Spiegel op maat

Spiegel op maat

Spiegel op maat

Je bent online op zoek naar een spiegel op maat. En daardoor ben je nu op onze website uitgekomen. Bij ons ben je aan het goede adres voor jouw spiegel op maat. Een spiegel gaat jarenlang mee. Je wilt daarom een spiegel kopen die past in bijvoorbeeld de badkamer of de hal.

Er zijn veel verschillende soorten spiegels. De ene spiegel is rond, de ander rechthoekig. Een spiegel in de badkamer is vaak breder, terwijl een spiegel in een paskamer een staand formaat heeft. Bedenk je dus goed waarvoor je de spiegel wilt gaan gebruiken en bepaal daarna de afmetingen van je spiegel op maat.

We zien dat een spiegelwand een opkomende trend aan het worden is. Het grote voordeel van een spiegelwand is dat een ruimte optisch veel groter lijkt.

Spiegel voor in de badkamer

Elke badkamer heeft wel een spiegel. Sommige van deze spiegels zijn rond en andere rechthoekig. De grootte van je spiegel is natuurlijk bepalend hoe groot je badkamer is. Standaard heeft een spiegel een zilveren kleur. In onze webshop vind je tal van spiegels in het brons of grijs. Het spiegelglas krijgt bij deze spiegels een andere tint waardoor je direct een warmere sfeer creëert in je badkamer. Dit is overigens niet alleen bij spiegels mogelijk. Ook onze douchedeuren en douchewanden kunnen we maken van getint glas.

Heb je al duidelijk hoe groot jouw spiegel moet gaan worden? Als je er eentje zoekt voor in de badkamer dan kijk je vaak eerst naar het badkamermeubel en het aantal kranen. Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor een grote, brede spiegel. Je badkamer lijkt daardoor een stuk groter. Als je een grote badkamer hebt dan heb je vaak meer keus. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een rechthoekige formaat of een ronde spiegel. In sommige badkamers gaat het nog een stap verder. Steeds meer mensen kiezen voor een complete spiegelwand in de badkamer.

Hoe houdt je jouw spiegel het beste schoon in de badkamer? Je hebt immers altijd te maken met condens na het douchen. Daardoor beslaat de spiegel ook heel snel. Het mag voor een goede spiegel geen probleem zijn als deze beslaat. Het is wel belangrijk dat je de spiegel dan snel droog maakt zodat er geen zwarte randen ontstaan. Ook wel ‘het weer’ genoemd. De zilverlaag in de spiegel kan na verloop van tijd aan de randen gaan oxideren. Hierdoor zie je bij oudere spiegels vaak zwarte vlekjes bij de randen zitten. Door goed te ventileren en de spiegel na elke douchebeurt goed droog te maken voorkom je deze randen en gaat je spiegel echt een stuk langer mee. 

Het bepalen van de juiste maat

Een spiegel kun je overal wel gebruiken. Ben je op zoek naar een spiegel in de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer of voor op kantoor? GLAZZ® maakt je spiegel op maat. De spiegel stel je volledig zelf samen in onze webshop. Je hoeft alleen nog een keuze te maken voor het formaat, het spiegelglas en de dikte van je nieuwe spiegel.

Kies je voor een grote spiegel? Of komt de spiegel onder een schuin dak? Of wil je dat we een sparing maken in de spiegel voor een hoek of wandcontactdoos? Het is allemaal mogelijk bij een spiegel op maat. We begrijpen dat het soms moeilijk is om de juiste maat te kiezen. We bieden daarom ook een inmeetservice aan met 100% pasgarantie. Op deze manier heb je de zekerheid dat de spiegel past. Wil je jouw spiegel laten monteren? Onze monteurs staan dan graag voor je klaar. Wel zo makkelijk, je hoeft zelf dan immers niets meer te doen!

Welke dikte spiegel heb je nodig?

De minimale dikte van de spiegel is afhankelijk van de grootte van de spiegel. Om de dikte van de spiegel te bepalen hanteren we de volgende staffel. Natuurlijk ben je er vrij in om een dikkere spiegel te nemen wanneer je dit optisch mooier vindt.

  • Oppervlakte < 1m² - 5mm spiegel
  • Oppervlakte < 2m² - 6mm spiegel
  • Oppervlakte > 2m² - 8mm spiegel

Spiegel op maat kopen?

Bestel je jouw spiegel op maat? Dan koop je jouw spiegel direct bij onze fabriek in Nederland. We hebben inmiddels ruim honderd jaar ervaring met glas op maat. Elke dag maken we in onze fabriek de meest uiteenlopende producten van glas. Sterker nog, we verwerken dagelijks maar liefst dertig ton glas voor producten die volledig gemaakt worden van maatwerk glas.

Jouw bestelling wordt direct ingepland zodat we de levertijden kort houden. Ideaal toch? Je hoeft dus geen weken te wachten totdat je jouw nieuwe spiegel kunt gebruiken.

Heb je vragen of opmerkingen? Of heb een speciaal verzoek? We staan graag voor je klaar met al onze antwoorden. Neem contact op via de chat, het contactformulier of bel ons en we staan je graag te woord.

 

Veelgestelde vragen

Spiegels


Gerelateerde onderwerpen