De glazen pendeldeur Luca scharniert aan het zijlicht met hydraulische glas-glas scharnieren. Deze pendeldeur is geschikt voor een nis van maximaal 2.200x2.800mm. Met een zijlicht creëer je nog meer licht in uw woonkamer, hal of kantoor.

De glazen pendeldeur met zijlicht is uitgevoerd in 10mm gehard veiligheidsglas en is voorzien een hydraulisch wandscharnier. Het wandscharnier zorgt er voor dat de pendeldeur gecontroleerd sluit in de middenpositie. De pendeldeur kan in beide richtingen worden geopend.

Het glazen zijlicht wordt geplaatst in een zwart glasprofiel met nylon pakking. Hierdoor hoeft het glas niet meer te worden afgekit.

De glazen pendeldeuren zijn geschikt voor kozijnloze nissen en doorgangen. Wenst u toch een kozijn? Dan adviseren we een profielloos frame van tenminste 100mm breed. Opdek of stompe kozijnen zijn niet geschikt.

We adviseren dit product te laten monteren door een monteur van GLAZZ of een monteur welke ervaren is in het monteren van glazen wanden.

De profielen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat. Let op! Bij een valhoogte (verschil in vloerhoogte) van 1.000 mm of meer is een doorvalbeveiliging nodig in de vorm van een traphek of balustrade.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
10 mm
Deurbreedte
Max. 1.000mm
Nisbreedte Max. 2.200mm
Zijlichtbreedte
Max. 1.200mm
Scharnier Hydraulische glas-glas scharnieren
Ruststand
+90° en -90°
Bevestiging Inclusief bevestigingsmateriaal
Profielen Glasprofielen | zwarte finish

GLAZZ helpt graag: