Spiegel op maat

Spiegel op maat

Spiegel op maat

Wil je online jouw nieuwe spiegel op maat bestellen? Dan kan GLAZZ de spiegel op maat laten maken voor jou. Bekijk de spiegels in ons assortiment en kies uit één van onze spiegels voor in de badkamer, de hal, de slaapkamer of voor op kantoor. Selecteer één van onze basismodellen. Stel zelf je eigen spiegel samen via onze handige configurator.

Heb je een spiegel gevonden of zelf samengesteld? Bereken dan direct de prijs op onze website. Zo weet je meteen wat jouw mooie spiegel moet kosten.

 

Bekijk producten

Spiegel op maat laten maken

Je zult het niet meteen verwachten, maar er zijn veel verschillende soorten spiegels verkrijgbaar. Om te bepalen welke spiegel je nodig hebt, is het belangrijk na te denken waar de spiegel voor gebruikt gaat worden. Ben je op zoek naar een nieuwe spiegel voor in de badkamer? Of een spiegel voor in de hal of voor in de woonkamer?

Een badkamerspiegel is vaak breder, terwijl een spiegel in de hal of in een paskamer een staand formaat heeft. Bedenk dus goed waarvoor je de spiegel gaat gebruiken en bepaal daarna de afmetingen van de spiegel.

Je kunt jouw nieuwe spiegel overal voor gebruiken. Zoek je een spiegel voor in de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer of misschien wel voor op kantoor? Bij GLAZZ kun je jouw spiegel op maat laten maken. Kies zelf het formaat en de vorm van de spiegel. En met welk soort glas je jouw spiegel wilt gaan bestellen. Kies je voor blank, helder glas of ga je voor een spiegel met rookglas? Ook de dikte van jouw spiegel bepaal je helemaal zelf. We zorgen daarna voor de productie en de levering van jouw nieuwe spiegel.

Voordelen van een spiegel op maat

Een belangrijk voordeel van een spiegel op maat bestellen is de vrijheid die je van ons krijgt. Normaal gesproken hebben veel spiegels standaard afmetingen. We begrijpen bij GLAZZ heel goed dat standaard afmetingen niet altijd passen bij wat je zoekt. Vaak zijn spiegels net iets te groot of juist te klein. En zeg nu zelf: elke woonkamer, badkamer of en kantoor heeft toch ook niet hetzelfde oppervlak?

Een ander belangrijk voordeel van een spiegel op maat van GLAZZ is het persoonlijk maken van je eigen spiegel. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de spiegel? Of advies nodig bij het bestellen van jouw spiegelglas op maat? Onze professionals helpen graag een handje. Met onze jarenlange kennis en ervaring met glas kunnen we je helpen en alles vertellen over jouw spiegel en kun je daarna onbezorgd jouw nieuwe spiegel op maat bestellen.

Youtube video screenshotYoutube play icon
Youtube video screenshotYoutube play icon

Veelgestelde vragen

Spiegels


Gerelateerde onderwerpen

Privacy | Cookieverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden |  © Copyright 2012-2023 - GLAZZ®