Glazen aanslagdeur op maat

Aanslagdeur

Glazen aanslagdeur op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe glazen binnendeur? Voor tussen de hal en de woonkamer, voor de badkamer of als tussendeur? En zijn de houten of stalen kozijnen nog prima? Dan heb je een aanslagdeur nodig. Bij GLAZZ hebben we verschillende glazen aanslagdeuren in het assortiment. Wat dacht je van een glazen aanslagdeur met zwarte kaders voor een industriële look? Of een deur met brons-, blauw-, groen- of grijs getint glas? Bij GLAZZ kan het allemaal! Wij maken jouw aanslagdeur op maat. 

 

Bekijk producten

Wat is een aanslagdeur?

Een glazen aanslagdeur is een stompe deur die zowel in op opdekkozijn als in een stomp kozijn past. Ideaal dus! Een stompe deur valt geheel in het kozijn en sluit het kozijn daarom goed af. Doordat de glazen deur in het kozijn valt kan deze deur naar één zijde worden geopend. Een glazen aanslagdeur kan in bestaande houten en stalen kozijnenworden geplaatst en kan geleverd worden op zowel twee als drie scharnieren. Daarom is het belangrijk dat deze deur perfect op maat gemaakt wordt. Bij GLAZZ zit dat wel goed. Door ons ruime assortiment is er voor elke situatie een passende oplossing. Weet je niet helemaal zeker welke maat je nodig hebt? Onze inmeters komen graag bij je langs om de deur in te meten. Met de inmeetservice krijg je 100% pasgarantie.

Kieshulp deuren

Een glazen aanslagdeur voor elke ruimte in huis

Glazen aanslagdeuren kun je overal in huis toepassen. Wil je extra licht in de woonkamer? Kies dan voor een glazen aanslagdeur van helder glas. Wil je juist wat meer sfeer? Dan is een deur van getint glas een goede optie. De badkamer sluit je af met een glazen aanslagdeur van satijnglas, zodat je minder makkelijk naar binnen kijkt.

Vind je het lastig om te besluiten welke deur het beste bij jouw woning past? Gebruik dan onze filters. Dan weet je na een paar stappen welke glazen aanslagdeur het beste bij je thuis of op kantoor past.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Bij GLAZZ krijg je een aanslagdeur op maat

Van douchedeur tot douchecabine en van planchet tot keukenachterwand. Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ tal van glasproducten. Ook voor je aanslagdeur op maat moet je bij GLAZZ zijn. De deur produceren we voor je in onze eigen moderne fabriek in Nederland. En omdat de productie in eigen land plaatsvindt, profiteer je van een korte levertijd. Daarnaast zijn al onze aanslagdeuren van gehard veiligheidsglas, wat vijf keer zo sterk is als ongehard glas. Daarom is het zeer geschikt om voor een aanslagdeur te gebruiken.

Ontvang je liever persoonlijk advies voor je bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

Glassoort en bewerkingen


Gerelateerde onderwerpen