Industriële glazen taatsdeur met 4 kaders

De industriële glazen taatsdeur XL is geschikt voor kozijnloze nissen en doorgangen en wordt volledig op maat gemaakt. Deze taatsdeur wordt geleverd met de zwarte industriële scharnieren.

De taatsdeur is uitgevoerd in 10 mm gehard veiligheidsglas en is voorzien een hydraulisch scharnier in de onderschoen die een deurbreedte van 1.250 mm kan dragen. De taatsdeur kan +150º en -150º draaien en sluit zichzelf automatisch in de vooraf ingestelde middenpositie. Ook heeft de deur een ruststand op +90º en -90º. In dit geval is de deur in een van beide richtingen geopend. Voor de boven- en onderschoen zijn 4 boorgaten in de vloer en 2 in het plafond nodig. Wordt de taatsdeur in een kozijn geplaatst dan adviseren we een profielloos frame van tenminste 100mm breed.

Het luxe zwarte industriële kader is aangebracht met keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf één met het glas en is hierdoor krasvast en UV bestendig. Deze schuifdeur is makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
10 mm
Breedte
Max. 1.250mm
Draait +150º tot -150º
Rustpunt
+90º en -90º
Scharnier
Hydraulisch scharnier met onderschoen | zwart
Scharnier
Bovenschoen met beugel voor plafondmontage | zwart
Bevestiging
Inclusief bevestigingsmateriaal
Aantal industriële kaders
4 kaders
Industriële look
Keramische print | UV en krasvast
Schuine zijde
Optioneel
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design

Glazz helpt graag: