Steel look binnendeur

Aanslagdeur Stijn 1

Steel look binnendeur

Ben je de saaie standaard binnendeuren in je huis ook zo zat? Omdat ze niets toevoegen aan je interieur of niet meer zo wit zijn als ze ooit waren? Dan is het tijd voor iets heel anders. Wat dacht je van een steel look binnendeur?

Dat is een glazen deur van GLAZZ met zwarte kaders die de deur een industriële uitstraling geven. Daarmee is het een mooi alternatief voor de stalen deur. Die bestaat ook voor een groot deel uit glas, maar is door het staal veel zwaarder en minder prettig in gebruik.

Kies voor een look a like stalen deur van glas

Een binnendeur doet meer voor je interieur dan je misschien denkt. Door de standaard binnendeuren in je woning te vervangen, maak je heel makkelijk een heel groot verschil. Vooral binnendeuren met glas en een industriële staal look zijn de laatste jaren populair. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze deuren geven je woning een industrieel tintje, maar zijn ook tijdloos en met iedere woonstijl te combineren.

Door het glas in een binnendeur met stalen look komt er ook meteen meer licht je woning binnen. Vanuit de hal in de woonkamer of andersom als je een donkere hal hebt. Bij GLAZZ kies je in dat geval voor een helder of extra helder glas. Het kan ook zo zijn dat je liever niet te veel doorkijk hebt door de deur, omdat de hal bijvoorbeeld niet altijd even opgeruimd is. In zo’n geval kies je voor het semitransparante satijnglas waar je minder makkelijk doorheen kijkt.

Interesse in een look a like stalen deur? Bekijk ook de fraaie steel look schuifdeuren van GLAZZ.

Banner inspiratiemagazine

Ervaar de snelheid en expertise van GLAZZ

Bij GLAZZ doen we niets anders dan producten maken van glas. In onze collectie vind je dan ook talloze verschillende glazen binnendeuren met stalen look. Wil je een schuifdeur, aanslagdeur, pendeldeur of misschien toch een taatsdeur? Het kan allemaal. Daarbij kies je zelf de glassoort, afwerking, deurgreep en de indeling van de zwarte kaders voor de steel look.

Een glazen binnendeur maken we bij GLAZZ op maat in onze eigen fabriek. Daarom kunnen we snel leveren. De meeste stalen look binnendeuren bezorgen we al rond 15 werkdagen na je bestelling gratis bij je thuis. We kunnen de binnendeuren trouwens ook bij je thuis komen monteren. Daarvoor maak je gebruik van onze handige montageservice.

1EE53645-6E30-4827-87D4-F8885AC5D2F1Taatsdeur industrieel 4 kaders (5)

Bestel je binnendeur met steel look online

Een glazen steel look binnendeur of look a like stalen deur bestel je bij GLAZZ makkelijk online. Daarvoor moet je vooraf wel eerst even de maat van de deur opmeten. Vind je dat lastig? Dan is er onze gratis inmeetservice met 100% pasgarantie. Eén van onze monteurs komt dan bij je thuis langs om de deur in te meten zodat je zeker weet dat het past. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Gerelateerde onderwerpen