Binnendeur voor in een bestaand kozijn

deur Stijn

Binnendeur voor in een bestaand kozijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe binnendeur voor in een bestaand kozijn? Dan helpen wij jou graag verder! De glazen binnendeuren van GLAZZ zijn op maat te maken voor elk kozijn. Of jij nu een houten of stalen deurkozijn hebt, dat maakt ons niet uit. Onze monteur komt gewoon bij je thuis inmeten. Zo weet je zeker dat de binnendeur op maat perfect past. Plan direct je inmeetafspraak! 

 

Inmeten aanvragen

Hoe kies je de juiste binnendeur?

Om te bepalen welke binnendeur geschikt is voor jouw woonsituatie geven we hier een aantal tips. Bepaal eerst of de nieuwe binnendeur in een bestaand deurkozijn of in een kozijnloze nis komt. Een deurkozijn zorgt voor een goede afsluiting van de binnendeur. Met een deurkozijn kan de deur maar naar één zijde worden geopend. Je ziet een deurkozijn vaak bij tussendeuren, badkamerdeuren en slaapkamerdeuren. Deze kun je goed afsluiten en eventueel op slot draaien. Deze deuren worden ook wel aanslagdeuren of stompe deuren genoemd. De deur valt in het kozijn en rust op een opstaande rand, ook wel de aanslag genoemd. Dit zorgt ervoor dat de deur goed sluit en dat tocht of geluid wordt verminderd. 

Youtube video screenshotYoutube play icon


Binnendeur voor een STALEN KOZIJN of een houten kozijn

Heb jij een houten of stalen deurkozijn en moet de binnendeur worden vervangen? Geen probleem. De glazen deuren en schuifdeuren van GLAZZ worden geleverd met twee of drie scharnieren die op het houten of stalen kozijn bevestigd kunnen worden. Je bepaalt de maat door de kozijn hoogte en breedte op te meten. Bij GLAZZ maken we de deuren op maat. Daarnaast zijn onze deuren altijd van gehard veiligheidsglas. Het grote voordeel van een glazen binnendeur is dat het past in ieder interieur.


Inmeetservice

Heb je een geschikte binnendeur voor in een houten kozijn kunnen vinden, maar wil je wel zeker zijn van de maat? Kies dan voor onze inmeetservice. Onze monteur komt dan bij je thuis de binnendeur inmeten. Bovendien profiteer je dan van 100% pasgarantie! Naast onze inmeetservice hebben we ook een montageservice. Ben je zelf niet heel handig? Of heb je geen zin om de montage zelf te moeten doen? Met onze montageservice zorgen we dat jouw binnendeur voor in een bestaand kozijn gemonteerd wordt. Je hoeft je daar dus zelf helemaal niet meer druk om te maken! Ideaal toch?

 

Bestel een binnendeur of stalen deur voor in een bestaand kozijn

Ben je al een tijdje op zoek naar een binnendeur of stalen deur voor in een bestaand kozijn met specifieke afmetingen? Bestel bij ons je glazen binnendeur op maat. Je voert de afmetingen in en wij regelen de rest. Jouw nieuwe binnendeur voor in een bestaand kozijn maken we direct in onze eigen fabriek waardoor je jouw nieuwe binnendeur in no-time thuis geleverd krijgt. Bekijk het aanbod op de website en laat je verrassen. Ontdek de mooiste deuren van helder glas, industrieel of melkglas/satijnglas uit ons assortiment.

We hopen dat het duidelijk is waarom je kiest voor een deur van GLAZZ. Wil je je laten adviseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat we je verder op weg helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen