Openslaande deuren

Openslaande deuren

Openslaande deuren

Met openslaande deuren van glas geef je je woning een heel nieuwe en bijzondere look. Vooral als je je bedenkt dat we het niet hebben over openslaande tuindeuren, maar over openslaande binnendeuren. Want jawel, ook dat is mogelijk! En GLAZZ is gespecialiseerd in het maken daarvan. Wil je dus weleens iets anders of zoek je een manier om een brede doorgang af te sluiten? Dan zijn onze openslaande deuren echt iets voor jou.

 

Bekijk producten

De perfecte openslaande deur van GLAZZ

Al onze openslaande binnendeuren maken we van gehard veiligheidsglas. Dus mocht je je afvragen hoe stevig zo’n glazen deur eigenlijk is, dan heb je hier meteen je antwoord. Gehard veiligheidsglas is namelijk vijf keer zo sterk als ongehard glas. Dit maakt het een fantastisch materiaal om openslaande deuren mee te maken – want die moeten wel tegen een stootje kunnen.

Het gehard veiligheidsglas kunnen we bovendien in verschillende uitvoeringen leveren. Zo heb je bij GLAZZ de volgende opties als je kiest voor (dubbele) openslaande deuren van glas:

  • Helder (blank) glas
  • Extra helder glas
  • Satijnglas met een semitransparante laag aan de voorzijde
  • Satijnglas met een semitransparante laag aan de achterzijde
  • Satijnglas extra helder voorzijde
  • Satijnglas extra helder achterzijde
  • Grijs getint glas
  • Groen getint glas
  • Bruin getint glas
  • Blauw getint glas
Kieshulp deuren

De specialist in glas op maat

Nu moet je niet denken dat je er al bent wat betreft het opgeven van je voorkeuren als je openslaande glazen deuren van GLAZZ wilt hebben. Wij maken de deuren namelijk speciaal voor jou op maat, dus het is belangrijk dat je goed meet en de juiste maten aan ons doorgeeft.

Omdat dat soms best wel lastig kan zijn en/of omdat je ook gewoon echt zeker wilt weten dat de maten kloppen, kun je ook gebruikmaken van onze inmeetservice. Onze vakmensen komen bij jou dan je nieuwe openslaande deuren van glas inmeten, zodat je zeker weet dat het goed is. Je hebt hier dan ook 100% pasgarantie op!

Als je dan toch een kijkje neemt in ons assortiment, kijk dan ook eens naar wat we nog meer voor jou kunnen betekenen. Van een keuken achterwand tot een douchedeur op maat en van een taatsdeur voor in jouw woonkamer tot een mooie wandspiegel op maat.

Bestel nu jouw openslaande deur op maat

Bekijk ons assortiment en ontdek of er een geschikte openslaande deur op maat voor je tussenzit. Heb je een basismodel gevonden? Stel dan jouw openslaande deur helemaal zelf samen op onze website. We zouden dan ook zeggen: probeer het zelf. Kies je favoriete model en je stylet hem in een handomdraai precies naar jouw wensen. Heb je jouw eigen deur samengesteld? Dan berekenen we direct de prijs van jouw deur online.

Wil je dat een professional met je meekijkt? We helpen graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw openslaande deur. Neem contact met ons op en laat je door ons inspireren door de mogelijkheden. Hopelijk spreken we je dan snel!

Gerelateerde onderwerpen