Glasplaat op maat

-Glasplaat op maat

Glasplaat op maat

Wil je jouw glasplaat op maat bestellen? Bestel jouw glasplaat nu bij de #1 specialist in glas op maat oplossingen. Bij GLAZZ® leveren we alleen oplossingen en producten van glas op maat. We hebben daarom altijd een glasplaat op maat voor jou. En heb je zo’n plaat nodig op bepaalde afmetingen? Dan snijden we jouw glasplaat helemaal op de maten die jij daarvoor nodig hebt.

Voordat we het vergeten: Je profiteert bij ons ook nog eens van vele voordelen. Welke voordelen we bedoelen? Lees dan verder en ontdek welke voordelen we jou bieden waardoor jij optimaal geholpen bent.

Wanneer je kiest voor glas op maat

Vaak worden glasplaten alleen op standaard afmetingen gesneden. Het komt alleen nog vaker voor dat deze standaard maten niet matchen met de maten die jij nodig hebt. Wat je zoekt is een maatwerk oplossing. Een oplossing waarvoor je bij GLAZZ® helemaal goed zit. Het maak ons eerlijk gezegd niet uit waarvoor je het glas nodig hebt. Wij hebben namelijk altijd wel een oplossing. Of je nu op zoek bent naar glas voor in huis, voor op kantoor of voor buiten.

We geven je ook nog eens de mogelijkheid om jouw glas helemaal zelf samen te stellen op onze website. De flexibiliteit die je van ons kan verwachten, vind je daardoor ook terug op de website. Bij GLAZZ® vinden we het gewoon belangrijk dat jij de glasplaat kan bestellen die jij zoekt en dat wij je daarbij kunnen ontzorgen. En we stoppen niet totdat jij helemaal tevreden bent!

En ben je op zoek naar een oplossing van glas op maat voor in huis? Dan adviseren we je ook eens rond te gaan kijken in ons online assortiment. We verkopen namelijk verschillende producten van glas, die je ook allemaal zelf samenstelt op onze site. Heb je een douchewand nodig? Een scheidingswand voor in de woonkamer of een glazen deur? Het zijn stuk voor stuk producten die je in ons assortiment vindt en op maat bestelt.

Heb je specifieke wensen en wil je die graag met ons delen? Heb je professioneel advies nodig? Neem contact met ons op en onze ervaren professionals helpen je bij het maken van de beste keuze voor jouw oplossing.

De belangrijkste voordelen van glas op maat

Een glasplaat op maat laten snijden door GLAZZ® geeft je meteen een paar belangrijke voordelen. In dit artikelen nemen we je mee in de voordelen die je kunt verwachten zodra je jouw glas op maat bestelt op onze website.

Glas gemaakt van gehard veiligheidsglas

Alle producten in ons assortiment, ook al onze glasplaten, worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het voordeel van deze glassoort is dat jouw glasplaat sterker is dan wanneer je kiest voor een glasplaat van normaal, gelaagd glas. Waar je jouw glasplaat ook voor gaat gebruiken, het glas van ons gehard veiligheidsglas is extra sterk en kan daardoor wel tegen een stootje. Breekt het glas onverhoopt alsnog? Dan breekt het in duizenden kleine en onscherpe brokjes. 

Eenvoudig in onderhoud

Een glasplaat is eenvoudig in onderhoud en is ook nog eens heel makkelijk schoon en droog te maken. Dat komt door het gladde oppervlak van het glas waardoor je in no-time jouw glasplaat schoon of droog hebt. Dat bespaart je natuurlijk veel kostbare tijd en maakt het jezelf ook makkelijk als je zelf niet zo’n poetser bent.

Altijd een oplossing met maatwerk productie

Alle producten die je bij ons bestelt maken we op maat. Je geeft zelf de maten door die je nodig hebt. Daarna zorgen wij ervoor dat het glas volledig op maat wordt gesneden in onze eigen fabriek.

glasplaat
glas op maat

Dit kost een glasplaat op maat

Je wilt voordat je jouw glasplaat gaat bestellen natuurlijk wel weten wat zo’n glasplaat je gaat kosten. De prijs die je uiteindelijk betaalt voor jouw glas is afhankelijk van de keuzes van je glasplaat. Bij GLAZZ® kies je onder andere voor het soort glas, de afmetingen, de dikte van het glas en de sparing.

