Stalen look schuifdeur woonkamer

Schuifdeur

Stalen look schuifdeur woonkamer

Je woonkamer een stuk mooier maken met een schuifdeur met een stalen look? Daar doe je heel verstandig aan. Ben je op zoek naar een nieuwe schuifdeur met een industriële, stalen look? Kies voor een schuifdeur met zwarte kaders van GLAZZ. Stel je eigen schuifdeur helemaal naar wens samen op onze website.

Met een schuifdeur van GLAZZ haal je een echte blikvanger in huis. Alle producten in ons assortiment maken we volledig op maat. Daardoor is er altijd een passende oplossing voor jouw woonkamer. Klaar met samenstellen van jouw nieuwe deur? Bereken daarna direct de prijs op onze website.

De voordelen van een schuifdeur van glas met stalen look

Een schuifdeur voor de woonkamer is niet alleen een hele praktische oplossing, het ziet er ook nog eens erg fraai uit. De zwarte kaders rondom het glas zorgen juist voor die moderne, stalen look.

Kies je voor een schuifdeur van glas? Dan kies je voor het creëren van een ruimtelijk karakter. Hoewel je twee ruimtes van elkaar scheidt, zorgt het glas ervoor dat je beide ruimtes kunt blijven zien. Het lijkt hierdoor optisch niet alleen groter, het glas zorgt ook voor voldoende licht. Zelfs als je kiest voor een schuifdeur van melkglas, want ook melkglas is natuurlijk lichtdoorlatend.

Een ander belangrijk voordeel is het onderhoud van jouw schuifdeur. Het glazen oppervlak is eenvoudig schoon te maken waardoor je in no-time jouw glas weer helemaal schoon hebt van bijvoorbeeld vieze vlekken of vingerafdrukken.

Maak kennis met dé glasspecialisten van GLAZZ

Bij GLAZZ hebben we inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van glas op maat producten. We hebben een eigen fabriek op Nederlandse bodem. Bestel je jouw schuifdeur via onze website, dan brengen we jouw deur meteen in productie in onze eigen hypermoderne fabriek. Jouw scheidingswand wordt daardoor ook snel bij je thuis geleverd, waardoor je niet wekenlang hoeft te wachten totdat je er eindelijk van kan genieten.

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste maten voor jouw schuifdeur? Kies voor de inmeetservice van GLAZZ. Onze monteur maakt een afspraak zodat jouw schuifdeur goed wordt ingemeten. Kies je ervoor om jouw schuifdeur in te meten, dan krijg je van ons 100% pasgarantie. Mocht de deur dan alsnog niet passen, dan krijg je van onze een nieuwe schuifdeur.

We begrijpen dat niet iedereen zo handig is om de schuifdeur zelf in de woonkamer te monteren. Daarom hebben we onze eigen montageservice in het leven geroepen. Kies bij je bestelling voor montage en onze monteur zorgt ervoor dat jouw nieuwe schuifdeur in jouw woonkamer wordt geïnstalleerd.

Schuifdeur voor woonkamerLoftschuifdeur voor woonkamer

Stalen look schuifdeur voor de woonkamer bestellen

Bestel jouw nieuwe schuifdeur voor de woonkamer met een stalen look bij GLAZZ en profiteer meteen van al onze voordelen. Je stelt zelf jouw schuifdeur naar wens samen op de website, waardoor er altijd een oplossing is die past bij jouw interieur.

Heb je ons professionele advies nodig? Dan komen we graag met je in contact. Laat je inspireren door de mogelijkheden van onze schuifdeuren voor in jouw woonkamer.

Gerelateerde onderwerpen