Tafelbladen

tafelblad

Tafelbladen

Heb jij een mooi tafelframe waarop een mooi glazen tafelblad moet komen? Of ga jij je glazen tafelblad vervangen? Dan helpen wij jou graag bij het samenstellen van je nieuwe glazen tafelblad. 

Dit kan ook als je een mooie houten tafel in huis hebt staan of zelf een stoere, robuuste tuintafel in elkaar timmerde, dan wil je die natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Een tafelkleed voldoet niet altijd. Want wat als je een kinderfeestje viert en die kleintjes gaan allemaal buiten aan de tafel knutselen en eten? Of als je zelf graag hobbyt aan de houten achtertafel, of een gourmetavondje organiseert tijdens de feestdagen? In al die gevallen biedt een glazen tafelblad of misschien wel een rond glazen tafelblad uitkomst. 

Door glas kijk je heen, waardoor je mooie tafel nog steeds te zien is. Glas in je interieur oogt daarnaast erg trendy. Het is veel hipper dan een tafelkleed! Tegelijkertijd maak je een glazen tafelblad makkelijk schoon, is het duurzaam en laat je deze bij GLAZZ® makkelijk op maat en naar wens maken. Wat wil je nog meer?

Stel zelf je eigen glazen tafel samen

Met een glasplaat voor op tafel kun je meer dan alleen je tafel beschermen. Je kunt je tafel er ook makkelijk een make-over mee geven. Zo hebben we bij GLAZZ® bijvoorbeeld grijs, groen, bruin of blauw getint glas. Leg je een glasplaat in een van die tinten op tafel, dan heb je in een handomdraai een hele andere glazen tafel in huis staan. En door de afsteundopjes onder de glasplaat, blijft het altijd goed op je tafel liggen. 

Heb je nog geen tafel? Dan kun je met een glasplaat en pallets ook zelf een tafel maken! Schilder de pallets in een kleur die past bij je interieur of de tuin, monteer er wieltjes onder en leg er een glasplaat bovenop als tafelblad. Zo creëer je je eigen unieke glazen tafel die niemand anders heeft.

Glazen tafelblad op maat 

Bij GLAZZ® maken we jouw glazen tafelblad op maat. Daarvoor gebruiken we gehard veiligheidsglas, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Zo weet je zeker dat je glazen tafel tegen een stootje kan. Voor de glasdikte kun je kiezen tussen 6, 8, 10 en 12 mm. 

De grootte van je tafelblad kun je zelf opmeten, waarna je de maat aan ons kunt doorgeven. Heb je liever dat iemand van GLAZZ® de glasplaat voor tafel thuis bij je komt opmeten? Dat kan ook! Gebruik dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het precies past en het blad niet oversteekt of net iets te klein is. 

Alles van glas uit eigen fabriek

Van douchewand tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ® alles wat je maar kunt bedenken van glas in onze eigen moderne fabriek in Nederland. Onze glasproducten zijn dus allemaal made in Holland. Kies je voor GLAZZ®, dan kies je altijd voor een kwaliteitsproduct en profiteer je van een korte levertijd. 

Wil je meer weten over onze glazen tafelbladen of advies over het zelf samenstellen van je glazen tafel? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

Veelgestelde vragen

Glazen tafelbladen