Inloopdouche zwart

Douchewand industrieel tot plafond (3)

Inloopdouche zwart

Een inloopdouche met zwarte frame is immens populair. Het is niet voor niets dat deze industriële inloopdouche in steeds meer badkamer te zien is. Ben je de badkamer ook aan het verbouwen en krijg je eindelijk je gedroomde inloopdouche? Dan kun je daar meer kanten mee op dan je misschien denkt. Zo kun je een inloopdouche helemaal rondom afsluiten met glazen wanden en deuren, maar je kan ook alleen een tussenwand plaatsen en een deel open laten. Die tussenwand kan een glazen wand zijn, maar een stenen muurtje, gecombineerd met glas is ook mogelijk.

En dan is er nog de kleur. Kies je voor een glazen wand of deur met helder glas? Of voor een inloopdouche met veel zwarte accenten? Dat laatste past goed bij een moderne badkamer en geeft de hele ruimte een industrieel en stoer karakter.

 

Bekijk producten

Waarom je kiest voor een inloopdouche met een zwart frame

Een inloopdouche met douchedeuren of -wand met een zwart frame heeft een industriële look. Dat past goed in de moderne, maar natuurlijk ook in de industriële badkamer. Het geeft je inloopdouche meer karakter en is heel mooi in combinatie met zwarte of koperen kranen. In een grotere badkamer geven zwarte kaders je inloopdouche ook wat meer body, waardoor het de eyecatcher van de badkamer wordt. 

Heb je al een inloopdouche, maar wil je jouw badkamer een kleine make-over, met groot resultaat, geven? Dan is een inloopdouche met zwart frame ook een goede oplossing. Met de douchewanden en -deuren met zwarte kaders van GLAZZ geef je jouw inloopdouche een compleet andere look. En omdat we de meeste van onze glasproducten al in zo’n twee á drie weken kunnen leveren, is die make-over zo klaar.

Kies voor gehard veiligheidsglas voor jouw nieuwe inloopdouche

Bij GLAZZ weten we als geen ander dat glasproducten tegen een stootje moeten kunnen. Daarom maken we al onze producten van gehard veiligheidsglas. Dat geldt ook voor de zwarte douchedeuren en zwarte douchewanden voor je inloopdouche. Gehard veiligheidsglas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat het breekt. Dat is wel zo’n fijne gedachte, of niet soms? 

Douchewand Lia

Een inloopdouche met zwarte kaders bestel je bij GLAZZ

Ons hele assortiment glazen douchedeuren en douchewanden vind je op onze website. Dat maakt bestellen bij GLAZZ zo makkelijk. Online maak je een keuze, stel je jouw deur of wand samen en 2 weken later heb je jouw bestelling al in huis. 

Bovendien bieden we ook allemaal handige extra diensten zoals onze gratis inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt één van onze monteurs de inloopdouche thuis bij je opmeten zodat je zeker weet dat wat je bestelt ook past. En dan is er ook nog onze montageservice. Voor als je zelf monteren niet ziet zitten en je dat liever aan een van onze ervaren monteurs overlaat. 

Wil je meer weten over een inloopdouche in jouw badkamer? Of over het inmeten en montage? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Gerelateerde onderwerpen