Binnendeur voor in een bestaand kozijn

Binnendeur met glas

Binnendeur voor in een bestaand kozijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe binnendeur of een stalen deur voor in een bestaand kozijn? Dan helpen wij jou graag verder! De glazen binnendeuren van GLAZZ zijn op maat te maken voor elk kozijn. Of jij nu een houten of stalen deurkozijn hebt, dat maakt ons niet uit. Jij hoeft alleen maar aan te geven hoe groot jouw kozijn is. Wij zorgen ervoor dat de binnendeur op maat wordt gemaakt en wordt geleverd met de juiste scharnieren. Ben jij op zoek naar een deur voor een kozijnloze nis? Ook dan hebben wij een mooie glazen deur voor jou.

 

Bekijk producten

Hoe kies de juiste binnendeur

Om te bepalen welke binnendeur geschikt is voor jouw situatie geven we hier een aantal tips. Bepaal eerst of de nieuwe binnendeur in een bestaand deurkozijn of dat deze in een kozijnloze nis komt.

Een deurkozijn is een kozijn dat zorgt voor een goede afsluiting van de binnendeur. Met een deurkozijn kan de deur maar naar één zijde worden geopend. Je ziet een deurkozijn vaak bij tussendeuren, badkamerdeuren en slaapkamerdeuren. Deze kun je goed afsluiten en eventueel op slot draaien. Heb je een houten kozijn? Kies dan een passende deur op deze pagina. Is jouw kozijn van staal met vaste scharnieren? Dan kun je hier de passende deuren vinden.

Heb je een doorgang zonder kozijn? Bekijk dan hier onze deuren voor een kozijnloze nis.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Binnendeur voor een STALEN KOZIJN of een houten kozijn

Heb jij een houten of stalen deurkozijn en moet de binnendeur worden vervangen? Geen probleem. De glazen deuren en schuifdeuren van GLAZZ worden geleverd met twee of drie scharnieren die op het houten of stalen kozijn bevestigd kunnen worden. Je bepaalt de maat door de kozijn hoogte en breedte op te meten. Bij GLAZZ maken we de deuren op maat. Daarnaast zijn onze deuren altijd van gehard veiligheidsglas. Het grote voordeel van een glazen binnendeur is dat het past in ieder interieur.

Inmeten en montage

Heb je een geschikte binnendeur voor in een houten kozijn kunnen vinden, maar wil je wel zeker zijn van de maat? Kies dan voor onze inmeetservice. Onze monteur maakt een afspraak zodat hij de inmeting voor je kan verzorgen. We bieden je dan direct 100% pasgarantie! Dat is nog eens onbezorgd bestellen!

Naast onze inmeetservice hebben we ook een montageservice. Ben je zelf niet heel handig? Of heb je geen zin om de montage zelf te moeten doen? Met onze montage service zorgen we dat jouw binnendeur voor in een bestaand kozijn gemonteerd wordt. Je hoeft je daar dus zelf helemaal niet meer druk om te maken! Ideaal toch?

Banner inspiratiemagazine

Bestel een binnendeur of stalen deur voor in een bestaand kozijn

Ben je al een tijdje op zoek naar een binnendeur of stalen deur voor in een bestaand kozijn met specifieke afmetingen? Bestel bij ons je glazen binnendeur op maat. Je voert de afmetingen in en wij regelen de rest. Jouw nieuwe binnendeur voor in een bestaand kozijn maken we direct in onze eigen fabriek waardoor je jouw nieuwe binnendeur in no-time thuis geleverd krijgt. Bekijk het aanbod op de website en laat je verrassen. Ontdek de mooiste deuren van helder glas, industrieel of melkglas/satijnglas uit ons assortiment.

We hopen dat het duidelijk is waarom je kiest voor een deur van GLAZZ. Wil je je laten adviseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat we je verder op weg helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen