De afmetingen van je nieuwe deur bepalen

De afmetingen van je nieuwe deur

De afmetingen van je nieuwe deur bepalen

Ben je op zoek naar een nieuwe deur voor je woonkamer, slaapkamer of voor in de badkamer? Dan is het niet alleen belangrijk dat de deur past bij je interieur. Want je wil ook de juiste afmetingen van je nieuwe deur bepalen. Heeft jouw deur standaard afmetingen? Waarbij de hoogte en de breedte van je deur gangbare maten hebben? Of vraagt het om maatwerk?

Het maakt bij GLAZZ® niet uit of je deur standaard maten heeft of niet. Wij maken je glazen deur op maat als jouw situatie er naar vraagt.

Zo kom je tot de juiste afmetingen van je deur

Op het eerste gezicht lijkt het heel eenvoudig: zo’n inmeting. Maar dat is niet voor iedereen het geval. Want we krijgen er veel vragen over. Hoe hoog is een deur? Hoe breed is een deur? Met andere woorden: Hoe bepaal ik de juiste afmetingen van mijn deur?

Hoe breed een deur is of hoe hoog jouw deur is, is erg afhankelijk van de doorgang of deurkozijn. Een schuifdeur heeft namelijk hele andere afmetingen dan een opdekdeur of een pendeldeur. Daarom past niet iedere standaard deur in elk kozijn. Maar niet als je voor de maatwerkoplossingen van GLAZZ® kiest natuurlijk. Je meet eerst de breedte van kozijn tot kozijn op. Datzelfde doe je uiteraard met de hoogte van je deur.

Het grote voordeel van onze gratis inmeetservice

Omdat we zoveel vragen krijgen over het inmeten van onze maatwerk producten, hebben we ervoor gekozen om onze eigen inmeetservice in het leven te roepen. Bestel je jouw nieuwe deur van glas bij ons, dan kom je altijd in aanmerking voor onze gratis inmeetservice. Je betaalt eenmaal € 95 en je krijgt het bedrag retour zodra je jouw deur besteld hebt.

Met onze inmeetservice kies je voor zekerheid. Dat is natuurlijk makkelijk omdat je daarvoor geen verantwoordelijk meer hoeft te dragen. En je weet in ieder geval zeker dat jouw deur gaat passen. Kies je voor onze inmeetservice dan bieden we je ook nog eens 100% pasgarantie. Nu weet je helemaal zeker dat de deur die je besteld de juiste is!

collectieboek deuren

Hulp nodig bij het bepalen van de afmetingen van je deur?

Ga je jouw deur zelf inmeten? Dat kan prima en voor vragen zijn we via de chat of telefoon goed bereikbaar. Zorg dat de inmeting nauwkeurig gebeurt! Wanneer je de instructie goed volgt bij het product dan komt dit helemaal goed. Meet de hoogte en de breedte van je deur desnoods meerdere keren op om de maten zeker te weten. Wil je toch het gemak? Kies dan voor onze inmeetservice. Met 100% pasgarantie!

Gerelateerde onderwerpen