Steel look schuifdeur

IMG-20190201-WA0008

Steel look schuifdeur

Wil je makkelijk en snel wat meer licht en ruimte in je woning creëren? Denk er dan eens over om je standaard binnendeur te vervangen door een steel look schuifdeur van glas. Een schuifdeur is namelijk ruimtebesparend en door het glas komt er meteen extra licht naar binnen. Zo los je dus in één keer twee problemen op.

Daarnaast kan je een schuifdeur open laten staan zonder dat je daar last van hebt. De deur schuift langs de wand en komt dus niet de ruimte binnen. Dat is in kleinere ruimtes superpraktisch! Je creëert er extra loopruimte mee of de mogelijkheid om meubels dichter op de deur te zetten.

Waarom je kiest voor een steel look schuifdeur met glas

Een steel look schuifdeur van glas is naast praktisch natuurlijk ook heel mooi. Het is niet voor niets dat je ze in heel veel interieurs ziet terugkomen. Het industriële tintje van onze glazen deuren is heel goed met andere woonstijlen te combineren. Ook met die van jou! Bovendien is steel look tijdloos en heeft glas een lange levensduur, waardoor je jarenlang plezier hebt van je schuifdeur.

Een steel look schuifdeur van GLAZZ (ook wel: een industriële schuifdeur)is bij ons niet van staal, maar volledig van glas. De zwarte kaders die de deur de steel look geven, printen we op het glas met een keramische verf. Dat heeft als groot voordeel dat de deuren veel lichter zijn in gewicht dan schuifdeuren van staal. Dat is veel prettiger in gebruik. Bovendien kun je kiezen uit meerdere designs voor de zwarte kaders en is glas zonder randjes makkelijk schoon te maken.

Interesse in een steel look schuifdeur? Bekijk ook de fraaie steel look binnendeuren van GLAZZ.

Kieshulp deuren

Dé beste kwaliteit schuifdeuren vind je bij GLAZZ

Bij GLAZZ maken we echt alles van glas. Dat doen we al ruim 100 jaar. Daarom durven we gerust te stellen dat we dé (online) glaspecialist van Nederland zijn. Onze glazen schuifdeuren zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast voorzien we ze van softclose scharnieren waardoor deuren altijd gecontroleerd openen en sluiten. Het zwarte kader is na het uitharden van de verf Uv- en krasbestendig, waardoor het lang mooi blijft. Dat is wel zo fijn, toch?

Laat je steel look schuifdeur gratis inmeten

Heb je een mooie schuifdeur uit ons assortiment op het oog? Dan geef je online zelf de maten, schuifrichting, glassoort, kaders en voorkeur voor een greep door. Vind je het lastig om te bepalen welke maat je schuifdeur moet hebben? Dan is er de GLAZZ inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een expert van GLAZZ de maten bij je thuis opmeten, zodat je weet dat het altijd past. Als dat niet handig is?

Wil je eerst nog wat meer weten over de mogelijkheden voor een glazen schuifdeur met steel look in jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen