Deur voor een houten kozijn

Deur voor een houten kozijn

Deur voor een houten kozijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe deur voor in een houten kozijn? Dan helpen wij jou graag verder! De glazen deuren van GLAZZ zijn op maat te maken voor elk kozijn. Of jij nu een houten of stalen deurkozijn hebt, dat maakt ons niet uit. Jij hoeft alleen maar aan te geven hoe groot jouw kozijn is. Wij zorgen ervoor dat de deur op maat wordt gemaakt en wordt geleverd met de juiste scharnieren. Ben jij op zoek naar een deur voor een kozijnloze nis? Ook dan hebben wij een mooie glazen deur voor jou.

De onderstaande glazen deuren zijn geschikt voor een houten kozijn. Kies jouw stijl en stel de deur vervolgens naar wens samen.

 

Bekijk producten

Hoe kies je een deur voor jouw situatie?

Om te bepalen welke glazen deur geschikt is voor jouw situatie geven we hier een aantal tips. Bepaal eerst of de nieuwe deur in een bestaand deurkozijn of dat deze in een kozijnloze nis komt.

Een deurkozijn is een kozijn dat zorgt voor een goede afsluiting van de glazen deur. Met een deurkozijn kan de deur maar naar één zijde worden geopend. Je ziet een deurkozijn vaak bij binnendeuren, badkamerdeuren en slaapkamerdeuren. Deze kun je goed afsluiten en eventueel op slot draaien. Bij een glazen deur heb je altijd te maken met een stompe deur die in alle kozijnen past. De deurkozijnen zie je zowel in hout of staal terugkomen. Heb je een houten kozijn? Kies dan een passende deur op deze pagina. Ga naar glazen deuren voor een stalen kozijn wanneer jouw kozijn van staal is.

Een kozijnloze nis is een doorgang zonder deurkozijn. Dit is meestal een stenen of houten doorgang zonder profiel. De draaideuren die hier geschikt voor zijn kunnen naar beide zijden geopend worden. Denk hierbij aan een taatsdeur of pendeldeur. Doordat deze deuren niet in een kozijn vallen worden deze deuren altijd geleverd met een hydraulisch scharnier. Hierdoor sluit de deur gecontroleerd in de nis. Ook is een schuifdeur een goede optie om voor open doorgang te plaatsen. Hier vind je de deuren voor een kozijnloze nis.

Een glazen deur is dus overal toe te passen. Of het nu gaat om een badkamerdeur, deur voor in de woonkamer of een deur voor op kantoor. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Kieshulp deuren

Deur voor een houten kozijn

Heb jij een houten deurkozijn en moet de deur worden vervangen? Geen probleem. De glazen aanslagdeuren van GLAZZ worden geleverd met twee of drie scharnieren die op het houten kozijn bevestigd kunnen worden. Je bepaalt de maat door de kozijn hoogte en breedte op te meten. Bij GLAZZ maken we de deuren op maat. Daarnaast zijn onze deuren altijd van gehard veiligheidsglas. Het grote voordeel van een glazen deur is dat het past in ieder interieur.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Inmeten en montage

Heb je een geschikte deur voor in een houten kozijn kunnen vinden, maar wil je wel zeker zijn van de maat? Kies dan voor onze inmeetservice. Onze monteur maakt een afspraak zodat hij de inmeting voor je kan verzorgen. We bieden je dan direct 100% pasgarantie! Dat is nog eens onbezorgd bestellen!

Naast onze inmeetservice hebben we ook een montageservice. Ben je zelf niet heel handig? Of heb je geen zin om de montage zelf te moeten doen? Met onze montage service zorgen we dat jouw deur gemonteerd wordt. Je hoeft je daar dus zelf helemaal niet meer druk om te maken! Ideaal toch?

Met een deur op maat is er altijd keus!

Ben je al een tijdje op zoek naar een deur voor in een houten kozijn met specifieke afmetingen? Bestel bij ons je glazen deur op maat. Je voert de afmetingen in en wij regelen de rest. Jouw nieuwe deur voor in een houten kozijn maken we direct in onze eigen fabriek waardoor je jouw nieuwe deur in no-time thuis geleverd krijgt. Bekijk het aanbod op de website en laat je verrassen. Ontdek de mooiste deuren van glas uit ons assortiment.

We hopen dat het duidelijk is waarom je kiest voor een deur van GLAZZ. Wil je je laten adviseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat we je verder op weg helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt!

Gerelateerde onderwerpen