Inloopdouche met deur

Doucheschuifwand Anna  (6)

Inloopdouche met deur

Wil je een doucheruimte waar je makkelijk inloopt, je weinig schoonmaakwerk aan hebt én die altijd past - ongeacht de indeling van je badkamer? Dan is een inloopdouche met deur een uitstekende oplossing. Dat is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar geeft ook een modern, ruimtelijk gevoel. Zeker wanneer je kiest voor een glazen inloopdouche met schuifdeur. Ideaal voor in een kleinere badkamer. 

Ben je de gelukkige bezitter van een wat grotere badkamer? Dan is het mooie aan een inloopdouche met deur dat je je doucheruimte zo groot kunt maken als je zelf wilt. Heerlijk toch, als je alle ruimte hebt om te douchen? Een weelderige tropische plant erbij - en je waant je bijna in een wellnesscentrum.

Een inloopdouche met deur op maat: dat past altijd

Een inloopdouche kun je dus zo groot - of klein - maken als je zelf wilt. Dat is ook het grootste voordeel vergeleken met een douchecabine; je zit niet aan beperkt aantal standaardmaten vast. Sterker nog: alle glazen douchedeuren in ons assortiment maken we bij GLAZZ® volledig op maat. Handig, want dan weet je zeker dat de deur in jouw inloopdouche altijd past.

We hebben een inmeetservice met 100% pasgarantie, maar je mag de maten ook gewoon zelf aan ons doorgeven via onze website. De opstelling, het aantal glazen wanden en de keuze voor wel of geen deur bepaal je daarbij helemaal zelf. Ideaal, toch?

De vele voordelen van een inloopdouche met glazen deur

Kies je voor een inloopdouche met een deur, dan ben je dus vrij om de maat te kiezen. Een grote of kleine badkamer, schuine wanden, een laag plafond... Voor elke badkamer is er een perfecte oplossing. Maar dat is zeker niet het enige voordeel van een inloopdouche met glazen deur:

1. Glas is tijdloos en zorgt voor een ruimtelijk effect en moderne uitstraling.

2. Een inloopdouche met schuifdeur is voor iedereen toegankelijk. Daarmee is het de perfecte oplossing voor als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit.

3. Bij GLAZZ® gebruiken we gehard veiligheidsglas. Dat is niet alleen veilig, maar ook verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals (extra) helder glas, semi transparant satijnglas en getint glas in de kleuren grijs en brons. Zo voeg je net dat beetje extra persoonlijkheid toe aan jouw doucheruimte.

4. De mogelijkheden voor het zelf samenstellen van je ideale inloopdouche zijn eindeloos. We hebben glazen douchewanden met of zonder kader, tot het plafond of vrijstaand, met hoekopstelling en met schuifdeur. 

Ruim 100 jaar ervaring met glas

Bij GLAZZ® kun je terecht voor alles wat je maar kunt bedenken, als het maar van glas is. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Alles produceren we volledig op maat in onze eigen moderne fabriek in Nederland. Bij ons kies je altijd voor een kwaliteitsproduct van Nederlands fabricaat mét een korte levertijd.

Ontvang je liever persoonlijk advies voor je bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

 

Gerelateerde onderwerpen