Je stelt jouw glas helemaal zelf samen met onze eigen online configurator. En terwijl jij de glasplaat aan het samenstellen bent, berekenen wij realtime de prijs voor jou. Zo weet je direct waar je aan toe bent en wat je gaat betalen als je jouw glasplaat bij GLAZZ® bestelt.

GLAZZ®: De specialist in glas op maat oplossingen

Bij GLAZZ® bestel je jouw glas als je op zoek bent naar een maatwerk oplossing. We zijn veel meer dan alleen een online glashandel, want met meer dan 100 jaar ervaring vertellen we je alles over glas. Behalve onze glasplaten, vind je in ons assortiment ook maatwerk producten voor de badkamer, de keuken, de woonkamer, voor buiten en voor op kantoor. Denk aan onder andere:

Bestel je jouw product van glas of jouw glasplaat op maat via onze website? Dan gaan we nadat je jouw bestelling hebt geplaatst meteen bezig met de productie ervan. Dat doen we in onze eigen moderne fabriek op Nederlandse bodem. Je bestelt bij ons dus rechtstreeks van de fabrikant, waardoor je ook meteen te maken hebt met de maker van jouw product. Een voordeel hiervan is dat je niet onnodig lang hoeft te wachten tot je jouw glasplaat thuis bezorgd krijgt. Dat thuis bezorgen doen we trouwens gratis, dus je betaalt geen verzendkosten bij GLAZZ®.

Om het je nog makkelijker te maken kun je zelf bepalen wanneer je jouw glasplaat thuis ontvangt. Plan zelf in wanneer je jouw glasplaat wilt laten bezorgen. Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven voor het ontvangen van jouw bestelling.

Maak gebruik van de extra service van GLAZZ®

Naast een ruim assortiment met producten van glas op maat bieden we ook aanvullende services aan. Kies je liever voor zekerheid? Dan klinken onze services je vast als muziek in de oren.

 1. Gratis inmeten met 100% pasgarantie

  Omdat we het glas op maat maken vinden we het belangrijk dat je jouw glasplaat bestelt op de juiste maten. Het inmeten moet nauwkeurig gebeuren en het is dus belangrijk dat dat goed gebeurd. Wil je de inmeting niet zelf doen? Maar dit door één van onze professionals laten doen? Kies dan voor onze gratis inmeetservice.

  We maken met jou een afspraak voor een inmeting wanneer jou dat uitkomt. We komen dan bij je thuis of op kantoor inmeten, zodat je zeker weet dat de glasplaat wordt besteld met de juiste afmetingen.

  Heeft GLAZZ® de inmeting verzorgt, maar past het product alsnog niet? Dan krijg je van ons kosteloos een nieuw product. Daar doen we natuurlijk niet zo moeilijk over.

 2. Glasplaat monteren: Kies voor onze montageservice

  Via onze website een glasplaat bestellen? Maar zie je de montage ervan zelf niet echt zitten? Kies voor onze montageservice. Waarvoor je jouw glas op maat ook wilt gebruiken: bij de montage ervan helpen we ook graag.

  Kies voor onze montageservice en we maken meteen een afspraak op een datum en tijdstip waarop het jou het beste past. Onze monteur komt dan op het afgesproken tijdstip langs voor de montage van jouw glas op maat. Veel makkelijker kunnen we het niet maken.

 3. Bestel een gratis proefmonster via onze website

  Wil je een beter gevoel krijgen van het geharde veiligheidsglas waarvan we jouw glasplaat maken? Bestel gratis een proefmonster via onze website en ontdek van welke glassoort wij jouw producten van glas maken.

Bestel jouw Glasplaat op maat bij GLAZZ®

Wil je jouw glasplaat op maat bestellen bij de online glasproducent? Kies dan voor de kwaliteit en de service die je van ons mag verwachten. GLAZZ® heeft altijd een oplossing met glas op maat voor jou. Weet je even niet waar je rekening mee moet houden? Of hoe je jouw glasplaat het beste kan bestellen? Onze adviseurs staan graag voor je klaar voor professioneel advies en jarenlange ervaring met glas op maat oplossingen.

Heb je een vraag over een van onze producten? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw glasplaat? Dan komen we graag met je in contact. Laat je goed informeren voor één van onze professionals.

Heb je ook al eens rondgekeken in assortiment? Ontdek waarmee we je nog meer kunnen helpen. Kies voor de brede expertise op het gebied van glas en kies voor de beste kwaliteit de service van GLAZZ®. Spreken we je snel?

Veelgestelde vragen

Glasplaat op maat
Gerelateerde onderwerpen