Stalen look deur op maat

Stalen deur

Stalen look deur op maat

Zoek je een binnendeur met een stoer tintje, die de ruimtes in je woonkamer of slaapkamer niet meteen een stuk donkerder maken? Dan kom je al snel uit bij een stalen deur op maat. Maar als je al eens bij iemand anders thuis een stalen deur opende, dan weet je dat deze deuren best zwaar zijn.

Maar wat nu als de plek waar de deur in je huis komt te hangen daar niet geschikt voor is? Of als je zo’n zware stalen deur zelf gewoon niet praktisch vindt? Dan is er een mooi alternatief: een zwarte, glazen deur met de look van een stalen deur.

 

Bekijk producten

Een glazen deur met stalen look

Hoewel de stalen look deur dan volledig van glas is, brengt het toch een robuuste industriële look in je woonkamer, slaapkamer of badkamer. Dat komt door de kaders die op de glazen deur zijn geprint. Tegelijkertijd houd je je woning licht en ruimtelijk. Maar wat is dan het grootste verschil tussen een glazen deur met zwarte kaders en een stalen deur met glas? Omdat de glazen deur alleen bestaat uit glas, en dus met staal is gemaakt, is deze deur een stuk lichter dan een stalen deur met glas. Een perfect alternatief dus voor de stalen deur.

Bij GLAZZ heb je een ruime keuze uit de meest uiteenlopende glazen binnendeuren. Die we ook altijd op maat voor je maken. Heb je houten kozijnen of stalen kozijnen? Of wil je een deur met een kader rondom of in het midden? Op onze website vind je altijd een glazen binnendeur die je woning net dat beetje extra geeft!

Glas: hét alternatief voor een stalen deur

Onze glazen deuren produceren we in onze eigen fabriek. Er komt geen staal aan te pas en toch zijn ze een mooi alternatief voor een stalen deur met glas. Veel van de glazen deuren in ons assortiment hebben zwarte kaders, rondom of horizontaal over de deuren. En dat geeft nu net die mooie, industriële look aan de deur. Dezelfde look als een stalen deuren dus, alleen wegen onze deuren aanzienlijk minder.

Goed om te weten: we printen de kaders op het glas met keramische verf. Tijdens het harden wordt de verf één met de deur, waardoor het kras- en uv-bestendig is. En ook niet onbelangrijk: de deur is heel makkelijk schoon te maken. Hét alternatief op een stalen deur van glas maken we van gehard veiligheidsglas. Dit glas is vijf keer sterker dan ongehard glas, waardoor het veel minder snel breekt. Dat geeft je wel zo’n veilig gevoel, toch?

Look van een Stalen deur van glas

Geen woning is hetzelfde. Daar weten we bij GLAZZ met ruim 100 jaar ervaring in glazen producten alles van. Daarom maken we al onze glazen deuren op maat. Ook ons alternatief op de stalen deur.

Weet je precies welke maat je kozijnen zijn en welke afmetingen jouw nieuwe deur moet hebben? Dan geef je dat gewoon aan ons door en zorgen wij voor de rest. Vind je het lastig om de deur zelf op te meten? Dan is dat bij ons helemaal geen probleem. Kies voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Je weet dan zeker dat je deur precies past en je verzekert bent van het mooiste resultaat.

Meer dan 100 jaar ervaring met glas

Van een keuken achterwand tot een douchewand en van een scheidingswand tot een schuifdeur voor de woonkamer, badkamer of slaapkamer. Bij GLAZZ maken we écht alles van glas. Omdat we onze eigen fabriek in Nederland hebben, bestel je rechtstreeks bij de producent. Daardoor kunnen we snel produceren en leveren tegen een scherpe prijs. Je hoeft nooit lang op je nieuwe glazen binnendeur met stalen look te wachten!

Stalen look deur bestellen? Kies voor hét alternatief

Heb je toch eerst persoonlijk advies nodig voordat je je bestelling plaatst? Neem gerust contact op via onze chat of via onze contactformulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook ons ruime aanbod met de meest uiteenlopende deuren van glas of andere producten op onze website. Ontdek de voordelen van een openslaande deur van glas of kom erachter waarom een taatsdeur eigenlijk wel past in ieder interieur. Stel je deur zelf samen en bereken direct de prijs op onze website. Zo weet je direct wat je betaalt voor het alternatief op een stalen deur op maat.

Gerelateerde onderwerpen