Schuifdeur voor slaapkamer

Schuifdeur voor de slaapkamer

Schuifdeur voor slaapkamer

Een slaapkamer met een glazen schuifdeur? Jazeker! Dat kan en wij kunnen je vertellen dat dit steeds vaker wordt gekozen. De laatste jaren is het een trend dat de huizen lichter en ruimtelijker worden ingericht. Natuurlijk kan je met donkere kleuren werken, maar het is belangrijk dat het natuurlijke licht in huis komt en wordt verspreid. Een dichte schuifdeur blokkeert het licht en zorgt daardoor dat er donkere ruimtes ontstaan. Een glazen schuifdeur maakt een huis lichter.

 

Bekijk producten

Door een glazen schuifdeur kan toch iedereen naar binnenkijken? Dat is deels waar. Door een glazen schuifdeur met helder glas zie je alles. Kies je voor een glazen deur van satijnglas, dan wordt het zicht geblokkeerd maar laat het nog wel licht door. In de praktijk zie je wanneer het licht aan staat in de slaapkamer of hal maar is het niet mogelijk om door het glas te kijken. Wanneer het licht uit is dan zie je helemaal niets. Dus volop privacy, maar toch licht.

Voordelen van een glazen schuifdeur voor de slaapkamer

Stijlvol, praktisch, veilig en sterk - dat is hoe we een glazen schuifdeur voor je slaapkamer bij GLAZZ graag omschrijven. Een schuifdeur die donkere ruimtes lichter maakt. Daarnaast heeft het nog een aantal andere voordelen:

  1. Met een schuifdeur bespaar je ruimte. Vooral in kleine slaapkamers moet je efficiënt zijn met de ruimtes. Door te werken met een schuifdeur is een ruimte voor een draaicirkel niet nodig en kan de kamer goed worden ingedeeld. Afhankelijk van de beschikbare ruimte bepaal je zelf waar de schuifdeur wordt geplaatst. Dit kan aan de buiten of binnenzijde van de kamer.
  2. Met een glazen schuifdeur creëer je een ruimtelijk effect. Zelfs als je kiest voor een schuifdeur met satijnglas waar je minder goed doorheen kan kijken - voor een slaapkamer wel zo prettig - dan nog komt er licht door naar binnen. Heb je op de gang wel een raam maar in de slaapkamer niet, of andersom? Dan profiteer je optimaal van het licht dat door de deur naar binnenkomt, waardoor de ruimte groter aanvoelt.
Glazen schuifdeur voor slaapkamer Schuifwand inloopkast

Schuifdeur voor de slaapkamer op maat maken

Bij GLAZZ leveren we voornamelijk maatwerk. Dus ook een slaapkamer schuifdeur maken we voor je op maat. Als je precies weet hoe de deur moet komen te hangen, kun je de maten zelf aan ons doorgeven. Als je een beetje hulp nodig hebt, komt onze inmeetservice graag bij je thuis langs om de schuifdeur op te meten. Daarvoor vertrouwen we op de kennis en ervaring van onze ervaren inmeters die altijd gaan voor het mooiste resultaat. Datzelfde geldt voor onze monteurs, die de schuifdeur graag bij je slaapkamer komt monteren.

Deze schuifdeuren voor binnen zijn overal toe te passen in huis en/of kantoor. Denk hierbij aan de woonkamer, badkamer of het afsluiten van een kantoorruimte?

Kieshulp deuren

Dé #1 glasspecialist van Nederland

Ben je ook op zoek naar zo’n hippe schuifdeur voor de slaapkamer? GLAZZ is al meer dan 100 jaar dé glasspecialist. Of je nu een schuifdeur nodig hebt of een taatsdeur van glas.

We produceren onze producten in onze eigen moderne fabriek en werken met een landelijk netwerk van monteurs en inmeters. Onze producten krijgen dus allemaal de stempel ‘made in Holland’. Omdat we rechtstreeks vanuit onze fabriek bij je thuis bezorgen, profiteer je van onze beste service en de snelle levertijden.

Wil je meer weten over onze glazen schuifdeuren voor de slaapkamer of wil je dat we de deuren thuis bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen