Spiegel op maat

Spiegel op maat

Spiegel op maat

Ben je online op zoek naar een spiegel op maat? Bekijk dan ons assortiment en ontdek welke spiegel het beste past in jouw badkamer of in een andere ruimte in huis of op kantoor. Je kiest uit één van onze basismodellen zodat je daarna je eigen spiegel op maat gaat samenstellen met behulp van onze configurator. Heb je een mooie spiegel samengesteld? Bereken dan meteen de prijs op onze website en je weet direct wat jouw nieuwe spiegel je moet gaan kosten.

Spiegel op maat laten maken

Je zult het niet meteen verwachten, maar er zijn veel verschillende soorten spiegels verkrijgbaar. Om te bepalen welke spiegel je nodig hebt is het belangrijk na te denken waar de spiegel voor gebruikt gaat worden. Ben je op zoek naar een nieuwe spiegel voor in de badkamer? Of een spiegel voor in de hal of voor in de woonkamer?

Een badkamerspiegel is vaak breder, terwijl een spiegel in de hal of in een paskamer een staand formaat heeft. Bedenk dus goed waarvoor je de spiegel gaat gebruiken en bepaal daarna de afmetingen van de spiegel.

Je kunt jouw nieuwe spiegel overal voor gebruiken. Zoek je een spiegel voor in de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer of misschien wel voor op kantoor? Bij GLAZZ® kun je jouw spiegel op maat laten maken. Kies zelf het formaat van de spiegel, het spiegelglas en de dikte. We zorgen daarna voor de productie en de levering van jouw nieuwe spiegel.

Voordelen van een spiegel op maat

Een belangrijk voordeel van een spiegel op maat bestellen is de vrijheid die je hebt. Normaal gesproken hebben veel spiegels standaard afmetingen. We begrijpen bij GLAZZ® heel goed dat standaard afmetingen niet altijd passen bij wat je zoekt. Vaak zijn spiegels net iets te groot of juist te klein. En zeg nu zelf: elke woonkamer, badkamer of en kantoor heeft toch ook niet hetzelfde oppervlak?

Een ander belangrijk voordeel van een spiegel op maat van GLAZZ® is het persoonlijk maken van een eigen spiegel. Je bepaalt zelf namelijk niet alleen de afmetingen, je kiest onder andere ook voor de dikte van het glas, de kleur en de sparing. Hulp nodig bij het samenstellen van de spiegel? Of advies nodig bij het bestellen van jouw spiegelglas op maat? Onze professionals helpen graag een handje. Met onze jarenlange kennis en ervaring met glas kunnen we je helpen en alles vertellen over jouw spiegel en kun je daarna onbezorgd jouw nieuwe spiegel op maat bestellen.

Kies de juiste afmetingen

Wil je jouw spiegel op maat bestellen? Dan is het belangrijk dat je vooraf weet op welke afmetingen je de spiegel moet laten maken.

Je kunt ervoor kiezen om het inmeten zelf te doen. Maar ben je zelf niet handig? Kies dan voor onze gratis inmeetservice met 100% pasgarantie!

Heb je ook al nagedacht over de dikte van de spiegel? De minimale dikte is afhankelijk van hoe groot jouw spiegel gaat worden, maar je bent natuurlijk vrij om een dikkere spiegel te kopen wanneer je dit mooier vindt.

Om de dikte te bepalen hanteren we de volgende staffel:

  • Oppervlakte < 1m² - 5mm spiegel
  • Oppervlakte < 2m² - 6mm spiegel
  • Oppervlakte > 2m² - 8mm spiegel
Spiegel op maat
Spiegel op maat

Maak kennis met GLAZZ

GLAZZ® is dé #1 met glas op maat oplossingen. We hebben een eigen fabriek op Nederlandse bodem waarin we al onze glasproducten zelf maken. Met meer dan 100 jaar ervaring durven we best te zeggen dat we verstand hebben van glas op maat. Elke dag maken we de meest uiteenlopende producten in onze eigen fabriek die door onze klanten zelf zijn samengesteld.

Je kunt door ons jouw nieuwe spiegel op maat laten maken, maar we hebben een veel breder assortiment met glas op maat producten. Ben je op zoek naar een nieuwe douchecabine op maat? Een glazen douchedeur of een douchewand? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek hoe we jouw woning of jouw kantoor nog mooier maken met onze oplossingen van gehard veiligheidsglas.

Spiegel op maat bestellen?

Ga je jouw spiegel op maat bestellen in onze webshop? Dan heb je gekozen voor een professionele aanbieder met veel kennis van glas. Omdat jouw spiegel in Nederland wordt geproduceerd, kunnen we de levertijden kort houden. Je hoeft dus niet wekenlang te wachten totdat de spiegel wordt bezorgd.

Heb je onze hulp of deskundig advies nodig? Bijvoorbeeld bij het inmeten, het samenstellen of leveren van jouw nieuwe spiegel? Dan staan we graag voor je klaar. Stuur ons een berichtje te in de chat en we helpen meteen bij het beantwoorden van je vragen. Spreken we elkaar snel?

Veelgestelde vragen

Spiegels


Gerelateerde onderwerpen