Glasplaat op maat

Glas op maat laten maken is enorm praktisch. Dan weet je immers zeker dat de maten kloppen en het perfect past. En waar kun je nou beter glas op maat bestellen dan bij GLAZZ®? Want wij zijn niet voor niets dé glasspecialist van Nederland. Met meer dan honderd jaar ervaring in het maken van producten van gehard glas, nemen wij geen genoegen met minder dan een perfect resultaat.

Bestel hier je glasplaat op maat.


Wij zijn GLAZZ®

GLAZZ® ontwikkelt, produceert en levert complete producten van glas op maat voor zowel consumenten als de zakelijke markt. GLAZZ® biedt drie soorten glas aan; gehard glas, gelaagd glas en gehard gelaagd glas. Het glas maken en leveren we vanuit onze fabriek in Franeker. Zo houden we de levertijden kort.

Een van onze speerpunten is dat wij altijd glas op maat maken. Waarvoor je het glas ook wilt gebruiken en met keuze uit een ruim assortiment modellen en sparingen die aan te passen zijn aan jouw wensen, GLAZZ® levert uitsluitend maatwerk. Dit zorgt ervoor dat het product altijd helemaal perfect past en het eenvoudig te installeren is.

Glas op maat laten snijden

Omdat dat wij glas op maat maken, is het belangrijk dat je de juiste maten aan ons doorgeeft. Zelf opmeten is helemaal niet zo lastig, maar we kunnen je hier uiteraard ook bij helpen. Daarvoor hebben wij onze inmeetservice. We helpen je met het bepalen van het juiste product en de maat, waardoor het glas perfect past.

Bij de inmeetservice komen we het product bij jou inmeten, zodat je zeker weet dat de juiste maten worden doorgegeven. Hier geven wij zelfs 100% pasgarantie op. Mocht het glas uiteindelijk toch niet passen, dan krijg je van ons een nieuw product. Daar doen wij niet moeilijk over en dat is voor jou natuurlijk wel zo prettig.

Glas op maat bestellen

Onze glasplaten zijn op maat samen te stellen en je ziet de prijs direct op de website. Je wilt immers wel meteen weten wat het je gaat kosten. Glas bestellen op maat is dus heel eenvoudig: of je nu op zoek bent naar een glasplaat voor een keuken, badkamer of een tafel, je kunt het helemaal zelf samenstellen op onze website.

Zelf glas op maat bestellen? Dat begint bij GLAZZ®. Ook als je nog vragen hebt, kun je bij ons terecht.