Glazen tafelblad op maat

Glazen tafelblad rond

Glazen tafelblad op maat

Ben je op zoek naar een mooi glazen tafelblad op maat? Omdat je jouw tafel wilt beschermen? Of doordat je wel een frame hebt, maar nog geen tafelblad? 

Een glasplaat die perfect past op jouw bestaande tafel of bestaande onderstel. De glasplaten voor een tafel zijn geschikt voor op een eetkamer of bureau. Maar ook buiten in de tuin kan een glasplaat op een tuintafel worden gelegd. Heb jij al een beeld van hoe de glasplaat op een tafel eruit moet zien? Denk aan de dikte van de glasplaat, de glaskleur en de hoekafwerkingen.

Bij GLAZZ geef je online jouw wensen aan voor jouw nieuwe tafelblad. Na het samenstellen maken wij jouw glasplaat voor de tafel op maat en wordt deze bij jou thuis afgeleverd.

 

Bekijk producten

De voordelen van een glazen tafelblad op maat laten maken

Het beschermen van een rechte of ronde tafel kan perfect met een mooie glasplaat. Je wil voorkomen dat er diepe krassen in het tafelblad komen tijdens het schrijven of tekenen. Of dat er tijdens het eten vetvlekken op je nieuwe tafelblad komen. Daar wordt niemand blij van. Een doorzichtig tafelkleed voldoet niet altijd omdat je de vouwen altijd blijft zien. Een tafel met een glasplaat ziet er altijd strak uit en beschermt tegelijk.

Door glas kijk je heen, waardoor je mooie tafel nog steeds te zien is. Glas in je interieur oogt daarnaast erg trendy. Tegelijkertijd maak je een glazen tafelblad makkelijk schoon, is het duurzaam en laat je deze bij GLAZZ makkelijk op maat en naar wens maken. Wat wil je nog meer?

Stel zelf je eigen glazen tafelblad samen

Met een glasplaat voor op tafel kun je meer dan alleen je tafel beschermen. Je kunt je tafel er ook makkelijk een make-over mee geven. Zo hebben we bij GLAZZ bijvoorbeeld grijs, groen, bruin of blauw getint glas. Leg je een glasplaat in een van die tinten op tafel, dan heb je in een handomdraai een hele andere glazen tafel in huis staan. En door de steundopjes onder de glasplaat, blijft het altijd goed op je tafel liggen.

Heb je nog geen tafel? Dan kun je met een glasplaat en pallets ook zelf een tafel maken! Schilder de pallets in een kleur die past bij je interieur of de tuin, monteer er wieltjes onder en leg er een glasplaat bovenop als tafelblad. Zo creëer je je eigen unieke glazen tafel die niemand anders heeft.

Dé #1 glasspecialist van Nederland

Bij GLAZZ maken we jouw bureaublad of glazen tafelblad op maat. Daarvoor gebruiken we gehard veiligheidsglas, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Zo weet je zeker dat je glazen tafel tegen een stootje kan. Voor de glasdikte kun je kiezen tussen 6, 8, 10 en 12 mm.

De grootte van je tafelblad kun je zelf opmeten, waarna je de maat online kunt invoeren. Heb je liever dat iemand van GLAZZ de glasplaat voor tafel thuis bij je komt opmeten? Dat kan ook! Gebruik dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het precies past en het blad niet oversteekt of net iets te klein is.

Glazen tafelblad op maat bestellen

Van douchecabine tot meubelpaneel en van scheidingswand tot keuken achterwand. Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ alles wat je maar kunt bedenken van glas in onze eigen moderne fabriek in Friesland. Onze glasproducten zijn dus allemaal made in Holland. Kies je voor GLAZZ, dan kies je altijd voor een kwaliteitsproduct en profiteer je van een korte levertijd.

Wil je meer weten over onze glazen tafelbladen of advies over het zelf samenstellen van je glazen tafel? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

Glazen tafelbladen