Een industriële woonkamer

Aanslagdeur Stijn 1

Een industriële woonkamer

Houd je van grote ruimtes, onafgewerkte materialen, betonnen en metalen elementen en neutrale kleuren? Dan past de industriële woonstijl helemaal bij jou. Misschien heeft jouw woonkamer al een industriële inrichting. Of ben je hard op weg om er een industriële woonkamer van te maken.

Bij GLAZZ begrijpen we jouw liefde voor de industriële stijl helemaal. Een industriële woonkamer voelt stoer en robuust, maar toch ook warm en knus aan. Zelfs als de ruimte groot is. Daarnaast heeft het iets tijdloos en is het echt een interieur waarin je een paar grote meubels en accessoires in de spotlight zet.

 

Bekijk producten

Waarom je kiest voor een industriële woonkamer

Met een industriële woonkamer kan je veel kanten op. Is je woonkamer een grote open ruimte? Dan komen industriële elementen als beton, steen, robuust hout, staal en metaal vaak goed tot hun recht. Deze materialen hebben veel body, waardoor ze de ruimte lekker opvullen. Datzelfde geldt voor industriële meubels. Die zijn vaak groot en ruw, waardoor ze veel plek in beslag nemen. Zo wordt die grote open ruimte, toch een warme en knusse plek om tijd in door te brengen.

Daarnaast kies je voor een industriële woonkamer als je houdt van natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan glas, hout, baksteen, legergroen en donkerblauw. Door te kiezen voor industrieel, kies je voor een huis waarin geleefd mag worden. Het is allesbehalve een strak geheel.

De meerwaarde van glas voor jouw woonkamer

In een industriële woonkamer komen glasproducten heel mooi tot hun recht. Daar weten we bij GLAZZ alles van. Dat komt omdat glas een neutraal en zeer duurzaam product is, waardoor het met elke woonstijl te combineren is. Ook met de industriële dus.

Stel je wilt die grote open woonkamer toch opsplitsen in meerdere ruimtes? Dan hebben we daar bij GLAZZ prachtige glazen schuifwanden voor. Deze tussenwanden zijn er ook met industriële zwarte kaders, zodat ze perfect bij de rest van je interieur passen.

Binnendeuren met zwarte kaders hebben we ook. Als vervanging van die saaie standaard binnendeur, maken ze jouw industriële woonkamer helemaal compleet.

4A5ACE9D-9DE9-4813-A8E6-9A21123A216F

Dé glasspecialist voor jouw industriële woonkamer

Bij GLAZZ durven we onszelf best dé glasspecialist van Nederland te noemen. Wij maken namelijk al 100 jaar producten van glas. Daarom hebben we ook alles voor jouw industriële woonkamer. En we maken al onze producten op maat, dus je weet ook zeker dat het altijd past.

Ons hele assortiment vind je op onze website. Daar bestel je alles in de maat die je wilt hebben. Vind je het opmeten lastig? Dan kan je gebruikmaken van onze service voor inmeten met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het helemaal goed gaat.

Wil je meer weten over onze glasproducten voor jouw industriële woonkamer? Of heb je advies nodig bij je industriële inrichting? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen