Schuifdeur woonkamer

Schuifdeur voor de woonkamer

Schuifdeur woonkamer

Ben jij op zoek naar een glazen schuifdeur voor de woonkamer? Een deur voor tussen de hal en de woonkamer of om een aparte kamer of trapgat af te sluiten? De laatste jaren is het een trend dat de huizen lichter en ruimtelijker worden ingericht. Natuurlijk kan je met donkere kleuren werken, maar het is belangrijk dat het natuurlijke licht in huis komt en wordt verspreid. Een dichte schuifdeur blokkeert het licht en zorgt daardoor dat er donkere ruimtes ontstaan.

 

Bekijk producten

Voordelen van een schuifdeur van glas

Een glazen schuifdeur maakt de woonkamer lichter. En is voor elke situatie op maat te maken en te customizen. Hieronder vertellen we je meer over de voordelen van een glazen schuifdeur in een woonkamer en welke opties er allemaal zijn. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen aan een perfect passende binnen schuifdeur voor in jouw woonkamer.

Stijlvol, praktisch, veilig en sterk - dat is hoe we een glazen schuifdeur voor je woonkamer bij GLAZZ graag omschrijven. Een schuifdeur die donkere ruimtes lichter maakt. Daarnaast heeft het nog een aantal andere voordelen:

  1. Met een schuifdeur bespaar je ruimte. Een binnen schuifdeur is een deur die in de open of gesloten stand geen ruimte in beslag neemt. Dit is een enorm voordeel als je bijvoorbeeld een ruimte tijdelijk wil afsluiten. Daarnaast is vooral in kleine woonkamers een schuifdeur handig. Door te werken met een schuifdeur is een ruimte voor een draaicirkel niet nodig en kan de kamer goed worden ingedeeld.
  2. Met een glazen schuifdeur creëer je een ruimtelijk effect. Een glazen deur geeft het effect van een situatie zonder deur maar dan met de voordelen van een deur. Het effect waar we dan over spreken is dat het groter lijkt omdat de vloer mooi kan doorlopen. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Dat is ook ideaal voor je woonkamer, maar ook als je op zoek bent naar een oplossing tussen de woonkamer en de keuken.

Een moderne schuifdeur voor de woonkamer op maat maken?

Voor elke situatie hebben wij een passende schuifdeur. Of het nu gaat om een schuifdeuren voor de woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer.

Heb jij al een voorkeur voor een glazen schuifdeur of wellicht voor een schuifwand in de woonkamer? Naast de schuifdeuren die volledig van helder glas zijn gemaakt is er ook een keuze voor brons of grijs getint glas voor een luxe sfeer in huis. Houd jij van industrieel? Ook daar zijn verschillende mogelijkheden. Onze deuren worden geleverd met keramische zwarte kaders die in het glas zitten. Met deze schuifdeur heb je een ware blikvanger in jouw woonkamer. Ben je op zoek naar meer privacy dan is satijnglas ideaal. Het licht zie je nog wel door de deur maar het zicht is zeer beperkt. Ideaal voor een slaapkamer of badkamer.

Afhankelijk van de nisbreedte kies je de best passende oplossing. In ons assortiment hebben we enkele schuifdeuren die aan het plafond of aan de wand bevestigd kunnen worden. Heb je een brede nis? Dan is een dubbele schuifdeur of schuifwand ook een optie. Wil je dat onze monteur langskomt om de schuifdeur voor in de woonkamer op te meten? Daar helpen wij je graag mee. Na het inmeten regelt de monteur het verder voor je. Wel zo makkelijk.

Deze schuifdeuren voor binnen zijn overal toe te passen in huis en of kantoor. Denk hierbij aan de slaapkamer, badkamer of het afsluiten van een kantoorruimte?

schuifdeur woonkamer
loft schuifdeur

Bestel jouw schuifdeur voor de woonkamer bij GLAZZ

Ben je ook op zoek naar zo’n hippe schuifdeur voor de woonkamer? GLAZZ is al meer dan 100 jaar dé glasspecialist. Of je nu een schuifdeur nodig hebt of een taatsdeur van glas.

We produceren onze producten in onze eigen moderne fabriek en werken met een landelijk netwerk van monteurs en inmeters. Onze producten krijgen dus allemaal de stempel ‘made in Holland’. Omdat we rechtstreeks vanuit onze fabriek bij je thuis bezorgen, profiteer je van onze beste service en de snelle levertijden.

Bekijk ons assortiment met schuifdeuren op de website en ontdek de ideale schuifdeur voor in jouw woonkamer. De schuifdeur stel je trouwens helemaal samen naar eigen smaak. En terwijl jij jouw deur aan het samenstellen bent, berekenen wij direct de prijs voor je online.

Wil je meer weten over onze glazen schuifdeuren voor de woonkamer of wil je dat we de deuren thuis bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen