker wanneer je kiest voor onze CristalCare behandeling. Dat zijn bovendien niet de enige voordelen van een glazen wand van GLAZZ®. Je profiteert ook van een ruim assortiment douchewanden van glas. In onze fabriek worden de douchewanden op maat gemaakt. Dit betekent dat je eerste een model uit kan kiezen en deze volledig op maat kan laten maken. Een schuine zijde aan de douchewand of een hoeksparing voor een bad of opstaande rand is voor ons geen probleem. Laat de douchewand daaarom door een van onze monteurs inmeten en je weet zeker dat de douchewand op maat past.

Glazen douchewand
Glazen douchewand
 

Meer dan alleen de leverancier van glas

Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we ons dé glasspecialist van Nederland noemen. We kunnen je écht alles vertellen over glas. Door onze kennis en ervaring zijn we meer dan alleen jouw leverancier van glas. Wil je meer weten over ons glas? Of kun je ons advies goed gebruiken? Bij GLAZZ® denken we graag mee naar een passende oplossing. 

We leveren ook niet alleen glas voor een glazen douchewand. Sterker nog, we leveren niet alleen glas voor de badkamer. We zijn ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het produceren van glas voor de keuken, voor in deuren of wanden.

De beste service op maat

We leveren bij jouw glazen douchewand altijd een handleiding mee voor de montage ervan. Maar we begrijpen het ook als je de montage zelf niet ziet zitten. Daarom hebben we onze eigen montageservice. Laat je ons de montage van je douchewand verzorgen? Dan weet je zeker dat het strak en goed in je badkamer wordt geplaatst. We horen regelmatig dat klanten het lastig vinden om een douchewand of glaswand zelf in te meten. We leveren uitsluitend producten op maat. De afmetingen van je glazen douchewand komen daardoor nogal precies. Met onze inmeetservice is dat weer een zorg minder. Hierop krijg je 100% pasgarantie, zodat je zeker weet dat de douchewand precies past. Ben je al bekend met de afmetingen? Dan kun je uiteraard ook direct je douchewand bestellen in onze webshop.

Een glazen douchewand op maat gemaakt

Elke douchewand maken op maat.  Een smalle, extra hoge of brede douchewand kan je zelf bij ons samenstellen. Dit betekent dat jij nu zelf invloed hebt op de indeling van jouw badkamer en geen rekening hoeft te houden met standaard maten. Geen badkamer is hetzelfde en vaak heb je te maken met bestaande wanden, scheve muren of een aflopend dak. Om een glazen douchewand perfect te laten aansluiten op een bad of schuin tegen het dak, is een maatwerk douchewand een must.  Wanneer je een douchewand perfect laat aansluiten bespaar je niet alleen ruimte maar ziet het er ook perfect uit. De douchewanden met een schuine zijde of hoeksparing zijn bij de douchewanden op onze site direct in te vullen. Wil je dit liever niet zelf inmeten? Bestel dan onze inmeetservice en wij geven 100% pasgarantie.

Ben je op zoek naar een standaard maat douchewand van 60, 70, 80, 90, 100, 110 of 120 cm breed? Ook deze douchewanden maken wij gewoon voor je op maat.

Fantastisch toch? Zo kun je al heel snel gebruik maken van jouw glazen douchewand. Laat je inspireren door onze collectie glazen douchewanden. Bekijk hier de verschillende modellen en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Ziet jouw badkamer er binnenkort ook zo oogverblindend uit? Wel met een glazen douchewand van GLAZZ®!

Heb je wel eens gedacht aan een glazen badkamer deur? Meer licht in zowel de badkamer als op de overloop. Ook als je graag nog wat meer wilt weten over onze producten van gehard veiligheidsglas, staan we voor je klaar. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Douchewanden


Gerelateerde onderwerpen