Glazen douchedeur op maat

neva

Glazen douchedeur op maat

Ben je op zoek naar een glazen douchedeur op maat? En bestel je jouw glazen douchedeur bij GLAZZ? Dan heb je het helemaal voor het zeggen! Maak keuze uit één van de onderstaande modellen en selecteer vervolgens alleen de opties die jij wilt hebben. Kies uit diverse soorten glas, deurgrepen en scharnierprofielen. Stel vervolgens je glazen douchedeur zelf volledig op maat samen en bereken direct de prijs. Kies jij voor gemak? Bestel dan eerst onze inmeetservice en laat jouw nieuwe douchedeur eerst inmeten.

✔ Douchedeur op maat

✔ Keuze uit diverse designs
✔ Productie in eigen fabriek
✔ Korte levertijden

 

Maak een inmeetafspraak

Een glazen douchedeur op maat voor in jouw badkamer

We begrijpen heel goed dat elke badkamer anders is. Dat een standaard maat voor een inloopdouche of douchecabine vaak niet de oplossing biedt. Het grote voordeel van GLAZZ is dat we jouw glazen douchedeur op maat maken. We leveren dus geen dertien-in-een-dozijn product met standaard maten, maar een douchedeur van glas die we speciaal voor jou op maat maken. Zo geniet je altijd van het beste en het mooiste resultaat.

Lees hier onze gerelateerde onderwerpen over:

Youtube video screenshotYoutube play icon

Glazen douchedeur schuin of met uitsparing

Heb je een speciale douchedeur nodig voor jouw badkamer? Ook dan heeft GLAZZ dé oplossing voor jou. Soms is de wand in de douche niet helemaal recht en heb je een schuine douchedeur nodig. Of zit er een drempel waar rekening mee gehouden moet worden. In dat geval zal er een hoek uit de deur gehaald moeten worden. Een variant die wij veel terug zien is een douchedeur met douchewand onder een schuin dak. Het is ook dan heel belangrijk dat jouw nieuwe douchedeur op maat gemaakt wordt. Zodat deze altijd past onder een schuin dak. Heb je te maken met één van deze situaties? Dan adviseren we om jouw nieuwe deur altijd te laten inmeten door onze monteur. Je weet dan zeker dat het past!

Kieshulp badkamer

De specialist in gehard veiligheidsglas

De douchedeur gebruik je ontzettend vaak. Soms gooi of schuif je hem zelfs per ongeluk iets te hard dicht. Of stoot je er tegenaan tijdens het douchen of bij schoonmaken van de badkamer. Het is belangrijk dat je kiest voor materiaal dat hiertegen bestemd is. Daarom maken we uitsluitend glazen douchedeuren die volledig zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. GLAZZ is gespecialiseerd in het produceren van allerlei producten van gehard veiligheidsglas. Niet alleen maken we je douchedeur op maat. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor je douchecabine, douchewand, inloopdouche of spiegel op maat.

Dit kost een glazen douchedeur bij GLAZZ

We hopen dat je inmiddels al overtuigd bent geraakt waarom je jouw glazen douchedeur op maat bestelt bij GLAZZ. Maar het is natuurlijk wel fijn om te weten wat zo'n douchedeur van glas ongeveer gaat kosten. De gemiddelde prijs voor een glazen douchedeur begint bij € 450. Je kunt kiezen uit diverse modellen en extra opties die perfect bij jou passen. Personaliseer jouw glazen douchedeur eenvoudig door een ruime keuze aan glassoorten, deurgrepen en scharnierprofielen. Online stel je jouw douchedeur volledig op maat samen en dan wordt direct de prijs berekend. Voor extra gemak bieden wij een professionele inmeetservice aan, zodat jouw nieuwe douchedeur perfect past.
    

Douche schuifdeur

Meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Nu je ons uitgebreide assortiment hebt bekeken willen we je graag meenemen in de mogelijkheden als het gaat om onze service. Want GLAZZ is niet zomaar de producent en leverancier van jouw glazen douchedeur. We zijn meer dan dat alleen. Naast onze glazen douchedeuren op maat kunnen we je ook optimaal bedienen met het inmeten van je nieuwe deur. Ben je zelf niet handig? Of wil je graag de inmeting uitbesteden? Kies dan voor de inmeetservice van GLAZZ. Met een paar klikken maak je een afspraak met één van onze monteurs voor een inmeting. We zorgen daardoor dat jij je douchedeur op maat en op de juiste afmetingen bestelt waardoor je zeker weet dat jouw douchedeur past. Kies je voor onze inmeetservice dan maak je ook gelijk gebruik van onze 100% pasgarantie. Die verantwoordelijk nemen we op ons, want dat vinden we wel zo eerlijk naar jou toe.

Het inmeten en monteren van de douchedeur

Na het inmeten en het bestellen van je glazen douchedeur gaan we in onze eigen fabriek aan de slag met de productie. We zorgen daarmee dat jouw nieuwe deur snel geleverd wordt. Bij deze levering vind je een uitgebreide handleiding van hoe je jouw deur zelf kunt monteren.

Zie je de montage zelf niet zitten? Dan nemen we de montage graag uit handen. Behalve onze inmeetservice hebben we ook onze eigen montageservice. Dat is wel zo makkelijk als je zelf niet heel handig bent. Of als je er zelf gewoon geen zin in hebt natuurlijk.

 

Inmeetservice aanvragen

 

Glazen douchedeur op maat bestellen

Wil je jouw glazen douchedeur op maat laten maken? GLAZZ is de specialist op het gebied van glas op maat oplossingen. Heb je een vraag over één van onze glazen douchedeuren? De klantenservice van GLAZZ helpt je graag verder. Ook als je een speciaal verzoek hebt of eerst graag wat meer informatie over onze douchedeuren wilt hebben. Stuur ons een berichtje via de chat of bel ons via 085 888 41 14.

Veelgestelde vragen

Douchedeuren

Gerelateerde onderwerpen