Deur voor een stalen kozijn

Deur voor een stalen kozijn

Deur voor een stalen kozijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe deur voor in een stalen kozijn? Dan helpen wij jou graag verder! De glazen deuren van GLAZZ zijn op maat te maken voor elk kozijn. Of jij nu een houten of  stalen deurkozijn hebt, dat maakt ons niet uit. Jij hoeft alleen maar aan te geven hoe groot jouw kozijn is. Wij zorgen ervoor dat de deur op maat wordt gemaakt en wordt geleverd met de juiste scharnieren. Ben jij op zoek naar een deur voor een kozijnloze nis? Ook dan hebben wij een mooie glazen deur voor jou.

De onderstaande glazen deuren zijn geschikt voor een stalen kozijn. Kies jouw stijl en stel de deur vervolgens naar wens samen.

 

Bekijk producten

Hoe kies je een deur

Om te bepalen welke deur geschikt is voor jouw situatie geven we hier een aantal tips. Bepaal eerst of de nieuwe deur in een bestaand deurkozijn of dat deze in een kozijnloze nis komt.

Een deurkozijn is een kozijn dat zorgt voor een goede afsluiting van de deur. Met een deurkozijn kan de deur maar naar één zijde worden geopend. Je ziet een deurkozijn vaak bij tussendeuren, badkamerdeuren en slaapkamerdeuren. Deze kun je goed afsluiten en eventueel op slot draaien. De deurkozijnen zie je zowel in hout of staal terugkomen. Heb je een stalen kozijn? Kies dan een passende deur op deze pagina. Is jouw kozijn van hout? Kijk dan bij de glazen deuren voor in een houten kozijn.

Een kozijnloze nis is een doorgang zonder deurkozijn. Dit is meestal een stenen of houten doorgang zonder profiel. De draaideuren die hier geschikt voor zijn kunnen naar beide zijden geopend worden. Denk hierbij aan een taatsdeur of pendeldeur. Doordat deze deuren niet in een kozijn vallen worden deze deuren altijd geleverd met een hydraulisch scharnier. Hierdoor sluit de deur gecontroleerd in de nis. Ook is een schuifdeur een goede optie om voor open doorgang te plaatsen. Hier vind je de deuren voor een kozijnloze nis.

Een glazen deur is dus overal toe te passen. Of het nu gaat om een badkamerdeur, deur voor in de woonkamer of een deur voor op kantoor. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Deur voor een stalen kozijn

Heb jij een stalen deurkozijn en moet de deur worden vervangen? Geen probleem. De glazen aanslagdeuren van GLAZZ worden geleverd met twee of drie scharnieren die je op de bestaande scharnieren kan plaatsen in het stalen kozijn. Er worden verschillende hulzen en stiften meegeleverd zodat de scharnieren op elke pin passen. Je bepaalt de maat door de kozijn hoogte en breedte op te meten. Daarnaast geef je aan hoe hoog de scharnieren op de glazen deur moeten komen. Op deze manier maken wij bij GLAZZ de deuren op maat. Daarnaast zijn onze deuren altijd van gehard veiligheidsglas. Het grote voordeel van een glazen deur is dat het past in ieder interieur.

Kieshulp deuren

Inmeten en montage

Heb je een geschikte deur voor in een stalen kozijn kunnen vinden, maar wil je wel zeker zijn van de maat? Kies dan voor onze inmeetservice. Onze monteur maakt een afspraak zodat hij de inmeting voor je kan verzorgen. We bieden je dan direct 100% pasgarantie! Dat is nog eens onbezorgd bestellen!

Naast onze inmeetservice hebben we ook een montageservice. Ben je zelf niet heel handig? Of heb je geen zin om de montage zelf te moeten doen? Met onze montage service zorgen we dat jouw deur gemonteerd wordt. Je hoeft je daar dus zelf helemaal niet meer druk om te maken! Ideaal toch?

We hopen dat het duidelijk is waarom je kiest voor een deur van GLAZZ. Wil je je laten adviseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat we je verder op weg helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt!

Gerelateerde onderwerpen