Glazen douchewand op maat

Douchewand Sanne (31)

Glazen douchewand op maat

Een douchewand van glas ziet er niet alleen erg fraai uit, het is ook nog eens enorm praktisch. Helemaal als je kiest voor een glazen douchewand op maat van GLAZZ. Bij ons worden alle producten gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bovendien maken we je nieuwe douchewand op maat zodat deze altijd perfect past. Ook als de wand onder een schuin dak komt of moet aansluiten op een verhoging van een bad of drempel. Je kiest het model, voert de maten en je voorkeuren in en GLAZZ doet de rest!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchewand van glas? Gebruik dan onze kieshulp voor de badkamer!

 

Bekijk producten

De voordelen van een glazen douchewand

Dat een douchewand van glas mooi is, ben je ongetwijfeld met ons eens. En je kunt je vast ook wel voorstellen dat het super makkelijk schoonmaken is, zo’n douchewand van glas. Dit gaat nog makkelijker wanneer je kiest voor onze CristalCare behandeling. Dat zijn bovendien niet de enige voordelen van een glazen douchewand van GLAZZ. Je profiteert ook van ons ruime assortiment douchewanden van glas of douchewanden met deur. Douchewanden zowel zonder als met zwarte kaders, maar ook voor een bad of inloopdouche. In onze fabriek wordt de douchewand op maat gemaakt. Dit betekent dat je eerst een model kiest en deze volledig op maat kan laten maken. Een schuine zijde aan de wand of een hoeksparing voor een bad of opstaande rand is voor ons geen probleem. Laat de wand daarom door een van onze monteurs inmeten en je weet zeker dat de douchewand op maat past.

Veilig met een glazen douchewand

We willen natuurlijk allemaal een mooie nieuwe badkamer, maar deze moet ook veilig zijn. Daarom is een glazen douchewand van gehard veiligheidsglas zo’n goede keuze. Dit glas is namelijk maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat zorgt voor een sterke wand voor de douche. Je moet er niet aan denken dat daar een ongeluk mee gebeurt.

Uiteraard zijn al onze producten van gehard veiligheidsglas. Je kunt hierbij denken aan een douchecabine of wandpaneel voor in de badkamer of keuken.

Banner inspiratiemagazine

Douchewand schuin of met uitsparing

Heb je een douchewand op maat voor in de badkamer? Ook dan heeft GLAZZ dé oplossing. Soms is de wand in de douche niet helemaal recht en heb je een schuine douchewand nodig. Of zit er een drempel waar rekening mee gehouden moet worden. In dat geval zal er een hoek uit de douchewand gehaald moeten worden. Een variant die we veel terug zien is een douchedeur met douchewand onder een schuin dak. Het is dan belangrijk dat jouw douchewand op maat wordt gemaakt. De wand wordt dan passend gemaakt onder het schuine dak en de douchedeur laten we perfect aansluiten op de wand. Ook een douchewand die naadloos aansluit op een bad is voor ons prima te maken. Heb je te maken met één van deze situaties? Laat dan de douchewand inmeten door onze monteur. Dan weet je zeker dat het past.

Ook onze service is op maat

We leveren bij de douchewand altijd een handleiding mee voor de montage ervan. Maar we begrijpen het ook als je de montage zelf niet ziet zitten. Daarom hebben we onze eigen montageservice. Laat je ons de montage van jouw douchewand verzorgen? Dan weet je zeker dat het strak en goed in je badkamer wordt geplaatst. We horen regelmatig dat klanten het lastig vinden om een douchewand of glaswand zelf in te meten. We leveren uitsluitend producten op maat. De afmetingen van de wand komen daardoor nogal precies. Met onze volledig gratis inmeetservice is dat weer een zorg minder. Hierop krijg je 100% pasgarantie, zodat je zeker weet dat de douchewand in jouw badkamer past. Ben je al bekend met de afmetingen? Dan kun je deze uiteraard ook direct bestellen in onze webshop.

glazen douchewand
douchewand op maat

Meer dan alleen de leverancier van glas

Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we ons dé glasspecialist van Nederland noemen. We kunnen je écht alles vertellen over glas. Door onze kennis en ervaring zijn we meer dan alleen jouw leverancier van glas. Wil je meer weten over ons glas? Of kun je ons advies goed gebruiken? Bij GLAZZ denken we graag mee naar een passende oplossing.

We leveren ook niet alleen glas voor een glazen douchewand. Sterker nog, we leveren niet alleen glas voor de badkamer. We zijn ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het produceren van glas voor de keuken, voor in deuren of scheidingswanden.

Kieshulp badkamer

Douchewand op maat bestellen

Bij GLAZZ maken we jouw douchewand op maat. Een smalle, extra hoge of brede wand nodig? Je stelt hem helemaal zelf samenstellen naar wens. Dat betekent dat je nu zelf de indeling bepaalt van jouw badkamer en je dus geen rekening hoeft te houden met standaard maten. Geen badkamer is hetzelfde en vaak heb je te maken met bestaande wanden, scheve muren of een aflopend dak. Om een glazen douchewand perfect te laten aansluiten op een bad of schuin tegen het dak, is een maatwerk douchewand een must. Wanneer je een douchewand perfect laat aansluiten bespaar je niet alleen ruimte, maar ziet het er ook perfect uit. De douchewanden met een schuine zijde of hoeksparing zijn bij de glaswanden op onze site direct in te vullen.

Wil je dit liever niet zelf inmeten? Bestel dan onze gratis inmeetservice en we geven 100% pasgarantie. Fantastisch toch? Zo kun je al heel snel gebruik maken van jouw douchewand op maat gemaakt. Laat je inspireren door ons assortiment met douche- en glaswanden. Bekijk de verschillende modellen en stel je eigen douchewand helemaal zelf samen. Ziet jouw badkamer er binnenkort ook zo oogverblindend uit? Wel met een douchewand van glas van GLAZZ!

Veelgestelde vragen

Douchewanden


Gerelateerde onderwerpen