Glazen badwand op maat

Badwand

Glazen badwand op maat

Beeld het je eens in: na een lange werkdag lekker bijkomen in een warm band. Heerlijk, ontspannen, een geniet momentje voor jezelf. Maar als je helemaal zen weer uit het bad stapt, wil je niet meteen in een plas water staan. Het is namelijk niet erg prettig om dan weer te moeten dweilen. De oplossing voor dat probleem is heel eenvoudig: een glazen badwand op maat.

Bekijk ons assortiment met de meest uiteenlopende badwanden van glas, stel je eigen badwand zelf samen op de website en bereken direct de prijs online.

 

Bekijk producten

Een droge badkamer met een maatwerk badwand of badscherm

Een glazen badwand of een badscherm is een echte must have als jij je badkamer droog wilt houden nadat je net lekker in bad hebt gezeten. Ook als je toilet naast het bad zit dan kan het fijn zijn om er toch een badwand tussen te plaatsen. Een badwand is een glazen douchewand op het bad die het spatwater tegen houdt. Deze douchewand op het bad kan zelfs tot het plafond. Een badwand is het niet alleen praktisch, maar ook mooi. Je kunt je badwand namelijk precies zo samenstellen als jij dat wilt. Sterker nog: bij GLAZZ maken we jouw glazen badwand of badscherm op maat. Daarom heb jij altijd een perfect passende oplossing om je badkamer droog te houden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen welk model je wilt hebben. We hebben namelijk verschillende glazen badwanden in ons assortiment:

  • Glazen badwand enkel
  • Glazen badwand 2-delig
  • Glazen badwand 3-delig
  • Glazen baddeur
  • Glazen badwand met deur

Geef vervolgens de juiste maten door en style de glazen badwand helemaal naar jouw smaak. Kies bijvoorbeeld voor extra helder glas, grijs getint of satijnglas. Het beslag voor de badwanden is beschikbaar in zwart, rvs of chroom finish. Op deze manier creëer je je eigen glazen badwand op maat.

 

Een glazen badwand: veilig, hygiënisch en erg fraai

Een glazen badwand klinkt misschien wat breekbaar, maar maak je geen zorgen: wij maken uitsluitend producten van gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat is natuurlijk wel zo veilig in de badkamer. Je wilt niet dat er ongelukken gebeuren.

Een ander groot voordeel van ons gehard veiligheidsglas is dat het makkelijk schoon te houden is. Je kent misschien wel die plastic badwanden met reliëf waar zeepresten en kalkaanslag zich makkelijk tussen ophoopt en waar je vervolgens uren op staat te schrobben om het weer schoon te krijgen. Dat probleem hoort met een glazen douchewand in het bad voorgoed tot het verleden!

Meer dan 100 jaar dé glasspecialist in Nederland

We hebben inmiddels al meer dan 100 jaar kennis en ervaring met glas op maat. Het glas bewerken we in onze eigen moderne fabriek op Nederlandse bodem. Na jouw bestelling gaan we direct aan de slag met de productie van jouw badwand. Je hoeft daardoor niet eindeloos te wachten tot je jouw nieuwe badwand kan gaan gebruiken.

Kies voor kwaliteit, kies voor GLAZZ. De aanbieder van glas op maat oplossingen in Nederland. Je kunt bij ons ook terecht voor een glazen douchewand, een douchedeur, een douchecabine op maat of een douchewand met deur. En naast de badkamer, maken we ook producten voor onder andere de keuken, de woonkamer of voor buiten. Heb je een oplossing nodig voor glas voor in huis? Dan is GLAZZ jouw specialist.

Glazen badwand op maat bestellen?

Wil je een nieuwe badwand bestellen? Bij GLAZZ stel je zelf je eigen douchescherm of badscherm samen in onze webshop. Met een badwand op maat bedoelen we niet alleen dat het formaat van de badwand passend wordt gemaakt. Je stelt je badwand helemaal zelf samen zoals je dat wilt. Kies zelf voor het type glas, de kleur van het glas, maar ook het profiel. Zie je het niet zitten om de badwand zelf te monteren? Dan nemen we de verantwoordelijkheid over de installatie van jouw nieuwe badwand.

Heb je vragen of kun je ons advies goed gebruiken? Neem dan contact met ons op via de chat en onze professionals staan je dan graag persoonlijk te woord. Hopelijk tot snel!

Veelgestelde vragen

Badwanden

Gerelateerde onderwerpen