Openslaande deuren

Openslaande deuren

Openslaande deuren

Met openslaande deuren van glas geef je je woning een heel nieuwe en bijzondere look. Vooral als je je bedenkt dat we het niet hebben over openslaande tuindeuren, maar over openslaande binnendeuren. Want jawel, ook dat is mogelijk! En GLAZZ® is gespecialiseerd in het maken daarvan. Wil je dus weleens iets anders of zoek je een manier om een brede doorgang af te sluiten? Dan zijn onze openslaande deuren echt iets voor jou.

Onze openslaande binnendeuren van glas vind je hier.

De perfecte openslaande deur van GLAZZ®

Al onze openslaande binnendeuren maken we van gehard veiligheidsglas. Dus mocht je je afvragen hoe stevig zo’n glazen deur eigenlijk is, dan heb je hier meteen je antwoord. Gehard veiligheidsglas is namelijk vijf keer zo sterk als ongehard glas. Dit maakt het een fantastisch materiaal om openslaande deuren mee te maken – want die moeten wel tegen een stootje kunnen.

Het gehard veiligheidsglas kunnen we bovendien in verschillende uitvoeringen leveren. Zo heb je bij GLAZZ® de volgende opties als je kiest voor (dubbele) openslaande deuren van glas:

  • Helder (blank) glas
  • Extra helder glas
  • Satijnglas met een semitransparante laag aan de voorzijde
  • Satijnglas met een semitransparante laag aan de achterzijde
  • Satijnglas extra helder voorzijde
  • Satijnglas extra helder achterzijde
  • Grijs getint glas
  • Groen getint glas
  • Bruin getint glas
  • Blauw getint glas

Openslaande deuren op maat 

Nu moet je niet denken dat je er al bent wat betreft het opgeven van je voorkeuren als je openslaande glazen deuren van GLAZZ® wilt hebben. Wij maken de deuren namelijk speciaal voor jou op maat, dus het is belangrijk dat je goed meet en de juiste maten aan ons doorgeeft.

Omdat dat soms best wel lastig kan zijn en/of omdat je ook gewoon echt zeker wilt weten dat de maten kloppen, kun je ook gebruikmaken van onze inmeetservice. Onze vakmensen komen bij jou dan je nieuwe openslaande deuren van glas inmeten, zodat je zeker weet dat het goed is. Je hebt hier dan ook 100% pasgarantie op!

Het wordt zoals jij het wilt

Het zelf samenstellen van je glazen openslaande binnendeuren is echt heel erg eenvoudig. We zouden dan ook zeggen: probeer het zelf. Kies je favoriete model en je stylet hem  in een handomdraai precies naar jouw wensen.

Hier stel je je eigen glazen openslaande deuren samen.

Ook als je nog wat meer informatie over de openslaande deuren wilt, kun je bij ons terecht.

 

 

Gerelateerde onderwerpen