Stalen deur kopen?

Zoek je een binnendeur met een stoer tintje, die de ruimte niet meteen een stuk donkerder maakt? Dan kom je al snel uit bij een stalen deur met glas. Maar als je al eens bij iemand anders thuis een glazen stalen deur opende, dan weet je dat deze deuren best zwaar zijn. Wat nou als de plek waar de deur in je huis komt te hangen daar niet geschikt voor is? Of als je zo’n zware deur zelf gewoon niet praktisch vindt? Dan is er een mooi alternatief: een volledig glazen deur.

Hoewel deze deur volledig van glas is, brengt het toch een industriële look in je huis dankzij de kaders die erop zijn geprint. Tegelijkertijd houd je je woning licht en ruimtelijk. Het grootste verschil? Een volledig glazen deur is een stuk lichter dan een stalen deur met glas.
Bij GLAZZ® heb je een ruime keuze uit glazen binnendeuren, die we altijd op maat voor je maken. Heb je houten kozijnen of stalen kozijnen, wil je een deur met een kader rondom of in het midden? Bij GLAZZ® vind je altijd de glazen binnendeur die je woning net dat beetje extra geeft!