Spiegel op maat

Spiegelopmaat-58061

Spiegel op maat

Wil je online jouw nieuwe spiegel op maat bestellen? Dan kan GLAZZ de spiegel op maat laten maken voor jou. Bekijk de spiegels in ons assortiment en kies uit één van onze spiegels voor in de badkamer, de hal, de slaapkamer of voor op kantoor. Selecteer één van onze basismodellen. Stel zelf je eigen spiegel samen via onze handige configurator.

Heb je een spiegel gevonden of zelf samengesteld? Bereken dan direct de prijs op onze website. Zo weet je meteen wat jouw mooie spiegel moet kosten.

 

Bekijk producten

Spiegel op maat laten maken

Je zult het niet meteen verwachten, maar er zijn veel verschillende soorten spiegels verkrijgbaar. Om te bepalen welke spiegel je nodig hebt, is het belangrijk na te denken waar de spiegel voor gebruikt gaat worden. Ben je op zoek naar een nieuwe spiegel voor in de badkamer? Of een spiegel voor in de hal of voor in de woonkamer?

Een badkamerspiegel is vaak breder, terwijl een spiegel in de hal of in een paskamer een staand formaat heeft. Bedenk dus goed waarvoor je de spiegel gaat gebruiken en bepaal daarna de afmetingen van de spiegel.

Je kunt jouw nieuwe spiegel overal voor gebruiken. Zoek je een spiegel voor in de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer of misschien wel voor op kantoor? Bij GLAZZ kun je jouw spiegel op maat laten maken. Kies zelf het formaat en de vorm van de spiegel. En met welk soort glas je jouw spiegel wilt gaan bestellen. Kies je voor blank, helder glas of ga je voor een spiegel met rookglas? Ook de dikte van jouw spiegel bepaal je helemaal zelf. We zorgen daarna voor de productie en de levering van jouw nieuwe spiegel.

Voordelen van een spiegel op maat

Een belangrijk voordeel van een spiegel op maat bestellen is de vrijheid die je van ons krijgt. Normaal gesproken hebben veel spiegels standaard afmetingen. We begrijpen bij GLAZZ heel goed dat standaard afmetingen niet altijd passen bij wat je zoekt. Vaak zijn spiegels net iets te groot of juist te klein. En zeg nu zelf: elke woonkamer, badkamer of en kantoor heeft toch ook niet hetzelfde oppervlak?

Een ander belangrijk voordeel van een spiegel op maat van GLAZZ is het persoonlijk maken van je eigen spiegel. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de spiegel? Of advies nodig bij het bestellen van jouw spiegelglas op maat? Onze professionals helpen graag een handje. Met onze jarenlange kennis en ervaring met glas kunnen we je helpen en alles vertellen over jouw spiegel en kun je daarna onbezorgd jouw nieuwe spiegel op maat bestellen.

Youtube video screenshotYoutube play icon
Youtube video screenshotYoutube play icon

Kies de juiste afmetingen voor jouw spiegel

Wil je jouw spiegel op maat bestellen? Dan is het belangrijk dat je vooraf weet op welke afmetingen je de spiegel moet laten maken.

Je kunt ervoor kiezen om het inmeten zelf te doen. Maar ben je zelf niet handig? Kies dan voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie!

Heb je ook al nagedacht over de dikte van de spiegel? De minimale dikte is afhankelijk van hoe groot jouw spiegel gaat worden, maar je bent natuurlijk vrij om een dikkere spiegel te kopen wanneer je dit mooier vindt.

Om de dikte te bepalen hanteren we de volgende staffel:

  • Oppervlakte < 1m² - 5mm spiegel
  • Oppervlakte < 2m² - 6mm spiegel
  • Oppervlakte > 2m² - 8mm spiegel
spiegel op maat
badkamerspiegel

Bestel ook jouw badkamerspiegel op maat

Wil je jouw badkamerspiegel op maat laten maken? Laat GLAZZ dat voor jou regelen. We begrijpen namelijk maar al te goed dat een badkamerspiegel met standaard afmetingen niet altijd past bij de grootte van je badkamer of wand. Geef ons de maten door van jouw badkamerspiegel, of laat ons jouw nieuwe spiegel inmeten en wij regelen de rest. Stel zelf jouw badkamerspiegel op maat samen via de website.

Maak kennis met de specialisten GLAZZ

GLAZZ is dé #1 met glas op maat oplossingen. We hebben een eigen fabriek op Nederlandse bodem waarin we al onze glasproducten zelf maken. Met meer dan 100 jaar ervaring durven we best te zeggen dat we verstand hebben van glas op maat. Elke dag maken we de meest uiteenlopende producten in onze eigen fabriek die door onze klanten zelf zijn samengesteld.

Je kunt door ons jouw nieuwe spiegel op maat laten maken, maar we hebben een veel breder assortiment met glas op maat producten. Ben je op zoek naar een nieuwe douchecabine op maat? Een glazen douchedeur of een douchewand? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek hoe we jouw woning of jouw kantoor nog mooier maken met onze oplossingen van gehard veiligheidsglas.

Een spiegel op maat bestellen

Ga je jouw spiegel op maat bestellen in onze webshop? Dan heb je gekozen voor een professionele aanbieder met veel kennis van glas. Omdat jouw spiegel in Nederland wordt geproduceerd, kunnen we de levertijden kort houden. Je hoeft dus niet wekenlang te wachten totdat de spiegel wordt bezorgd.

Heb je onze hulp of deskundig advies nodig? Bijvoorbeeld bij het inmeten, het samenstellen of leveren van jouw nieuwe spiegel? Dan staan we graag voor je klaar. Stuur ons een berichtje in de chat en we helpen meteen bij het beantwoorden van je vragen. Spreken we elkaar snel?

Veelgestelde vragen

Spiegels


Gerelateerde onderwerpen