Glazen badkamerdeur

Glazen badkamerdeur

Glazen badkamerdeur

Is de badkamer bij jou thuis donker en afgesloten? Donkere badkamers zien er kleiner uit en ben je sneller afhankelijk van kunstmatige verlichting. Een glazen badkamerdeur kan hiervoor een goede oplossing bieden. Door de glazen deur wordt het licht van en naar de badkamer niet meer geblokkeerd. Afhankelijk van de situatie krijgt de badkamer of de overloop hierdoor meer licht en lijkt het geheel ruimer. Als bijkomend voordeel heb je minder snel kunstlicht nodig. En dat is fijn!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren

 

Bekijk producten

Badkamerdeur vervangen

Stijlvol, praktisch, veilig en sterk - Zo zien wij een glazen badkamerdeur. Het is een blikvanger die van je badkamer echt een bijzondere ruimte in huis maakt.

Wanneer je jouw badkamerdeur vervangt door een glazen badkamerdeur dan zul je wel denken “daar gaat mijn privacy”. Is de glazen deur voor een badkamer ensuite? Dan is een glazen badkamerdeur van helder glas vaak heel goed en ruimtelijk. Maar voor een algemene badkamer kun je beter kiezen voor satijnglas. Satijnglas is semitransparant glas waar je niet doorheen kan kijken. De ruwe kant van het glas blokkeert het zicht maar niet het licht.

Hoe kies je een badkamerdeur?

Om te bepalen welke glazen deur geschikt is voor jouw badkamer geven we hier een aantal tips. Bepaal eerst of de nieuwe badkamerdeur in een bestaand deurkozijn of dat deze in een kozijnloze nis komt. Meestal komt een badkamerdeur in een bestaand deurkozijn zodat deze goed sluit en op slot kan. De deurkozijnen heb je in hout en staal. Voor beide kozijnen kun je bij GLAZZ een badkamerdeur samenstellen.

Een kozijnloze nis is een doorgang zonder deurkozijn. Dit is meestal een stenen of houten doorgang zonder profiel. De draaideuren die hier geschikt voor zijn kunnen naar beide zijden geopend worden. Denk hierbij aan een taatsdeur of pendeldeur. Doordat deze deuren niet in een kozijn vallen worden deze deuren altijd geleverd met een hydraulisch scharnier. Hierdoor sluit de deur gecontroleerd in de nis. Ook is een schuifdeur een goede optie om voor open doorgang te plaatsen. Hier vind je de deuren voor een kozijnloze nis.

Bij GLAZZ leveren we maatwerk. Dus ook een badkamerdeur maken we voor je op maat. Als je precies weet hoe de deur moet komen te hangen, kun je de maten zelf aan ons doorgeven. Bij ons kun je ook terecht voor je douchedeur op maat of je nieuwe douchewand op maat. Als je een beetje hulp nodig hebt, komt onze inmeetservice graag bij je thuis langs om de deur op te meten. Daarvoor vertrouwen we op de kennis en ervaring van onze ervaren monteurs die altijd gaan voor het mooiste resultaat. Datzelfde geldt voor onze monteurs, die de schuifdeur graag bij je badkamer komt monteren.

Glazen binnendeur voor badkamer 949A6F06-A44F-4DF0-899F-55F66C95F9EB

Dé glasspecialist van Nederland

Ben je ook op zoek naar zo’n hippe schuifdeur voor de badkamer? GLAZZ is al meer dan 100 jaar dé glasspecialist. Of je nu een schuifdeur nodig hebt of een taatsdeur van glas. We produceren onze producten in onze eigen moderne fabriek en werken met een landelijk netwerk van monteurs en inmeters. Onze producten krijgen dus allemaal de stempel ‘made in Holland’. Omdat we rechtstreeks vanuit onze fabriek bij je thuis bezorgen, profiteer je van onze beste service en de snelle levertijden.

Wil je meer weten over onze glazen schuifdeuren voor de badkamer of wil je dat we de deuren thuis bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen