Inloopdouche kleine badkamer

Douchewand Lia (2)

Inloopdouche kleine badkamer

Droom je al een tijdje van een inloopdouche, maar is je badkamer klein? Dan ben je misschien bang dat het niet past. Maar niets is minder waar. Een inloopdouche is in kleine badkamers juist een hele goede oplossing om de ruimte optimaal te benutten.

Dat komt onder meer omdat je niet gebonden bent aan de vaste maten van een douchebak of een douchedeur. Zelfs in de kleinste badkamer met schuine wanden, vind je altijd wel een plekje om een inloopdouche te creëren. En met een smalle douchewand van GLAZZ® werk je de inloopdouche ook nog eens heel smaakvol en naar wens af.

Voordelen van een smalle douchewand in een kleine badkamer

De meeste standaard woningen hebben een compacte of zelfs kleine badkamer. Voor de inrichting is dat een uitdaging, maar er is vaak meer mogelijk dan je misschien denkt. Zo biedt een inloopdouche in een kleine badkamer juist uitkomst, terwijl je waarschijnlijk dacht dat dit helemaal niet zou passen.

Dat klopt als je denkt aan een inloopdouche met een scheidingswand, want die nemen veel ruimte in beslag. Maar kies je voor een smalle douchewand van glas, dan past het prima.

Zo’n douchewand neemt niet alleen weinig ruimte in beslag, maar maakt de ruimte optisch ook groter. In een kleine badkamer is dat natuurlijk een groot pluspunt. Dat komt doordat je de doucheruimte in het zicht houdt, in plaats van afsluit met een dichte muur.

Kies bij een kleine badkamer wel altijd voor helder of extra helder glas, om optimaal van het ruimtelijk effect te profiteren. En ga voor een geheel glazen wand, in plaats van een wand met kaders. De laatste nemen zicht én dus ruimtelijkheid weg.

Specialisten van GLAZZ® helpen je graag

Een kleine badkamer inrichten kan een behoorlijke klus zijn. Dan is het fijn als je voor je inloopdouche met een echte specialist aan het werk kan. Bij GLAZZ® zijn we met 100 jaar ervaring jouw glasspecialist. Dagelijks verwerken we meer dan 30 ton glas. Daarvan maken we producten op maat voor onder meer badkamers, woonkamers, keukens en kantoren.

De smalle douchewand voor je kleine badkamer maken we voor je op maat. Dat doen we volgens jouw wensen. Zo bepaal je zelf welke glassoort, profielen en afwerking je wilt. Vervolgens nemen we je smalle douchewand in productie in onze eigen fabriek in Friesland, waardoor we snel kunnen leveren. Wil je dat we de douchewand na levering ook bij je komen plaatsen? Dan gebruik je daarvoor onze montageservice.

Laat je inloopdouche inmeten door een expert van GLAZZ®

Bij het inrichten van een kleine badkamer is het behoorlijk passen en meten. Daarom stellen we graag samen met jou de ideale smalle douchewand voor je inloopdouche samen. Dan doen we door het geven van advies, maar ook door onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Een fijne service die je makkelijk bij ons aanvraagt en waardoor je zeker weet dat je smalle douchewand altijd past. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Gerelateerde onderwerpen