Glazen badwand op maat

Badwanden

Glazen badwand op maat

Even lekker bijkomen in een warm bad. Heerlijk ontspannen, een momentje voor jezelf… Maar als je dan helemaal zen weer uit het bad stapt, wil je niet in een plas water staan omdat er water uit het bad spatte. Het is immers verre van relaxed om dan weer te moeten dweilen. De oplossing voor dat probleem is gelukkig heel eenvoudig: wat jij nodig hebt, is een glazen badwand!

Een droge badkamer met een glazen badwand

Een glazen badwand is een echte musthave als jij je badkamer droog wilt houden tijdens het douchen in bad. Ook als je toilet naast het bad zit dan kan het fijn zijn om er toch een badwand tussen te plaatsen. Een badwand is een glazen douchewand op het bad die het spatwater tegen houdt. Deze douchewand op het bad kan zelfs tot het plafond. Een badwand is het niet alleen praktisch, maar ook mooi. Je kunt je badwand namelijk precies zo samenstellen als jij dat wilt. Sterker nog: bij GLAZZ® maken we al onze glazen badwanden op maat. Daarom heb jij altijd een perfect passende oplossing om je badkamer droog te houden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen welk model je wilt hebben. We hebben namelijk verschillende glazen badwanden in ons assortiment:

  • Glazen badwand enkel
  • Glazen badwand 2-delig
  • Glazen badwand 3-delig
  • Glazen baddeur
  • Glazen badwand met deur

Geef vervolgens de juiste maten door en style de glazen badwand helemaal naar jouw smaak. Kies bijvoorbeeld voor extra helder glas, grijs getint of satijnglas. Het beslag voor de badwanden is beschikbaar in zwart, rvs of chroom finish. Op deze manier creëer je je eigen glazen badwand op maat.

Veilig en hygiënische badwand

Een glazen badwand klinkt misschien wat breekbaar, maar maak je geen zorgen: wij maken uitsluitend producten van gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat is natuurlijk wel zo veilig in de badkamer. Je wilt immers niet dat er ongelukken gebeuren.

Een ander groot voordeel van ons gehard veiligheidsglas is dat het makkelijk schoon te houden is. Je kent misschien wel die plastic badwanden met reliëf waar zeepresten en kalkaanslag zich makkelijk tussen ophoopt en waar je vervolgens uren op staat te schrobben om het weer schoon te krijgen. Nou, dat probleem hoort met een glazen douchewand in het bad voorgoed tot het verleden!

Snelle levertijden in Nederland en België

Stel je eigen badwand van glas samen en wij nemen hem meteen in productie. Dit gebeurt in onze eigen fabriek in Nederland, zodat we snel kunnen leveren. Superhandig!

 

Gerelateerde onderwerpen