Paneeldeur

paneeldeur

Paneeldeur

Als je op zoek bent naar nieuwe paneeldeuren voor in je woning, kom je al snel uit bij de klassieke exemplaren van hout. Maar waarom zou je daarvoor kiezen als je ook voor een paneeldeur met glas kunt gaan? Dat is weer net even iets anders en daarmee een origineel element in je kamer. Bovendien bieden glazen paneeldeuren heel veel voordelen, zeker als je ze door GLAZZ op maat laat maken.

Bekijk hier de opvallende verschijning van glazen paneeldeuren.

Een paneeldeur met glas geeft je kamer een heel ander aanzien

Onze paneeldeuren van glas geven je woning een industriële look zonder dat het massief wordt. Dit komt doordat glas een lichtdoorlatend product is, waardoor het de lichtinval niet blokkeert. Het licht kan ongehinderd door de deur naar binnen. Bovendien werken we met geprinte kaders die slank zijn en de deur daardoor een ranke aanblik geven.

Wij kunnen de paneeldeuren met glas in een enkele uitvoering en als een dubbele deur voor je maken. Ook kun je hem combineren met een glazen afscheidingswand. En wil je iets heel anders? Dan is een paneeldeur met glas als schuifdeur misschien wel iets voor jou!

 

Kieshulp deuren

 

Een paneeldeur van glas is duurzaam

Voor al onze glazen deuren geldt dat we deze maken van gehard veiligheidsglas. Je weet namelijk zelf wel hoe vaak een deur open en dicht gaat, en dan hebben we het nog niet eens over de vele keren dat je er per ongeluk tegenaan stoot. Een paneeldeur van glas moet dus duurzaam en veilig zijn en dat is precies zoals wij ze bij GLAZZ maken.

Wij hebben onze eigen fabriek in het noorden van Nederland waarin we allerlei verschillende producten van gehard veiligheidsglas maken. Dit biedt ons de mogelijkheid om je glazen paneeldeuren speciaal voor jou op maat te maken. Het hoeft dus echt niet standaard te zijn!

Glazen binnendeuren in alle soorten en maten

Wij hebben ons complete assortiment online staan. Niet alleen onze paneeldeuren met glas, maar ook al die andere glazen binnendeuren. Laat je dus gerust inspireren en bekijk op je gemak alle opties en mogelijkheden.

Hoe ziet jouw paneeldeur met glas eruit? Maak hier je keuze!

En wist je dat we ook producten van gehard veiligheidsglas voor in bijvoorbeeld de keuken en de badkamer maken? Je vindt het allemaal op onze website. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Gerelateerde onderwerpen