Glasplaat op maat bestellen

-Glasplaat op maat

Glasplaat op maat bestellen

Glas op maat laten maken is enorm praktisch. Je weet dan immers zeker dat de maten van jouw glasplaat klopt en het perfect past. Wil je jouw glasplaat op maat bestellen? Kies voor de kwaliteit en de service die we je kunnen bieden. Want we zijn niet voor niets dé glasspecialist van Nederland. Met meer dan honderd jaar ervaring in het maken van producten van gehard glas, nemen we geen genoegen met minder dan een perfect resultaat.

De keuze voor gehard veiligheidsglas

Op onze spiegels na worden alle producten gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer sterker dan normaal, ongehard glas. Gehard veiligheidsglas beschadigd en breekt veel minder snel dan ongehard glas waardoor je glasproducten gemiddeld gezien een langere levensduur hebben. Gebeurt er iets waardoor het glas toch breekt? Dan breekt het ook meteen in duizenden stukjes. Dat is wel zo veilig natuurlijk! Het glas is daarom toe te passen voor heel veel verschillende producten zoals wandpanelen voor de keuken, meubelplaten, douchewanden en binnendeuren.

GLAZZ® levert drie soorten veiligheidsglas, namelijk: gehard glas, gelaagd glas en gehard gelaagd glas. Door onze brede expertise en kennis van diverse glassoorten kunnen we iedere klant bedienen met een passende oplossing. Ongeacht welke glassoort we gebruiken.

Eén van onze speerpunten is dat we altijd glas op maat maken. Waarvoor je het glas ook wilt gebruiken. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment en krijg een beeld van onze producten gemaakt van gehard veiligheidsglas. En uiteraard leveren we uitsluitend maatwerk. Dit zorgt ervoor dat het product altijd helemaal perfect past en het eenvoudig te installeren is.

Gratis inmeetservice

Omdat we het glas op maat maken, is het belangrijk dat je de juiste maten aan ons doorgeeft. Veel klanten vinden het lastig om een inmeting helemaal zelf te doen. Dat begrijpen we bij GLAZZ® heel goed. Want het komt ook wel heel nauwkeurig. Voor klanten die de inmetingen willen laten doen hebben we onze inmeetservice in het leven geroepen. We helpen je met het bepalen van het juiste product en de maat, waardoor het glas perfect past.

Bij de inmeetservice komen we het product bij jou inmeten, zodat je zeker weet dat de juiste maten worden doorgegeven. Hier geven we zelfs 100% pasgarantie op. Mocht het glas uiteindelijk toch niet passen, dan krijg je van ons een nieuw product. Daar doen we niet zo moeilijk over en dat is voor jou natuurlijk wel zo prettig.

Montageservice 

Wil je jouw glasplaat op maat laten plaatsen? Maak gebruik van onze montageservice. Het maakt niet uit of je jouw glas wilt gebruiken voor de keuken, in de badkamer of waar dan ook. Onze montageservice is er voor de klanten die het lastig vinden om het glas zelf te monteren. Of er gewoon geen zin in hebben natuurlijk.

Kies je voor onze montageservice dan maken we een afspraak met je op een datum en tijdstip waarop het jou het beste past. Onze monteur komt dan op het afgesproken tijdstip bij je langs voor de montage van jouw glas op maat. Veel makkelijker kunnen we het niet voor je maken.

Direct van de fabrikant

Heb je jouw glas op maat besteld in onze webshop? Dan gaan we direct voor je aan de slag met de productie. Want bestel je bij ons? Dan bestel je direct van de fabrikant. Voor vragen over de productie, de levertijd of het onderhoud van jouw glasplaat heb je direct contact met de makers van je glasproduct. Omdat we het in onze eigen fabriek maken kunnen we ons glas supersnel leveren. Je bestelling heb je binnen enkele dagen al in huis!

We bestaan inmiddels al langer dan honderd jaar. We durven daarom best van onszelf te zeggen dat we verstand hebben van glas. GLAZZ® is veel meer dan alleen een glashandel. We kunnen je er alles over vertellen en delen graag onze kennis met jou.

Heb je bijvoorbeeld ons advies nodig? Onze glasspecialisten nemen je graag mee in de mogelijkheden van glas op maat. Kom je er niet uit? Maak het jezelf niet te moeilijk en maak gebruik van de kennis en kunde die we in huis hebben.

Ons assortiment met producten van glas

Onze glasplaten zijn op maat samen te stellen en je ziet de prijs direct op de website. Je wilt immers wel meteen weten wat het je gaat kosten. Glas op maat bestellen is dus heel eenvoudig: of je nu op zoek bent naar een glasplaat voor een keuken, badkamer of een tafel.

Neem direct eens een kijkje in ons assortiment. Bekijk meteen welke producten van glas op maat we nog meer verkopen en waar we nog meer in zijn gespecialiseerd. 

Glas op maat bestellen?

Wil je jouw glasplaat op maat bestellen bij GLAZZ®? We hebben je inmiddels vast wel kunnen overtuigen welke meerwaarde we je hebben te bieden. 

Heb je nog vragen, opmerkingen of een verzoek waarover je toch liever rechtstreeks contact hebt? Dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Stuur ons een berichtje in de chat, via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Gerelateerde onderwerpen