Schuifdeur voor de badkamer

Schuifdeur voor de badkamer

Schuifdeur voor de badkamer

De badkamer onderging de laatste 20 jaar een behoorlijke make-over. Het douchegordijn verdween, de inloopdouche deed zijn intrede en we zien steeds meer glasproducten in de badkamer. Van simpele ruimte om te douchen, werd de badkamer een thuisspa om na een drukke dag heerlijk in te kunnen ontspannen.

Wat niet veranderde, was de badkamerdeur. Dat is in veel woningen nog steeds die tikkeltje saaie deur die er al jaren inzit. Zonde! Maar bij GLAZZ hebben we een schuifdeur voor de badkamer. Ruimtebesparend en oogverblindend!

 

Bekijk producten

Veel meer dan je misschien denkt is een binnendeur bepalend voor de sfeer in huis. Dat geldt zeker ook voor de badkamerdeur. Waarom vervang je die saaie deur niet door een glazen badkamer schuifdeur? Pas dan is je thuisspa helemaal compleet!

Voordelen van een glazen schuifdeur voor de badkamer

Stijlvol, praktisch, veilig en sterk - dat is hoe we een glazen schuifdeur voor je badkamer bij GLAZZ graag omschrijven. Het is een blikvanger die van je badkamer echt een bijzondere ruimte in huis maakt. Daarnaast heeft het nog een aantal andere voordelen:

  1. Met een schuifdeur bespaar je ruimte. De meeste badkamerdeuren openen naar een smalle gang waar het allemaal net past. Laat iemand de deur open staan, dan staat-ie eigenlijk altijd in de weg. Met een schuifdeur voor je badkamer is dat verleden tijd. Een schuifdeur schuift langs de wand. Je kunt hem dus gerust open laten staan zonder dat iemand daar last van heeft. Handig als de warmte na het douchen even de badkamer uit moet.
  2. Met een glazen schuifdeur creëer je een ruimtelijk effect. Zelfs als je kiest voor een schuifdeur met satijnglas waar je minder goed doorheen kan kijken - voor een badkamer wel zo prettig - dan nog komt er licht door naar binnen. Heb je op de gang wel een raam maar in de badkamer niet, of andersom? Dan profiteer je optimaal van het licht dat door de deur naar binnenkomt, waardoor de ruimte groter aanvoelt.

Schuifdeur voor de badkamer op maat maken

Bij GLAZZ leveren we voornamelijk maatwerk. Dus ook een badkamer schuifdeur maken we graag voor je op maat. Als je precies weet hoe de deur moet komen te hangen, kun je de maten zelf aan ons doorgeven. Als je een beetje hulp nodig hebt, komt onze inmeetservice graag bij je thuis langs om de schuifdeur op te meten. Daarvoor vertrouwen we op de kennis en ervaring van onze ervaren inmeters die altijd gaan voor het mooiste resultaat. Datzelfde geldt voor onze monteurs, die de schuifdeur graag bij je badkamer komt monteren.

Deze schuifdeuren voor binnen zijn overal toe te passen in huis en of kantoor. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamer of het afsluiten van een kantoorruimte?

Schuifdeur badkamer (2)Glazen schuifdeur voor badkamer (6)

Dé glasspecialist van Nederland

Ben je ook op zoek naar zo’n hippe schuifdeur voor de badkamer? GLAZZ is al meer dan 100 jaar dé glasspecialist. Of je nu een schuifdeur nodig hebt of een taatsdeur van glas. We produceren onze producten in onze eigen moderne fabriek en werken met een landelijk netwerk van monteurs en inmeters. Onze producten krijgen dus allemaal de stempel ‘made in Holland’. Omdat we rechtstreeks vanuit onze fabriek bij je thuis bezorgen, profiteer je van onze beste service en de snelle levertijden. Wil je meer weten over onze glazen schuifdeuren voor de badkamer of wil je dat we de deuren thuis bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen