Glazen badwand op maat

Badwanden

Glazen badwand op maat

Beeld het je eens in: na een lange werkdag lekker bijkomen in een warm band. Heerlijk, ontspannen, een geniet momentje voor jezelf. Maar als je helemaal zen weer uit het bad stapt, wil je niet meteen in een plas water staan. Het is namelijk niet erg prettig om dan weer te moeten dweilen. De oplossing voor dat probleem is heel eenvoudig: een glazen badwand! Bekijk ons assortiment met badwanden en zie welke badwand perfect past in jouw badkamer.

Een droge badkamer met een glazen badwand of badscherm

Een glazen badwand of een badscherm is een echte must have als jij je badkamer droog wilt houden nadat je net lekker in bad hebt gezeten. Ook als je toilet naast het bad zit dan kan het fijn zijn om er toch een badwand tussen te plaatsen. Een badwand is een glazen douchewand op het bad die het spatwater tegen houdt. Deze douchewand op het bad kan zelfs tot het plafond. Een badwand is het niet alleen praktisch, maar ook mooi. Je kunt je badwand namelijk precies zo samenstellen als jij dat wilt. Sterker nog: bij GLAZZ® maken we jouw glazen badwand of badscherm op maat. Daarom heb jij altijd een perfect passende oplossing om je badkamer droog te houden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen welk model je wilt hebben. We hebben namelijk verschillende glazen badwanden in ons assortiment:

  • Glazen badwand enkel
  • Glazen badwand 2-delig
  • Glazen badwand 3-delig
  • Glazen baddeur
  • Glazen badwand met deur

Geef vervolgens de juiste maten door en style de glazen badwand helemaal naar jouw smaak. Kies bijvoorbeeld voor extra helder glas, grijs getint of satijnglas. Het beslag voor de badwanden is beschikbaar in zwart, rvs of chroom finish. Op deze manier creëer je je eigen glazen badwand op maat.


 

Kieshulp badkamer

 

Veilig en hygiënische badwand

Een glazen badwand klinkt misschien wat breekbaar, maar maak je geen zorgen: wij maken uitsluitend producten van gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat is natuurlijk wel zo veilig in de badkamer. Je wilt niet dat er ongelukken gebeuren.

Een ander groot voordeel van ons gehard veiligheidsglas is dat het makkelijk schoon te houden is. Je kent misschien wel die plastic badwanden met reliëf waar zeepresten en kalkaanslag zich makkelijk tussen ophoopt en waar je vervolgens uren op staat te schrobben om het weer schoon te krijgen. Dat probleem hoort met een glazen douchewand in het bad voorgoed tot het verleden!

Een nieuwe badwand bestellen?

Wil je een nieuwe badwand bestellen? Bij GLAZZ® stel je zelf je eigen douchescherm of badscherm samen in onze webshop. Met een badwand op maat bedoelen we niet alleen dat het formaat van de badwand passend wordt gemaakt. Je stelt je badwand helemaal zelf samen zoals je dat wilt. Kies zelf voor het type glas, de kleur van het glas, maar ook het profiel. Zie je het niet zitten om de badwand zelf te monteren? Dan nemen we de verantwoordelijkheid over de installatie van jouw nieuwe badwand.

Na jouw bestelling gaan we direct aan de slag met de productie van jouw badwand. Je hoeft daardoor niet eindeloos te wachten tot je jouw nieuwe badwand kan gaan gebruiken.

Kies voor kwaliteit, kies voor GLAZZ®. De aanbieder van glas op maat oplossingen in Nederland. Naast glas voor de badkamer maken we ook producten voor de keuken of voor de woonkamer. Heb je vragen of kun je ons advies goed gebruiken? Neem dan contact met ons op via de chat en onze professionals staan je dan graag persoonlijk te woord. Hopelijk tot snel!

 

Veelgestelde vragen

Badwanden

Gerelateerde onderwerpen