Glazen douchedeur op maat

-Douchedeuren

Glazen douchedeur op maat

Ben je op zoek naar een glazen douchedeur op maat? Bij GLAZZ® heb je het helemaal voor het zeggen. Maak je keuze uit één van de onderstaande modellen en selecteer vervolgens alleen de opties die je zelf wilt. Kies uit diverse soorten glas, deurgrepen en scharnierprofielen. Stel vervolgens je glazen douchedeur zelf volledig op maat samen en bereken direct de prijs. Kies jij voor gemak? Bestel dan eerst onze inmeetservice en laat de douchedeur eerst inmeten. Wij regelen de rest voor je.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchewand, douchedeur of douchecabine? Gebruik dan onze kieshulp voor de badkamer

De glazen douchedeur voor jouw badkamer

We kennen het allemaal wel. Van die douchedeuren van kunststof – vaak voorzien van zo’n ribbeltjespatroon waar zeepresten en kalkaanslag tussen blijven zitten. Enorm onhandig, want zie dat maar weer eens schoon te krijgen. Mooi en functioneel is het nou ook niet bepaald. Heb je al eens nagedacht over een glazen douchedeur? Dat is toch een veel betere keus!

We begrijpen heel goed dat elke badkamer anders is. Dat een standaard maat voor een inloopdouche of douchecabine vaak niet de oplossing biedt. Het grote voordeel van GLAZZ® is dat we jouw glazen douchedeur op maat maken. We leveren dus geen dertien-in-een-dozijn product met standaard maten, maar een douchedeur van glas die we speciaal voor jou op maat maken. Zo geniet je altijd van het beste en het mooiste resultaat.

Lees hier onze gerelateerde onderwerpen over douchedeur laten plaatsen, draaideur in de douche, draaideur voor een nis, pendeldeur voor de douche of een industriële douchedeur.

 

Douchedeur schuin of met uitsparing

Heb jij een speciale douchedeur nodig voor jouw badkamer? Juist dan is GLAZZ® de oplossing. Soms is de wand in de douche niet helemaal recht en heb je een schuine douchedeur nodig. Of zit er een drempel waar rekening mee gehouden moet worden. In dat geval zal er een hoek uit de douchedeur gehaald moeten worden. Een variant die wij veel terug zien is een douchedeur met douchewand onder een schuin dak. De douchewand wordt dan passend gemaakt onder het schuine dak en de douchedeur laten we perfect aansluiten op het glas. Heb je te maken met één van deze situaties? Laat dan de douchedeur inmeten door onze monteur. Dan weet je zeker dat het past.

 

Kieshulp badkamer

 

De specialist in gehard veiligheidsglas

De douchedeur gebruik je ontzettend vaak. Soms gooi of schuif je hem zelfs per ongeluk iets te hard dicht. Of stoot je er tegenaan tijdens het douchen of bij schoonmaken van de badkamer.  Het is daarom zo belangrijk dat je kiest voor materiaal dat hiertegen bestemd is. In elke badkamer komt glas perfect tot z’n recht. Het maakt je badkamer vaak een stuk lichter en je badkamer oogt vaak ruimer. Je moet er alleen voor zorgen dat het ook veilig in gebruik genomen kan worden. Daarom maken we uitsluitend glazen douchedeuren die volledig zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas.

GLAZZ® is gespecialiseerd in het produceren van allerlei producten van gehard veiligheidsglas. Niet alleen maken we je douchedeur op maat. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor je douchecabine, douchewand of spiegel op maat. Maar ook buiten je badkamer zijn we graag jouw glasproducent. Bijvoorbeeld voor een keuken achterwand, glazen deur of windscherm.

douchedeur op maat
douchedeur op maat

Ook onze service is op maat

Nu je ons uitgebreide assortiment hebt bekeken willen we je graag meenemen in de mogelijkheden als het gaat om onze service. Want GLAZZ® is niet zomaar de producent en leverancier van je glazen douchedeur. We zijn meer dan dat alleen. 

Naast onze glazen douchedeuren op maat kunnen we je ook optimaal bedienen met het inmeten van je nieuwe douchedeur. Ben je zelf niet handig? Of wil je graag de inmeting uitbesteden? Kies dan voor de inmeetservice van GLAZZ®. Met een paar klikken maak je een afspraak met één van onze monteurs voor een gratis inmeting. We zorgen daardoor dat jij je douchedeur op de juiste afmetingen bestelt waardoor je zeker weet dat jouw douchedeur past. Kies je voor onze inmeetservice dan maak je ook gelijk gebruik van onze 100% pasgarantie. Die verantwoordelijk nemen we op ons, want dat vinden we wel zo eerlijk naar jou toe.

Na het inmeten en het bestellen van je glazen douchedeur gaan we in onze eigen fabriek aan de slag met de productie. We zorgen daarmee dat jouw nieuwe douchedeur snel geleverd wordt. Bij deze levering vind je een uitgebreide handleiding van hoe je jouw douchedeur zelf kunt monteren.

Zie je de montage zelf niet zitten? Dan nemen we de montage graag uit handen. Behalve onze inmeetservice hebben we ook onze eigen montageservice. Dat is wel zo makkelijk als je zelf niet heel handig bent. Of als je er zelf gewoon geen zin in hebt natuurlijk.

Heb je binnenkort een douchedeur van glas?

Heb je een vraag over één van onze glazen douchedeuren, douchedeur met schuifdeur, douchewand met douchedeur of badkamerdeur? De klantenservice van GLAZZ® staat je graag te woord. Ook als je een speciaal verzoek hebt of eerst graag wat meer informatie over onze douchedeuren wilt hebben. Stuur ons een berichtje via de chat of vul het contactformulier in op onze website. 

 

Veelgestelde vragen

Douchedeuren


Gerelateerde onderwerpen