Glasplaat op maat

-Glasplaat op maat

Glasplaat op maat

Wil je een glasplaat op maat bestellen? GLAZZ® verkoopt uitsluitend glasplaten en producten van glas op maat. En dat is natuurlijk erg praktisch, want doordat we het glas op maat maken, weet je altijd zeker dat de afmetingen van jouw glasplaat kloppen.

Bij GLAZZ® produceren we alleen maatwerk. Omdat we vinden dat we met maatwerk oplossingen de beste kwaliteit kunnen leveren. We zijn natuurlijk ook niet voor niets dé glasspecialist van Nederland. We hebben inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring met het maatwerk producten van glas. Daardoor nemen we geen genoegen met minder dan het perfecte resultaat!

De keuze voor gehard veiligheidsglas

Het maakt ons niet uit waarvoor je jouw glasplaat gaat bestellen. Jouw nieuwe glasplaat wordt gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dat is trouwens hetzelfde glas als waar al onze producten van worden gemaakt. Het belangrijkste voordeel van gehard veiligheidsglas is dat het maar liefst vijf keer sterker is dan normaal glas.

Je kunt je daardoor goed voorstellen dat dit glas niet zomaar breekt of beschadigd. We zien dat producten die gemaakt zijn van gehard veiligheidsglas een langere levensduur hebben. En gebeurt er toch iets onverhoopt waardoor het glas toch breekt? Dan breekt het ook meteen in duizenden, niet-scherpe brokjes.

Bij GLAZZ® leveren we drie glassoorten:

 • gehard glas
 • gelaagd glas
 • gehard gelaagd glas

We kunnen daardoor altijd een glasplaat op maat leveren waarvoor het nodig is. Kom je er zelf niet helemaal uit welke glassoort je moet gaan bestellen? Onze adviseurs helpen graag bij het maken van de juiste keuzes!

Wat kost een glasplaat op maat?

De prijs van jouw glasplaat is afhankelijk van onder andere de glassoort, de dikte van het glas en de afmetingen. Met onze configurator vul je precies in hoe je de glasplaat wilt hebben en wij bereken direct een prijs voor jou op onze website. Je weet dan meteen waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

Maak gebruik van onze service

Naast een ruim assortiment met producten van glas op maat bieden we ook aanvullende services aan. Kies je liever voor zekerheid? Dan klinken onze services je vast als muziek in de oren.

 1. Gratis inmeten met 100% pasgarantie

  Omdat we het glas op maat maken vinden we het belangrijk dat je jouw glasplaat bestelt op de juiste maten. Het inmeten moet nauwkeurig gebeuren en het is dus belangrijk dat dat goed gebeurd. Wil je de inmeting niet zelf doen? Maar dit door één van onze professionals laten doen? Kies dan voor onze gratis inmeetservice.

  We maken met jou een afspraak voor een inmeting wanneer jou dat uitkomt. We komen dan bij je thuis of op kantoor inmeten, zodat je zeker weet dat de glasplaat wordt besteld met de juiste afmetingen.

  Heeft GLAZZ® de inmeting verzorgt, maar past het product alsnog niet? Dan krijg je van ons kosteloos een nieuw product. Daar doen we natuurlijk niet zo moeilijk over.

 2. Glasplaat monteren: Kies voor onze montageservice

  Via onze website een glasplaat bestellen? Maar zie je de montage ervan zelf niet echt zitten? Kies voor onze montageservice. Waarvoor je jouw glas op maat ook wilt gebruiken: bij de montage ervan helpen we ook graag.

  Kies voor onze montageservice en we maken meteen een afspraak op een datum en tijdstip waarop het jou het beste past. Onze monteur komt dan op het afgesproken tijdstip langs voor de montage van jouw glas op maat. Veel makkelijker kunnen we het niet maken.

 3. Bestel een gratis proefmonster via onze website

  Wil je een beter gevoel krijgen van het geharde veiligheidsglas waarvan we jouw glasplaat maken? Bestel gratis een proefmonster via onze website en ontdek van welke glassoort wij jouw producten van glas maken.

Bestel jouw glas direct bij de fabrikant

Je bent er inmiddels wel achter dat we veel meer zijn dan alleen een glashandel. Bestel je een glasplaat op maat via onze website? Dan gaan we daarna meteen aan de slag. Dat komt omdat je direct besteld bij de fabrikant. Met een eigen fabriek op Nederlandse bodem krijg je jouw glasplaat binnen no-time thuisbezorgd. Heb je professioneel advies nodig? Of vragen over de productie, levertijd of het product zelf? Dan staan onze adviseurs jou graag te woord met het beste advies en nuttige tips.

We bestaan inmiddels al maar dan honderd jaar. We durven daarom wel te zeggen dat we verstand hebben van glas op maat oplossingen. GLAZZ® is niet alleen de leverancier van glas, maar ook jouw kennispartner. Voor alle vragen helpen onze ervaren medewerkers op onze klantenservice optimaal bij jouw vragen.

Bij GLAZZ® willen we natuurlijk onze expertise op het gebied van glas graag met je delen. Zodat ook jouw woning of kantoor er veel mooier van wordt. Dus, kom je er zelf niet helemaal uit? Dan sta je er bij ons natuurlijk nooit alleen voor. Onze adviseurs en monteurs helpen jou waarbij dat nodig is. Dat noemen we nog eens een goede service!

Neem ook eens een kijkje in ons assortiment

Je leert GLAZZ® inmiddels al aardig kennen, maar welke producten van glas maken we dan zoal. Misschien ken je ons al van de glazen keuken achterwanden of de douchewanden en douchedeuren van glas. We maken daarnaast ook de meest uiteenlopende deuren van glas voor in jouw woning of voor op kantoor. Denk maar eens aan een industriële schuifdeur met zwarte kaders of zo’n hippe taatsdeur die steeds vaker worden gebruikt in de meest uiteenlopende woonkamers of slaapkamers.

Bestel je één van de producten van glas via onze website. Dan mag je van ons altijd de beste kwaliteit verwachten. Of het nu een glasplaat is, een glazen wand of een tafelblad. Bij GLAZZ® streven we daarom altijd naar de beste kwaliteit en de meest passende oplossing voor jou.

Glasplaat op maat bestellen

Ga je jouw glasplaat op maat bestellen via onze website? Dan weet je inmiddels wat onze meerwaarde is als je jouw glas op maat besteld via GLAZZ®. Vragen? Of wil meer informatie nodig over één van onze glasproducten? Onze adviseurs staan klaar met het beste advies voor jouw situatie. Stuur ons een berichtje via de chat, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Gerelateerde onderwerpen