Douchewand hoekopstelling

Douchewand hoekopstelling

Douchewand hoekopstelling

Een douchewand met hoek is een douchewand met daaraan een zijpaneel die haaks aansluit op de douchewand. Deze opstelling wordt ook wel een inloopdouche zonder deur genoemd en sluit de doucheruimte net iets meer af dan een enkele douchewand. De combinatie van twee douchewanden zorgt voor een stabiele douchewand die zonder stabilisatiestang te gebruiken is.

 

Bekijk producten

Op maat gemaakte douchewand met hoek

Deze douchewand met hoek wordt op maat gemaakt. Een smalle, extra hoge of brede douchewand kan je zelf bij ons samenstellen. Dit betekent dat jij nu zelf invloed hebt op de indeling van jouw badkamer en geen rekening hoeft te houden met standaard maten.

Geen badkamer is hetzelfde. Heb je te maken met een opstaande rand, scheve muren of een aflopend dak. Ook voor deze situaties kunnen wij een passende oplossing maken. Wanneer je een douchewand perfect laat aansluiten bespaar je niet alleen ruimte maar ziet het er ook perfect uit. De douchewanden met een schuine zijde of hoeksparing zijn bij de douchewanden op onze site direct in te vullen. Wil je dit liever niet zelf inmeten? Bestel dan onze inmeetservice en wij geven 100% pasgarantie. Daarnaast vult de monteur alles netjes voor je in op onze site en hoef je zelf alleen nog maar de offerte te beoordelen.

Hoge kwaliteit douchewand

De douchewanden van GLAZZ worden gemaakt van gehard veiligheidsglas en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Je haalt hiermee een sterke en mooie douchewand in huis die je naar wens kan samenstellen. De hoekverbinding van de glashoek wordt gemaakt met twee hoekklemmen. Deze zorgen voor een sterke verbinding en een stabiele douchewand.

Wil je de douchewand met hoek lang mooi houden en minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken? Kies dan voor de CristalCare behandeling. CristalCare is een innovatieve glasveredelingstechniek. Na deze behandeling wordt het glas permanent beschermd tegen vervuiling en genereert het een (zelf)reinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact. In tegenstelling tot andere coatings activeert CristalCare zich compleet vanuit het glas zelf. Hieruit ontstaan zuivere glasdeeltjes, die volledig deel uit gaan maken van het bestaande glas. Dit betekent dat CristalCare niet kan slijten, ongevoelig zal zijn voor levensduur-beperkende eigenschappen, chemisch resistent én bestand is tegen virussen en bacteriën.

Industriële douchewand

De industriële douchewanden met geprinte zwarte kaders zijn ideaal voor in de badkamer. Deze zijn eenvoudig schoon te maken en het vuil kan niet achter de kaders blijven zitten. De kaders zijn niet van aluminium of staal, maar worden met een keramische verf op het glas aangebracht. Hierdoor blijft het oppervlak glad. De keramische verf wordt tijdens het harden van het glas een vast onderdeel van het glas. Dit wordt emailleren genoemd. Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: email is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is bestand tegen het verkleuren door uv-straling (hoge kleurvastheid). De emaillelak is krasbestendig.

Hoe pakken we het aan?

De douchewand kan je zelf eenvoudig samenstellen. Je vult de maten in en kiest zelf de opties. Twijfel je over de maat? Of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op of bestel de inmeetservice.

Gerelateerde onderwerpen